Juniori de iunie-iulie 2003 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hellooo!

Inca n-am nascut, am intrat in luna a 9-a, sunt pe ultima suta de metri, dar parca vad ca intarzii si cu bebe2. Am fost la doctor saptamana trecuta si mi-a zis ca bebe are cam 3kile si 100 deci pana la 4 mai e. Sa dea Domnul sa fie sanatos, s-o naste el cand vrea.
Oricum niste miscari de trupe la mine in burta, ceva ce n-am vazut eu la prima sarcina. Inseamna ca o sa fie cuminte

Pufulet, ce bine ca ne-ai mai scris. Am citit despre fete si cat sunt ele de diferite. Multa sanatate in continuare! Sa stii ca nu se vad pozele de la link. Poate pui altele. De Romana_74 ce mai stii?

Anamaria, ce frumos pe unde v-ati plimbat. Asa visez si eu cand oi veni in tara cu prima ocazie sa merg intr-o excursie si sa vad si eu ce n-am apucat sa vad inainte de a pleca, in special Ardealul, ca eu pe acolo n-am fost niciodata, cu exceptia Brasovului si Sibiului. Hehe... dar mai e pana atunci.

De Claudia iti spun eu Dana, ca e bine, e ocupata cu serviciul, socrii ei au plecat, dar o s-o bat eu la cap sa mai scrie si ea.

Eu l-am retras pe Razvan de la programul ala after-school, si merge acum doar la gradi dimineata, pana la 11 si zic eu ca ii merge mai bine, daca reusesc sa-i fac un program si acasa cu somn la pranz, ma declar multumita.

Vroiam sa va spun ca am fost cursul ala de care va ziceam eu mai demult, pentru fratii mai mari si mi s-a parut foarte interesant. Au fost multe familii, cred ca vreo 15- 16. Fiecare copil a venit cu o poza de a lui de cand era mic si trebuia sa spuna ceva despre el, apoi le-a explicat asa putin de noul bebe, mai si le-a pus un film cu o nastere filmata in direct!! deci totul pe fata! eu am ramas putin cam asa, nu m-asteptam sa le arate exact cum se naste. Bine ca multi dintre ei nu prea erau atenti, printre care si Razvan, a stat mai mult cu taica-su pe sala dar orisicat cine s-a uitat la film a inteles. Apoi am mers in spital sus sa vada ei un bebelus adevarat. Una dintre mamele care de-abia nascuse a fost de acord sa le arate bebele ei si asta asistenta l-a debracat si le-a aratat la copii mainile, picioarele, buricul. Aici au fost foarte atenti toti.
La sfarsitul cursului au practicat pusul de pampers si imbracatul fiecare pe papusa adusa de acasa. Si le-a mai explicat despre jucarii cu care au voie bebelusii sa se joace si cu care nu...oricum f interesant si am invatat si eu multe.

Sunt tare curioasa cum o sa reactioneze Razvan. Oricum in hartiile alea ziceau ca e bine sa luam o jucarie cu noi sa le-o dam cand vine la spital in vizita dar sa evitam sa spunem ca e de la bebe, contrar a ceea ce stiam eu.

In rest, e tare bine acasa nu ma mai scol devreme, mai am si eu timp de unele, altele, dar tot repede trece timpul.

v-am pupat!

Magdone 36+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
deci totul pe fata! eu am ramas putin cam asa, nu m-asteptam sa le arate exact cum se naste

Si cand te gandesti ca la noi inca se mai aude cu scrisoarea catre berza ca vrea un fratior/surioara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

cata transparenta frate...

cand eram cu tudor, am decis ca nu avea rost sa-l pacalim pe bogdan cu barza si alte tampenii, asa ca am confectionat o varianta soft a nasterii. copilul avea doar 3 ani, asa ca a inghitit-o relativ usor si fara multe intrebari.
era ceva de genul:

• Doamne-Doamne ne daruieste un bebe nou-noutz, care va sta 9 luni la mami in burtica (destul de greu a priceput el cat dureaza aceste 9 luni...);
  • cand au trecut cele 9 luni, mami merge cateva zile la spital, unde nenea il scoate din burtica lui mami;
  • mami si bebe tre sa stea vreo 3 zile la spital, si dupa aia venim acasa amandoi.
    HAPPY END

am zis ca atat e suficient ca sa nu il aburesc cu variante babesti care deja nu mai tin la generatia lor.

partea dificiala a fost ca totusi el se astepta ca in fiecare zi sa creasca bebe mai ceva ca fat-frumos si repede-repede sa ajunga sa se joace impreuna.
nu-si imagina ca intre timp trebuie sa il alaptez, ceea ce insemna sa stau cu el in brate cate 15 minute la intervale de maxim 2 ore...
nu-si imagina ca intre timp bebe va cere atata atentie, grija, va plange si va face mult caca, si multe alte chestii ...

din fericire, acum, dupa aproape 5 ani de la fericitul eveniment, se joaca impreuna din ce in ce mai frumos, au inceput sa se inteleaga 'ca fratii', au mici secrete si zambete sugubetze, isi planifica poznele complice...

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mai fetelor,

E groasa!!! La serviciu nu am timp nici sa respir si mi-e tare dor de voi (a se vedea ora la care scriu).

Scrisesem ceva despre vizita in Irlanda dar am vazut ulterior ca nu s-a postat. Nu mai am puterea sa reiau subiectul. Pe scurt a fost tare fain.... O Londra mai mica... bere buna ...

Acum nu pot sa-mi revin cand vad ca Magdone trebuie sa nasca. O stiam ca abia a ramas gravida... Am intrat in gaura neagra???? Magdone, super chestia cu.. cursul pentru frati. Frate, noi suntem departe tare. Bafta multa la nastere si sper sa nu mai intru pe forum cand o avea fata ta 1 an!!!

Pufulete, bine ca mai aflam ceva de voi!!! Tudor anul asta nu a prea gustat schiul (ma rog, am fost si noi o data in Poiana). Era incantat in schimb de salopeta.

Noi suntem bine. Rares este o mica lipitoare. Muklt mai mamos decat Tudor. Noroc ca este zdrobitor de dulce .
Tudor parca a facut in ultima luna un salt spectaculos in sensul ca s-a maturizat mult. Vorbeste mai coerent, se joaca mai mult si face chestii pe care as fi jurat ca le va face pana se insoara...

Imi pare tare rau ca nu apuc sa intru mai mult dar poate dupa 17 mai cand scap de un eveniment (Andra, cuvantul asta e pentru tine!!!), voi fi mai libera. Ma rog, va trebui sa ne ocupam de decorarea noului apartament...

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
wow magdone,ce faina chestia cu copiii la curs!tinem pumnii sa ai o nastere usoara si o fetitza sanatoasa si mancacioasa si cuminte!
crisa - spor la lucru, sa nu mai ai asa multe de facut.si speram sa ne mai scriii mai des...s poate cine stie...mai punem de-o intalnire?
wow...era sa uit ce era mai important!
la multi ani, sanatate si noroc in viata micutilor care azi sarbatoresc primul anisor din viata lor!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

intii sa va dau de baut, ca azi face Fredu un an:

si eu ma mobilizez sa va scriu, dar tare greu ma urnesc si tare mult de munca pe la serviciu....

am fost in concediu la Budapesta, cu piticii si bunicii paterni, a fost ok, mai ales copiii au fost fr. cuminti. Am dormit la Deva o noapte - un oras fr.frumos si o pensiune super-ok daca vreodata va intereseaza, apoi am ajuns la Budapesta si-am stat 4 nopti la o pensiune unde am mai fost acum 6 ani - www.fabiushotel.hu/galeria_en.html" target="_blank"> Fabius. Intoarcerea am facut-o tot in 2 zile, dar ultima zi a fost ca intotdeauna cea mai grea. Fred s-a prins repede ca daca ajunge in scaun in masina e momentul sa adoarma, ca nu se stie ce urmeaza, Luca avea deja experienta in excursii, bunicul a fost mai problematic ca vorbeste mai mult si mai tare decit un copil de 5 ani (da, se poate ), dar una peste alta a fost bine asa ca ne-a tinut in priza si pe noi, si mai ales pe Luca. Soacra-mea a fost super-incintata de shopping, nu o mai scoteam din H&M, C&A sau Tesco . Daca ajungeti la Budapesta, am descoperit Tropicariumul in imprejurimile Budapestei, e construit intr-un mall - Campona si e super ptr copii, cu 2 crocodili, pestii, rechini care trec prin tunel pe deasupra capului tau...

Acum planuim vacanta de vara, inca nu stim incotro s-o apucam - Turcia sau Grecia, oricum eu as vrea ceva all inclusive ca sa nu am grija mincarii, mai ales ptr copii, dar si ptr mine ca tin regim si am avut ceva bataie de cap in aceasta excursie sa-mi gasesc ceva conform regimului .

Inca nu-mi vine sa cred ca a trecut un an de Fred, desi abia acum pot spune ca m-am obisnuit sa am 2 copii, primele luni ale lui era asa de simplu ca nu prea il puneam la socoteala, acum umbla, comunica, se cocoata peste tot - e foarte prezent! In vacanta a fost exemplar, a mincat tot ce i-a dat de gurita, fie borcanase sau mincare normala, cunoscuta sau noutate, fructe, piine, orice - mai nou nu poti baga nimic in gura ca se infiinteaza si cerseste ca un catelus, parca vrea sa recupereze lunile de greva de anul trecut. Luca a inceput sa se joace cu el, mai mult prin tras prin casa si impins prin pat, dar il baga in seama si asta e important, si parca si simptomele lui de gelozie s-au atenuat. Citeam ce scriau si celelalte fete (Pufulet, Kehleyr) si, si la mine e la fel: Luca e sensibil, mamos, prevenitor - Fred e ca un mic buldozer, n-are afinitati cu nimeni, dar nici nu plinge daca-l lasi cu cineva strain, nu merge de mina nici sa-l pici cu ceara, se cocoata pe peste tot, e un adevarat tauras!

in rest, asteptam vesti si de la alte fete disparute, poate se intoarce Romana la noi...Amik ce mai faci?

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Anna si Fred! Repede a mai trecut anu'!

Magdone, tinem pumnii!

Bine v-ati intors din concedii. Vad ca majoritatea va orientati spre concedii active, nu ca noi cu batul in balta .

Andra, ma uimesti cand spui ca au fost copiii cuminti in concediu. Nu imi pot imagina ca se poate asa ceva. Sa fi avut si bunicii o contributie?

Copiii mei s-au comportat mult mai bine in concediul asta scurt (adica nici nu se compara cu cosmarul de asta iarna ), dar clar sunt mult mai agitati decat acasa.

Si Stefanu meu e total diferit de Maria. In primul rand e clar un copil mai fericit. Nu e asa profund ca Maria, nu sta locului o clipa, sper sa invete la gradi macar culorile , dar ne face intr-una declaratii de dragoste si ne pupa de ne albeste. Pe cat de distanta a fost Maria (nu vroia in brate nici cand era bebe), pe atat de lipicios e el (si mi s-au lungit mainile de atata tinut copilul in brate).

Ama, ma bucur mult ca am mai citit despre voi!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

In gaura neagra ma regasesc si eu Crisa, fii pe pace. Efectiv ma gandesc vreo 5 minute in ce zisuntem si daca-i zi sau noapte eventual.

Andra, La multi ani pt Fred!!! Ca de obicei citesc cu placere de cate ori scrie tu de cate o calatorie. esti o sursa de inspiratie.

datorita lui madishor mi-am facut finally un blog, dar n-o pot egala oricum in ale scrisului.

nu-mi vine sa cred magda ca aproape nasti, oau!!! nastere usoara!!!

magda
cealalta, mai traiti? amik? bibi?? sa mai zic??

nu-mi imaginam ca e asa greu cu doi, mai ales daca nimeresti cum am nimerit noi de Paste intr-o gasca de tineri fara griji - de-a dreptul frustrant. si frumos nah, dar daca as fi avut un pic de minte probabil ca m-as fi oprit la unul, asa ca pt fetele cu unul numai de bine, tineti-o tot asa.

Eva e un pic de Fred, dar mai cumnte decat Taisia (varianta soft) si mamoasa o idee.

in rest toate bune, din ce mai tin minte :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Uitasem. Noi ne-am uitat la o emisiune din seria "In pantec" pe National Geografic si Maria a urmarit nasterea fara nici o tresarire, si a comentat pe tot timpul emisiunii. Eu ma bucur ca a primit toate astea cu asa naturalete (mi-ar fi placut sa fie interesat si Stefan, dar el nu s-a uitat mai mult de 10 sec ). Si cand ma gandesc ca mie mi-a povestit o prietena, cam pe la 12 ani, cum sta exact treaba cu nasterea si altele . Bine, cred ca eu bat ceva recorduri la capitolul naivitate .

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!

Ma bucur ca s-a inviorat atmosfera aici :). Ne inscriem si noi la gaura neagra, pe Fred il vedeam inca la stadiul de bebe mic. La multi ani, Fred si Anna!
Cred ca au ceva in comun copii numarul doi, daca ma uit bine, toti sunt mai pixisti, lipiciosi si dragaliciosi si fac mai multe prostii decat fratii lor mai mari, dar scapa mai usor nepedepsiti pentru ca sunt dulcei.

Crisotexa - succes cu mutarea! Incercati sa nu va luati de par pe culoarea perdelelor.

Gio - da si tu adresa blogului. Eu n-am mai scris nimic ca nu mai pot de la munca si acasa stiti cu toatele cat timp avem.

pe curand,
madishor

Mergi la inceput