Juniori de iunie-iulie 2003 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Magdone spune:
Buna fetele!
mercic inca o data de urari!
Am intrat si eu sa va mai zic ce fetita cuminte am, mananca si doarme toata ziua, sper sa o tina tot asa, a luat si in greutate, am fost azi la doctor si se minunau aia pe acolo.
Doctorul meu de familie, e un tip foarte pontos, si cand intra in cabinet ii zicea unei alte doctorite: uite mamica asta n-a fost deloc cuminte pe timpul sarcinii, a fumat, a baut, nu s-a alimentat si uite cand faci chestiile astea obtii niste copii asa mici, slabuti asa ca asta de aici .
a masurat-o, cantarit-o si apoi face: mdaaa, e sanatoasa, good bye! nici nu m-a lasat sa-l mai intreb si eu cate ceva.
Al meu sot a suferit o transformare de nu se poate, zici ca el a nascut ce grijuliu si atent si cu asta mica se agita el s-o schimbe, ii canta!!! n-am vazut asa ceva, dar sa nu ma mir atat, de fapt el mi-a zis ca a contat foarte mult ca a participat la nastere ca a vazut tot si asta l-a marcat foarte tare.
Eu nu pot sa va zic nimic de serbari si alte alea ca astia nu fac nimic aici, si chiar daca au avut un fel de concert asa de final de an Razvan n-a vrut sa mearga si nu l-am fortat.
Dar va zic voua felicitari pentru serbari!
Mihaela, bine ai venit si mai zi-ne despre voi
Pupici si sanatate tuturor!
ps parca nu-mi vine sa cred ca mi-am schimbat semnatura...
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabitz78 spune:
magdone - sa va fie de bine....olivia si razvan sa fie sanatosi.
chestia cu mananca, doarme.....e varianta demo!
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Maadi spune:
Felicitari pentru serbari! Super frumoase pozicile.
Noi avem serbarea sambata si dupa o saptamana plecam in tabara. Si am mari emotii, ca nu a mai plecat fara noi pana acum.
Sper sa nu fie nevoie sa facem si noi o plimbare sa-l recuperam.
O saptamana minunata la toate.
Maadi si Calin (19.07.2003)
gabitz78 spune:
la multi ani david!sa cresti mare, sa fi sanatos si cuminte...si mami sa ne mai scrie ce mai faceti....
martta spune:
Magdone: sa va traiasca printesa canadianca si sa fiti si de-acum inainte cel putin la fel de fericiti!
Saptamana trecuta am fost cu Vlad in excursie...Am pus si poze, la semnatura.
In rest,am cazut in butoiul cu melancolie. Acum 5 ani, tot intr-o zi de vineri, nasteam...si cand ma uit la Vlad parca nu-mi vine sa cred ca am copil atat de mare!
Pupici voinici!
madic spune:
LA MULTI ANI, David!
Fetele, frumoase serbari si excursii ati avut, maine avem si noi serbarea, numai ca eu sunt cam suparata deoarece ii comandasem Mariucai pe net o rochita si sandale special pt serbare si, ca un facut, tocmai acest colet nu mi-a ajuns. E prima data cand mi se intampla si ma gandesc ce sa fac... Mai vedem pana maine.
Altfel, eu sint acasa de ieri, am luat cred iar o viroza ceva de la fie-mea, care cred ca s-a cam complicat, asa ca azi merg la doctor, ca nu mai tine.
Maine dimineata o duc si pe ea, asa, pentru un control inainte de vacanta.
Nici nu-mi vine sa cred ca mai avem mai putin de 2 saptamani si plecam, de-abia astept.
Alte mari noutati n-avem, sper sa ma invrednicesc sa pun macar poze de la serbarea asta .
V-am pupat.
Madi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adablackcat/adablackcat.jpg)
adablackcat spune:
Salutare. Am si eu o junioara de iulie, dar pana acum n-am intrat pe aici deoarece n-am suficient timp. Dar acum m-am hotarat. Ma intereseaza si pe mine cam ce activitati mai au copiii vostri ma miram ca unii merg in tabara... Noi o s-o ducem la tara la bunici si in concediu in august la mare. Am avut deja serbarea.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Ce de serbari interesante. Foarte frumoase idei. Jocuri interactive, dansuri tiganesti... s-au mai luminat si gradinitele noastre.
Noi am avut ieri spectacolul la balet, la Opereta. Nu va spun ce emotii am avut, de parca eu eram pe scena :). 80 de copii, vreo 10 dansuri, costume superbe, decoruri... Stefania a participat la doua dansuri, era una intr-un set de 12-14 copii, cam cate 3 minute la fiecare. Mult efort pentru o aparitie asa de scurta :). Dar oricum nu poti cere mai mult, mie mi s-a parut fantastic faptul ca nu s-a emotionat nici unul, nu a plans, si daca mai greseau se redresau repede si reluau dansul, asta mi se pare cel mai greu in fata unei sali cu 500 de oameni. La iesire i-am asteptat cu flori si pupaturi, parca era cine stie ce mare premiera :).
Madic, suna si afla ce se intampla. Mai ai sanse sa ajunga astazi si sa il aveti maine. Succes!
Si noi plecam vinerea viitoare, dar in tarile reci nu in tarile calde :D. Va doresc vreme buna si sa va distrati de minune!!
Martta, senzatia aia cu melancolia am avut-o si eu aseara cand fi-mea debuta pe scena :).
Ada, eu pot sa iti spun ce facem noi. Stefania merge de 1 an la balet, la inceput a avut probleme de acomodare pentru ca i-a fost greu, ea are un defect la mers (merge cu varfurile spre interior) si ii era greu sa faca exercitiile. Acum ii place si o sa mearga si la anul. In afara de asta am inscris-o pe perioada verii la un curs de pictura/modelaj pentru copii, de doua ori pe saptamana, si o voi mai duce la inot - am mai avut tentative dar s-a speriat asa ca am intrerupt o perioada de 3-4 luni, acum chiar ea ma roaga sa reia orele.
Maadi, tabara este particulara sau prin gradi?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamaria/anamaria.jpg)
anamaria spune:
quote:
Originally posted by martta
[b]
In rest,am cazut in butoiul cu melancolie. Acum 5 ani, tot intr-o zi de vineri, nasteam...si cand ma uit la Vlad parca nu-mi vine sa cred ca am copil atat de mare!
subscriu!
azi ma uitam la tudor (zis si 'vineri, 13'
![](icon_smile_big.gif)
![](cool.gif)
el s-a facut maricel si eu babutza...
![](alcool.gif)
avem petrecere in we la resedinta de la tara (ca sa nu se vada mizeria
![](icon_smile_wink.gif)
anul acesta ne-am hotarat sa facem economii, asa ca nu mai organizam petrecere cu colegii de la gradi la Mc Donalds. totusi, n-am scapat de rugaminti insistente asa ca vineri ii duc suc si tort la gradi, sa simta si el ca e ziua lui!
apropos de tort, pusesera afis la gradi ca cine aduce tort sa prezinte si certificat sanitar de grantie - foarte util, dar sunt curioasa ce reactie vor avea cei de la cofetarie?!
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
![](bonjovi.gif)
si
![](chitara.gif)
poze cu frumosii mei (si nu numai
![](icon_smile_wink.gif)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
gabitz78 spune:
seara buna.
ada - te-am trecut pe listutza.noi vom merge in vara asta la inot, la tara, la mare si cam atat...alte activitati nu vom avea.bineinteles continuam cu gradi cand suntem in bucuresti.
martta, anamaria - si mie mi se pare ca a trecut foarte repede timpul.