Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
leeloo5979 spune:
viorica suntem toate alaturi de tine! Sa dea Dzeu sa fie bine totusi.Doar dr iti poate spune. Noi toate te pupam si ne rugam sa fie bine.
miruna22 spune:
Viorica, incearca sa gandesti pozitiv.....poate totusi bebe e bine....am auzit atatea cazuri in care totul a fost ok pana la urma!
te asteptam cu vesti bune!
Dumnezeu sa te ajute!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
ancaoradea spune:
Fetelor, din pacate nici eu nu mai sunt mamica de gemeni, se pare ca avem doar un bebe, care e ok, iar celalat era un saculet gol.
Viorica cuvintele sunt de prisos, suntem alaturi de tine!
7+
brie spune:
Fetelor, stie careva dintre voi ce efecte are mersul cu avionul in perioada sarcinii? Eu trebuie neaparat sa merg luna viitoare cand voi avea aprox 13-14 sapt.
Brie
7 +
5 ani
loren@ spune:
Brie in ultimul trim. este nerecomandat sa zbori cu avionul..in trim. I si II este ok!
Bia
bebe mic
6+
anes spune:
viorica,
stiu prin ce treci. Si mie Dr. mi-a dat maxim doua sapt. ca sa pierd sarcina si iata ca nu am pierdut-o, iar hematomul se restrange. Sa nu faci chiuretaj pana dr. nu este sigur ca BB nu este sau nu are activitate cardiaca. Tot la ecografie iti ca spune daca este sau nu nevoie de chiuretaj. Nu este obligtoriu chiuretajul daca s-a eliminat total embrionul.
miruna22
tocmai iti spuneam ca nu mi-e greata, dar acum 10 min. cand am luat capacul de la tigaia cu friptura de pui, m-a luat o greata (pt. prima data) cu grimasa aceea specifica. Nu pot dacat sa ma bucur , inseamna ca BB-le meu evolueaza.
maryb
incep sa am sperante pt. maine. Greata este semn ca BB a evoluat si isi cere drepturile, nu?
Fetelor, sigur ati auzit de dr. Tutunaru. Una dintre fete chiar a intrebat de el. Eu nu sunt din Bucuresti dar am auzit ca dr. raspunde la telefon chiar si pacientelor care nu sunt in evidenta lui. Aseara mi-am luat inima in dinti si l-am sunat. Nu mi-a venit sa cred ca a raspuns imediat. I-am spus despre diagnosticul meu de hematom si desprindere de sac embrionar. A raspuns ca multi medici confunda cavitatea uterina cu un hematom. I-am spus ca se vede clar hematomul langa embrion si daca tratamentul cu Utrogestan este bun.
Din pacate a raspuns ca nu poate sa recomande nimic fara sa vada el insusi.
Nu m-a lamurit cu nimic, dar am concluzionat ca este o persoana foarte implicata in profesia sa. Este in primul rand uman. Sigur ca mai are si buline negre, dar este foarte ocupat si in primul rand este om. Daca as fi din Bucuresti nu as ezita sa merg la el.
siminica spune:
brie, din cate am inteles avionul in sine nu dauneaza in primele luni de sarcina (se scimba situatia dupa luna a sasea din cauza presiunii)
ce dauneaza acum e orice forma de stres... deci daca calatoria in sine e o sursa de stres sau calatoria in avion...ar trebui sa te menajezi si sa ai grija mare.
miruna22 spune:
pai da, Anes...dar eu nu am greturi!!!
doar salivez la fiecare chestie de papa pe care o vad si ma dor sanii
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+