Juniori de iunie-iulie 2003 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Hello,

Kehleyr - Deci ati fost la Opereta? Daca stiam veneam si eu sa va vad. Eu acolo lucrez. Sunteti cumva la scoala Iolandei Petrescu?
Referitor la tabara, este organizata de gradinita, altfel nu l-as fi lasat. Asa este cu colegii, cu asistenta, cu bucatareasa, cu tot tacamul.
Asteptam si noi cu interes serbarea, care va fi sambata la Arcub.

Va pupic pe toate si o zi excelenta sa aveti.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Maadi
Kehleyr - Deci ati fost la Opereta? Daca stiam veneam si eu sa va vad. Eu acolo lucrez. Sunteti cumva la scoala Iolandei Petrescu?
Referitor la tabara, este organizata de gradinita, altfel nu l-as fi lasat. Asa este cu colegii, cu asistenta, cu bucatareasa, cu tot tacamul.

Nu, suntem la Educa - la Jaqueline Bratu. E foarte draguta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

la multi ani vlad si tudor!sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si cuminti!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Tudor&Denisa

Multumim pentru urari!
Ieri am fost pe Insula copiilor, la pranz voi duce la gradi suc si tort(cu certificatul despre care vb si Anamaria), iar maine va avea petrecere la Mc Donald`s(optiunea lui). Impresii, dupa...
Si eu de-abia astept concediul. Vom pleca intr-o croaziera, din Amsterdam, spre tarile nordice, pentru 12 zile. Desi am cumparat 4 bilete, inca mai oscilam in privinta Alexiei...
Kehleyr: felicitari pentru micuta balerina!
Madic: cum a fost pana la urma la serbare?
Ada: bine-ai venit printre noi!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Tudor!

La multi ani Vlad!

La multi ani David!

Bine ati venit Mihaela cu Maria si Ada cu Iulia!

Dana, felicitari pentru debutul Stefaniei !

Petreceri frumoase copiilor care sarbatoresc zilele astea!

Multi pupici de la noi!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

multumim tuturor de urari si ganduri bune...

tudor era foarte incantat dimineata de tort si de petrecerea de la gradinita ca o surpriza pt el, am comandat un tort cu figura lui scooby-doo pe el

ca un facut, azi au aparut ceva probleme la scarbici, ceea ce ma face sa cred ca voi intarzia peste program ; si daca te gandesti ca nici n-am apucat sa-l vad azi pe sarbatorit, sa-l pup si sa-l dragalesc

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

La multi ani! David, Vlad, Tudor - sa cresteti mari si sanatosi si sa va fie viata lina si plina de bucurii! La multi ani fetelor, sa va traiasca voinicii si numai bucurii sa va aduca! Ce repede au trecut 5 ani! Parca ieri erau toti niste gagalici si acum...

Sint ca de obicei, pe fuga. Maine plecam in vacanta (abia astept) si incerc sa termin bagajele cu zuza mica cccare e calare peste toti si toate.

Va pup si vacante frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

la multi ani ruth si alex victor!multa sanatate si sa aveti parte numai de bucurii!poate mai dau si mamicile voastre un semn!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Ruth&Alex

...fetelor, pe care David l-am sarbatorit ieri? La multi ani si din partea noastra, oricum si scuze ca-s asa de confuza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

multumim de urari si ganduri bune... si le urez si eu la fel la toti care si-au aniversat deja cei 5 anisori sau urmeaza, pe scurt la toti juniorii din gasca! LA MULTI ANI !

sa (ne) traiti, sa cresteti mari si voinici, sa fiti cuminti si fericiti, plini de energie si bucurie!

noi l-am 'petrecut' pe tudor la tara, in total au fost 5 copii; s-au jucat destul de frumos, dar au fost din cale-afara de galagiosi!

cand am aprins lumanarea-artificiu si i-am cantat toti lui tudor era asa de dragutz, se rusinase si se uita gales la toata lumea, se simtea in centrul atentiei!!!
nu-mi ramane decat sa sper ca de-acum va incepe sa fie ceva mai ascultator si mai putin rasfatat (desi, daca ma gandesc ca vacanta si-o vor petrece preponderent la socrii, voi ramane decat cu speranta! )...

de azi le-am facut oarecum bagajul si i-am 'deportat' la soacra-mea, noi incepem sa lucram la noul apartament - avem vreo 2-3 pereti de racait, sa scotem parchetul din bucatarie+ hol, dupa care sa gasim ceva meseriasi care sa finalizeze treaba...

pup toti juniorii de 5 anisori si pe toate mamicile lor !

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput