Strumfi de iulie-august 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
X-ray spune:
sunt pe aici si eu dar nu prea am avut dispozitia necesara sa scriu...dar v-am citit/admirat...poate mai tarziu cand doarme eli mai scriu cate ceva,sa aveti o zi buna...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Ioana75 spune:
alina.a.
Monica, joia viitoare merge Sma la pediatru si o sa stim dimensiunile de la 8 luni. Cred ca e la 1-2 locuri distanta de Maia lui Shehe. Fetele se inteleg mult-mult mai bine decit acum citeva luni, e alta viata de cind merge SMaranda si poate ajunge la jucariile pe care le vrea. Miruna e foarte bine, progreseaza la gradi. Multumesc ca ai intrebat. Stringi informatii pentru un 'surior' pentru Ioana?
Lavinia, vreau si eu sa stiu de ce ai pupat fetele.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
monicabo spune:
Ioana da, ne mai dorim inca un copil , un fratior sau o surioara pt fetita noastra. Dilema ar fi cat sa lasm intre copii...Te-am "citit" ceva mai demult cand ziceai ca daca lasi diferenta mica intre copii este mai greu decat daca e o diferenta mai mare, dar pe de alta parte, o data "pusi pe picioare", cresc impreuna, interactioneaza, au preocupari comune..
Deci strang informatii
Ma bucur ca fetele tale sunt bine
Alina.a
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
fianna spune:
Off-topic, tin minte ca s-a discutat la un moment dat de camere foto dar nu am salvat postarea. Va rog mult, cine stie si poate ma sfatuieste si pe mine?
Anunt 74,8 kg!
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
sheherezada spune:
Ioana tocmai ti-am admirat printesele.Sunt mari si frumoase amandoua.Smaranda nu pare atat de mica precum e Maia.
Seherezada &bb Maia-Iulia
Poze
Vivela spune:
Pt fetele interesate de Mama si copilul, gmailul e in "vacanta" , dar vestea buna e ca am reusit s-o pun pe mailul comun (mail de la transfer.ro). De fapt este un link, se downloadeaza repede, dar vine arhivata. Eu am verificat si merge. E available 10 zile.
Ma bucur ca am dat peste situl asta de transfer doc f mari, chiar aveam nevoie. Deci, Violeta, daca vrei filmul ala 4-3-2 (parca tu vroiai, nu?), spune-mi si uploadez.
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)
Ioana75 spune:
Shehe, da, nu e chiar asa micuta, dar asta doar pentru ca s-a nascut cu 3860. Ca dupa ce s-a nascut a luat foarte prost in greutate, de ex. in luna a 3-a a luat 350 gr
Monica, succes. Primele 6 luni a fost foarte greu, acum e bine. Sa vedem peste citeva luni cind o sa mearga Smaranda cum o sa fie - eu sper si cred ca din ce in ce mai bine, se vor juca impreuna.
Vivela, multumim!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
monicabo spune:
Aoleu, Ioana, noi tot vreo 350 g am luat in luna a 3-a ..si era luna in care trebuia sa ia intre 750 g si 1 kg...
Vivela, eu mi-am downloadat carticica, merci frumos
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
Vivela spune:
Ioana, Monica .
Vad ca lumea se plange de greutate mica la bb, eu sunt pe invers... D a luat in ultimele 2 luni cate 1 kg pe luna, si nu papa f mult. Nu e PREA gras, dar nici n-as vrea sa ajung vreodata sa fie (am eu un pitic pe creier, ca eu de pe la 13 ani tot intr-o cura de slabire sunt, desi n-am sarit niciodata calul cu mai mult de 4-5 kg). Trebuie sa pun biciul pe el si cum sa-l tai de la papa nu prea merge, cred ca o sa-l bag la un aerobic ceva, sa faca ridicari de trunchi si abdomene , ca nu mai tine. Ma gandeam sa-l trec si pe el pe listuta de inceput .
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)
X-ray spune:
gata doarme!
v-am admirat in pozele din parc!fff fain ca va intalniti,era pacat sunteti atat de multe din bucuresti.ma bucur ca am vazut-o si pe jadi care arata ffff bine,iar dodo e adorabil si ditamai flacaul!de dr. alina nu mai zic nimic,e slaba ca o scandura,nu vrei niste kile?ca ce am dat jos le-am pus la loc aproape.nici nu m-am cantarit azi...si evenimentul e peste o saptamana si in wekand e pastele catoloic,si vine mama si frate meu si....no coment.
am vazut-o si pe frumoasa catarina mergareata tare,stefania e adorabila.
ioana bravo ma bucur ca ai mai scazut cu un nr la haine saptamana viitoare mai bag si eu niste restrictii ca nu se poate chiar asa....felicitari pt progresele smarandei.
am mai vazut o groaza de poze dar uite ca am uitat,cand imi mai aduc aminte scriu...
am citit si eu povestea cristinei(cristina-ana),mi-a lasat un gust atat de amar....
oana(ghinetz)[pup]
lavi e superba lori cu palariuta
fiana eu mi-a luat un nikon coolpix p5100 de 12 megapixeli,sunt fff multumita de el.l-am luat de pe emag.ro
in alta ordine de idei elisa s-a hotarat sa se intarce singura,nu stiu ce e in capul ei...suge fff prost,ziua nu pot sa-i dau ca ma musca la sange.laptele mi-a scazut la greu,sa ma mulg nu reusesc nici cum,nu stiu ce sa mai fac,nu sunt pregatita psihic sa o intarc,nu stiu unde e copilul meu atasat de san...de cand mananca solide tzatza e de ros.cred ca nu a fost zi in care sa nu plang in ultimele doua saptamani.nu stiu daca bea 100-200 ml de lapte pe zi,e fff putin.ieri si azi parca a fost mai bine cu suptul,dar cat tine oare?in fine cam astea ar fi problemele cu care ma tot confrunt de peste o luna.acum mi-a ajuns cutitul la os
si am fost luni in ungaria(alte peripetii si acolo)si i-am luat scaunul de masina pe care mi-l doream,bebe confort cu isofix,e beton!
si am scris pt toata saptamana!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...