Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
mav spune:
Viorica.... imi pare foarte rau ca treci prin asta! Chiar stiu cum te simti..... Dar mergi la echo, poate totusi nu-i totul pierdut!
Eu am facut chiuretaj si dupa pierderea sarcinii de 6 sapt, eram foarte speriata si asa mi-a recomandat dr. Sincer, acum cred ca nu era necesar chiuretajul acela, ca ar fi fost mai bine sa astept sa se elimine singura sarcina... cred ca era suficient de mica la 6 sapt... Nu zic sa iei drept sfat ce ti-am spus eu acum, insa acum eu as incerca sa am mai multa rabdare... E destul de dureros -sufleteste- sa pierzi o sarcina dorita, dar sa mai suporti si chiuretajul...![]()
Imi pare tare rau...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maryb spune:
ancaoradea, imi pare rau ca nu mai esti mamica de gemeni, bine ca macar unul din bebelusi este bine. Doamne AJuta sa fie bine in continuare !!! 
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
anes, asa este, greturile inseamna ca bebe este bine. Dar la fel de bine sunt persoane care nu au greturi si au un bebe sanatos in burtica. aviz mirunica....
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mamiseli_11 spune:
Viorica, imi pare foarte rau de cele intamplate. Poate nu e decat o serietura zdravana. Nu dispera, minuni se mai pot intampla. Numai ganduri bune de la mine.
maryb spune:
fetelor, care stiti sa deschideti capitol nou ???
eu ajung tarziu in seara asta acasa ca ma duc sa-mi iau niste analize si sa vorbesc cu dr despre ele si vroiam sa-i dau cuiva userul comun sa deschida capitol nou. Si sa treaca si fetele noi in listuta ???
care va bagati ??? daca nu o sa fac eu capitol nou diseara cand ajung acasa.
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
anes spune:
ancaoradea
bine ca este BB ok. Celalalt era "ou clar", nu?
maryb 
miruna faci la fel ca si mine. Te stresezi inutil. Eu iti inteleg framantarile pt. ca le am si eu. Dr. mea mi-a spus ca sunt femei care nici nu isi dau seama ca sunt grabide pana la 8 saptamani.
Olivia26 spune:
Mary, pot deschide eu capitolul daca vrei si sa trec fetele pe listuta. 
Olivia
6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

maryb spune:
olivia, merci mult pentru ajutor. hai ca-ti trimit pe PM userul si parola si datele pentru fetele ce trebuie sa apara pe listuta.
si merci frumos.
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Olivia26 spune:
Cu multa placere, Mary
Iti spun cand am primit PM.
Olivia
6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

5 ani