Colectia de toamna-iarna 2005 (190)
Raspunsuri - Pagina 11
anda77 spune:
am citit:
madutza, sanatate multa, acum cum mai este andreas? voma sa stii ca este si de la unele medicamente. noua pt infectia in burtica tot cu 40 grade ne-a dat sumetrolim si voma numai jeturi de la el. adica, dupa ce ca au burtica varza si deci un reflux datorat acestui lucru, ii mai zgandare si unele medicamente. uita-te pe prospectele medicamentelor si daca la unele apar varsaturi la efecte secundare, incearca sa le dai mai departe de momentul mesei.
cuscra, asa, asa, sa stai cuminte acolo pe mormanul de moloz ca nu moare nimeni inca ceva timp daca nu e treaba cum vrei tu prin casa.
noki, Paste fericit deci!:) anul asta vad ca la catolici este mult mai devreme, in alti ani parca n-au fost asa indepartate una de alta.tu estu luterana? parca asa am inteles la un mom dat... am citit recent mai multe lucruri despre biserica luterana si tare mi-a placut ce am citit. ortodoxia inca se bazeaza prea mult in unele concepte pe vechiul testament, la luterani si catolici in general se merge mai intens pe noul testament. de exemplu institutia "gratiei divine" care este fte putin exploatata ca sa zic asa la ortodocsi fata de alte religii si am inceput sa inteleg ca are mare insemnatate. dar vorbim cu alta ocazie:). eu sunt botezata ortodox, dar cred in Dumnezeul-alah-budha.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Hello!
Sintem mai bine ,a dormit toata noaptea ,a facut febra pe la 3:00 dar nu mare ,i-am dat Nevralgin si-a scajut repede ,deci branulica a fost pusa la fix ,n-ar fi luat nimic pe gura ,ar fi varsat imediat.Mi-am dat seama ca la el amigdalita a fost pe locul doi ,principala cauza a febrei e singur enterocolita pt ca are diaree ,miroase urat etc.In mare am scapat ,febra sigur n-o sa mai faca ,a inceput sa pape ,emult mai vioi .
Anda ,imi pare rau ,weekend-ul asta nu ne putem vedea ,tati are niste treburi iar eu nu pot scoate copilul afara ,mi-e greu sa ma deplasez ,ramane pe saptamana viitoare ,nu e tarziu nu?
Tania ,multa sanatate la copii si voua!
Multumim inca o data pentru urarile de insanatosire ,va pup!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
leea_cv spune:
Madutza ma bucur sa aud ca ti-e mai bine feciorul.
Tania la voi e de rau,dar n-a fost nicicind rau sa nu fie apoi bine,zice-o vorba.Asa ca nu pot decit sa va trimit ginduri bune.
Miri oi pune pavele in casa si scot covoarele.Da?Asa zici tu.Ai platit alea 8 mil la taxe?Ca ma tot roade si nu poci dormi.
Lavi io il las pe T de cite ori face baie sa se joace o gramada in apa,da vad ca nu-i satisface pihta de balaceala,vrea extra.
Diana ...haaaa,te-ai dat jos din pat.Macar esti bine?Mai tusesti?
=========================================================================
Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
miri__b spune:
Leea,le-am platit. Sorin voia sa platesca doar jumate, restul mai tarziu. nici n-a vrut cotoharla sa auda.
Madutza ma bucur ca sunteti bine.
Anda trece-ma pe lista ptr sapt. viitoare. tot n-ai zis dc iei si salteaua de pat(e cu alge de mare)si tricicleta.
roxisialexia spune:
sal!
Paste fericit catlocilor si luteranilor!
meems, noki, mandy sa petreceti in familie cat mai frumos!
Azi am ajuns si noi la spital dupa o noapte alba..alexia a vomitat toata noaptea iar de dimineata face numai scaune apoase.
NU face febra insa din cauza mucilor ii este rau, nu prea sta la aspirat.
Nu ne-a dat antibiotic, ci doar debridat pentru burtica pentru ca spune ca o doare burtica, calciu carbonic si hydrasec.
De aseara a mancat 4 bete de stoksuri, doua lingurite de branza si ceai de menta.Acum doarme sper sa pape ceva cand se trezeste.
De mine nu va mai spun ca nu am inchis un ochi toata noaptea, dar las ca ma odihnesc eu de luni.
madutza, sanatate multa!
Un weekend frumos fetelor!
Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
pumba spune:
tania.roxi.madutza- sanatate multa, sa terminati cu boala cat mai repede!
eu bat in lemn ,fier - ce -o fi ,ca pana acum ,nu am avut parte de episoade din astea .
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
roxisialexia spune:
tania, scuzele mele insa nu am apucat sa ma intalnesc cu andreea.am pachetul in masina si imi doresc ca maine sa inchei transferul.
Multa sanatate tie si micutilor tai .
pumba multumim frumos. Sa va fereasca dumnezeu de episoade de astea ca sunt greu de trecut de un adult dar de un biet copilas.
Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
maria_alexia spune:
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!
Am avut mult de citit din urma, cred ca eram la postarile de acum vreo 10 zile si tocmai ma bucuram ca toata lumea e bine, sanatoasa si cu gandul la concedii... Ufff, insanatosire cat mai grabnica!
Noi am depasit euforia primelor zile acasa si acum cam dam de greu. Cristi e solicitant din cale-afara, noroc cu bebe mic care e cuminte... cand doarme, ceea ce din fericire ii ia cate o ora-doua si chiar trei. Dar am patit-o si sa fiu cu ea la san si sa fie ora de masa a lui Cristi si sa nu te poti intelege cu niciunul din ei. Bunicii ne ajuta, dar cand ma stie prin zona, Cristi nu accepta sa se ocupe altcineva de el . Saptamana asta tot a mai fost cum a fost caci a avut si tati concediu si ne-am tot pasat cate un copil unul altuia, dar de saptamana viitoare vai de capul meu . Cred ca singura solutie e cum a facut Tania , sa dispar cu bebe intr-o camera toata dimineata iar el sa stie ca sunt la serviciu .
Ideea mea era ca tot timpul liber pe care mi-l lasa bebe sa stau sa ma joc cu Cristi, ceea ce am si facut zilele astea, dar a fost tare greu , vrand nevrand mai trebuie sa-l las si cu bunicii...
Eu mi-am revenit bine dupa operatie, ma pot misca in voie... Partea mai trista e cu lapticul, care niciodata n-a fost suficient si vad ca nu reusim nicidecum sa scapam de supliment. O alaptez si la o ora, dar am momente cand pur si simplu nu mai reusesc s-o calmez si atunci ii fac cate un biberon . Sper sa reusesc totusi sa o alaptez cat mai multa vreme. Ana e total diferita fata de Cristi, prefera sa manance mult la o masa pana se linisteste iar eu vad ca nu-i fac fata, cu toate ceaiurile. Si nici nu mai am tot timpul doar pentru ea
M-am cam intins, dar de-abia asteptam prilejul sa mai povestim
Sarbatori fericite, cu sanatate si bucurii celor care sarbatoresc Pastele catolic!
Maria, Cristi si Ana Alexandra
dordia2000 spune:
Roxi..sanatate multa Alexiei!!!
Leea...da, m-am dat jos din pat, si ma dau zilnic ca nu mai pot. MAi am 2 sapt. dupa care...de la 36 sapt se poate naste fara probleme. Bb e ok, zburda prin burtica...si e foarte vioi.
Eu cu tusea stau mai bine azi, iar Stefan..tuseste destul de rar...mai nasol cu mucii...dar trec si astia. Oricum suntem pe drumul cel bun.
Te poop!
Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz