Colectia de toamna-iarna 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ACTIUNE UMANITARA DE PASTE PENTRU COPIII DE LA VALEA PLOPULUI:

ANDA: sac jucarii, punga hainute, 100 roni
MADAU: punga hainute, punga jucarii, 200 roni
MIRI: sac haine si jucarii
BUBAMARA: hainute, jucarii, 100 ron

MADUTZA: hainute, jucarii, 100 ron
TANIA_Z: hainute, jucarii , bani
CORAP: hainute, jucarii, lapte praf
NOKI: hainute, jucarii
MIHAELUTZA: hainute, jucarii, bani
ADDYA: hainutze si jucarii
MEEMS: 40usd
CAMELIA DANIELA: hainute si jucarii - de rezolvat problema logistica
MELKU: hainute si jucarii si ia pachetul cameliei in drum spre/de la buzau
ROXISIALEXIA: hainute si jucarii + pachetul de la Tania
LAVI: 100 ron
RIPLEY: hainute, 100 ron

XANDRA: jucarii, hainute, 100 ron
ALEXANDRINA: hainute - de intalnit cu noki care merge la bistrita saptamana viitoare
FELICIA: hainute, 100 ron
LEEA: 100 ron
INA: 229 ron, echivalent 100 cad

m-am vazut cu bubamara, am colectat ce trebuia.
miri, salteluta nu stiu dk ar fi nevoie ca am vazut in niste poze ca au multe saltele noi, cred ca au avut o donatie ceva. paturi pt saltele nu prea au. tricicleta ar fi buna.
maria-alexia, te cred ca iti e greu. nu stiu daca iti e aplicabila solutia cu inchis intr-o camera cu fata, tania sta la casa maricica acum, tu cum esti cu spatiul locativ? daca va intalniti la bucatarie, ce faci ca l-ai mintit ca nu esti acasa. plus ca o sa auda pe sora-sa ca plange. mai bine il obisnuiesti cumva cu noua solutie in care trebuie sa te imparta cu o noua surioara, zic si io...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Tocmai ce m-a sunat Adina (Melku) ca a ajuns in Buzau si maine dimineata ma voi intalni cu ea sa ii dau pachetelul meu!

Madutza, sanatate multa lui Orlando! Bine ca a trecut punctul critic!

Roxana, sanatate maxima Alexiei! -am dulce

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

PASTE FERICIT TUTUROR CELOR CARE SERBEAZA ASTAZI PASTELE!!!!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata’ colectiei!

Raportam si noi inceput de primavara prin locurile astea congelate, avem minus 13,14 grade si o sa fie si mai cald!

Aoelu, cite modele bolnavioare in grup! Ii pupam pe toti si mamicilor le doresc putere sa treaca cu bine peste noptile albe.

Anda

quote:
cuscra, asa, asa, sa stai cuminte acolo pe mormanul de moloz ca nu moare nimeni inca ceva timp daca nu e treaba cum vrei tu prin casa.

Cuscra-mea, ca de obicei, spirituala si optimista, ma face sa rad de-mi tresalta burta! tot vroiam sa te intreb si uitam; de ce nu-ti place numele Edward ( care inseamna “Wealthy Guardian”) ? Nu-ti place cum suna sau iti provoaca ceva amintiri neplacute? conteaza si parerea ta.
Barbatu-meu, ca sa scape de gura-mi, mi-a spus ca primul nume va fi Robert, dar deocamdata este asa, temporar ...deci Robert Edward care la nastere va fi probabil Vasilica Gheorghitza.

I-am votat si eu pe D-nul T al lui Leea si pisoii Siminei .

Maria_Alexia, laptic mult , somn si putere de-a te imparti la doi ( daca asa ceva este posibil, si trebuie sa fie, daca stau sa ma gandesc la multe mamici din colectia noastra cu cite doi copilasi). O sa fie perioada asta grea de la inceput, dar pe urma se va obisnui si Cristi cu noua aditie si o sa fie mai usor ( pune-l sa te ajute cu mici treburi, sa aduc/ duca pampersi, paturica, am citit ca responsabilitatea ii face sa se simta utili si “mari” si nu mai plang dupa atita atentie).

O zi buna tuturor si sa auzim numai de bine!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna fetele!!!

Cam slabutza miscarea...dar...e Duminica si mai e si Pastele la Catolici!
Paste fericit pt toti cei care il serbeaza!!!

Eu am facut mancare azi!!! Ura...ma simt utila. Voiam sa fac si prajitura...dar...ma resimt si o las pe maine. Am facut o Supica cu galusti si o fasolica verde cu pui. Sunt o harnicutza...si acum ma duc sa intind butihanul!!!

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Neatza!!!

Asteptam vesti cat mai bune de la bolnaviorii colectiei! -am si speram sa fiti deja bine cu totii!

Madau, ce mai faci? Cum e Miruna?

Sa va poovestesc de fii-mea - are doua jucarii micute cu magnet (un catelus, Pluto si o broscuta, care nu are nume) pe care le indrageste mult si jucandu-se cu ele s-au lipit ... si ea imi zice "mami, broscuta il pupa pe Pluto!", si dupa cateva secunde, in care eu n-am apucat sa spun nimk , tot ea imi zice "se iubesc, mami!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Multumim de urari!

Noi facem foarte rau alexia nu isi revine deloc..vomita orice, kk apa, nu vrea sa pape nimic nimic. De azi am trecut la antibiotic, doamne ajuta sa vad un semn de schimbare ca altfel trebuie sa ajung la spital cu ea.
Mie imi este foarte rau de azi dimineata dau la boboci la greu, nu sunt in stare de nimc si mai sunt si singura acasa.
Multumim de gandurile bune, nu vreau sa ajung la spital cu ea.

Sanatate multa tuturor!

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna intr-o noua saptamana!

Noi suntem tot bolnaviori, copiii adica... Stefania e chiar foarte rau, Bogdan parca de ieri si-a mai revenit un pic, dar tot muci cu puroi si sange are. Doar sa duminica nu a mai vomitat. Stefania e bleaga, nu se poate tine pe picioare si inca mai face febra si diaree.

Vad ca s-au mai captusit cu boli si alti copilasi fata de cei de saptamana trecuta, multa sanatate va dorim!

Roxi, eu nu am fost cu copiii la doctor, sper sa-si revina cu ce le-am dat eu. Oricum am fost constienta ca 2-3 zile pot fi foarte rau si apoi daca incep sa se simta un pic mai bine, inseamna ca le-am dat "tratamentul" corect. Cu voma Alexiei, prea multe sfaturi nu iti pot da, dat fiind ca Bogdan mi-a vomitat pana si noaptea in somn, deci mare control nu am avut. Nu-ti pot spune decat sa ai putere, rabdare, ca nu e usor sa schimbi asternuturi, pijamale, sa speli ditamai fata in toiul noptii, in starea in care esti tu acum. Tot ce te sfatuiesc este sa nu o fortezi cu mancarea, gandeste-te ca nici tu nu mananci deloc cand iti este rau. Ea inca nu iti poate spune cand ar avea chef sa manance ceva, asa ca o poti incerca cu o paine sau un sticks, dar daca nu vrea, las-o ca inseamna ca e inca in starea cea mai rea. Eu imi amintesc ca atunci cand imi era rau de tot de la stomac stateam si doua zile nemancata fara sa patesc nimic. Bogdan reusea sa manance putin, ma bucuram, dar pe urma varsa... Nu ii da sa bea decat cateva picaturi deodata (2-3 guri), ca sa nu vomite. Cate putin... Mai incerci un furazolidon? Sanatate multa. Sper ca esti acasa, da?

Eu sunt la serviciu, dar s-ar putea sa ma duc ca vantul si ca gandul acasa, ca prea e rau Stefania... Nu mananca nimic, soacra nu stie sa-i scoata mucii, nici sa-i ia temperatura in fundulet. Asa ca stau pe aici cam incordata...

Anda, care este termenul limita pentru actiunea demarata de tine? Ca sper sa strang si eu "organizat" in saci cate ceva, sa-ti trimit. Numai sa fiu gata in timp util.

Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Maria, sa nu uit sa-ti spun: multa putere si rabdare sa ai, ca in timp se vor obisnui unul cu altul. Cristi a fost obisnuit singur pana acum, dar ai sa vezi ca cel mai bine este nu sa-i separi, ci sa-l inveti sa o accepte. Ina ti-a dat sfatul cel mai bun, la noi asa a fost perfect. Responsabilizeaza-l, sa-i dea jucarii, sa chitaie cu ele, sa-ti dea scutec etc... Bogdan acum imi da la mana toate cele din proprie initiativa, "potim, mami", "potim, Itania". Iar de cateva zile, de cand i-a fost mai rau, zice sa pun patul Stefaniei langa al lui... Ma gandesc si la posibilitatea asta... noi am fost tare fericite una langa alta seara, la culcare, cand mai radeam un pic pe intuneric inainte sa adormim.

Va pup din nou. Astept povesti de la fetele care au sarbatorit Pastele.

Mergi la inceput

Gandacel, Roxana, imi pare rau sa aud ca sunteti tot bolnaviori!!! Sanatate infinita Alexia, Bogdan si Stefania si tuturor celorlati care sunt bolnaviori!

Mergi la inceput