Strumfi de iulie-august 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
violetan spune:
Buna dimineata fetelor!
Ioana, multumim de cafea!
Sunflower, ti-am dat pm.
Lorina, multumim tare mult ca ne-ai admirat pozicile. Incepusem sa cred din nou ca suntem invizibili, taman acum cand am pus poze recente cu puishorul meu
Fetelor, am doua chestii pe suflet: lui laurentiu ii mai iese un incisiv, dar se pare ca e stramb! Pare oblic, asa...oare de ce? se paote sa se indrepte? Si a doua: voi faceti cereale cu laptik de mami? Ca la mine nu se ingroasa absolut deloc, asa cum se intampla cu laptikul milumil. O fi ceva cu laptele de mami in general sau doar cu laptele meu?
O zi frumoasa la toata lumea!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
cris_ales spune:
Buna dimineata,
o intrebare: voi ce fel de biscuiti le dati bebelusilor? de fapt cam ce contin m-ar interesa?
va intreb pt. ca vreau sa-i introduc si eu fetitei mele biscuiti in pireul de fructe dar la mine in oras n-am gasit decat biscuiti turcesti, pe cutie scrie ca se dau copiilor de peste 4 luni dar mi se pare ca lista de ingrediente e cam la fel cu cei obisnuiti.Asa ca v-asi fi recunoscatoare daca mi-ati putea spune ce folositi voi si eventual sa-mi scrieti lista de ingrediente.
Cris cu fetita Alex
loredana_76 spune:
Buna.Eu chiar ieri i-am luat biscuiti de la nestle pentru 8 luni,au zahar dar macar nu au e-uri,margarina ,sare ce am vazut ca au biscuitii petit.M-am uitat si la unii de la hero`s si toat asa cu ce e mai rau in ei si mai scria pe cuitie de la 4 luni.
Noi am fost ieri la pediatru si ne-a spus ca putem introduce ciorbita cu perisoare cu bors facut in casa,budinci de paste cu brinza,supa cu galuste,papanasi.Voi le dati bebilcilor?
Vivela spune:
Violeta, nu sunteti deloc invizibili . Mie mi-a placut micul calculatorist cu ondoleuri . Pupam baiat frumos .
Ah, abia astept sa ne creasca si noua plete, si eventual sa semene cu tac-su' (ca nu pot spera intr-atat incat sa semene cu Iosua al Oaanei).
Si imi pare bine ca ti-ai facut cont pe webshots, asa il gasim si noi mai usor.
Despre dintisor nu stiu ce sa-ti zic, dar eu zic sa nu te impacientezi de acum. Lasa sa iasa dintisorul bine, sa vezi ce si cum.
Cristina, mami de Denis, am admirat si eu ciupercuta voastra si de dimineata tot caut pe net jucarii gonflabile, ma gandeam ca poate gasesc ceva asemanator cel putin. Dar n-am gasit, asa ca ma inscriu si eu pe lista doritoareleor.
Si ufff, da, mi-ai facut o pofta de mare de nu-ti poti inchipui. Ma si vad pe plaja intinsa ca o soparla, parca aud pescarusi si valurile marii..aaahh...si eu linistita, fara urlete, fara griji (da, vise, stiu!) si sttrumful vesel in piscinuta-ciupercuta jucandu-se cu tac-su'.
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)
karligutza spune:
violetan ti-am admirat si eu baiatul, si sotul... adica erau amandoi pe iarba intr-un parc ceva... foarte dragute pozele de afara! deci e clar ca de data asta ne-ai cam prins cu pozele, pt.ca ne-am uitat la ele si am si intervenit cu impresii!
cat despre lapte cu cereale pt.bebe, si eu ii fac cerealele doar cu lapte de-al meu, iar pe masura ce amesteci se tot subtiaza. Ce am observat eu, este ca e din vina cerealelor, nu a laptelui...... de ex. orezul simplu de la Nestle e facut praf (pulbere) si cand se amesteca cu laptele de la san iese ok ca omogenitate si nu se mai subtiaza pe parcurs (in timp ce ii servesti masa bebelusului); in schimb cu cereale de orez/porumb si tapioca de la MILUPA (apropo Anculici imi spuneai in parc la intalnire ca nu exista asa un sortiment la MILUPA, ca le incercasesi voi pe toate, dar am ajuns acasa si am dat cu ochii de cutie si te asigur ca sunt de la MILUPA! si nu de la Humana..... asta ca sa dau un raspuns sigur la intrebarea care s-a ivit atunci in parc. Deci sigur exista la Milupa orez/porumb/tapioca... mai cauta si vei gasi si tu! ) se intampla urmatorul fenomen: pe masura ce tot amesteci in cereale sa se topeasca fulgisorii se tot subtiaza compozitia asta..... insa daca mai adaugi fulgi poti sa ajungi sa ingrosi suficient de mult cat sa poti sa ii servesti lui bebe de consistenta dorita. Deci eu zic sa nu-ti faci probleme cum ca are laptele tau ceva! Remember? NU EXISTA LAPTE DE MAMA RAU! nici slab, nici mai stiu eu cum...... e bun asa cum e si mai ales e proaspat 100%
... mai adaug ceva: am incercat si eu sa combin cereale cu iaurt.. ori am pus eu prea multe cereale, ori nush ce s-a intamplat ca a iesit o mamaliga cleioasa (nu tare, dar densa) pe care bebe nici macar n-a vrut sa o plimbe prin gurita.. deci am renuntat la iaurt cu cereale......
karligutza
sunt mamica Adelutei
cris_ales spune:
Am citit la un moment dat ca o mamica (imi cer scuze ca nu mai retin care)are cartea mama si copilul in format electronic.As ruga-o sa-si faca putin timp s-o puna pe mail.
Eu am luat-o cu imprumut de la cineva dar a trebuit s-o dau inapoi si mi-ar place s-o am pe calculator.Asa ca daca esti pe faza, te rog trimite-o pe mail. Celelalte carti sunt f. interesante si ele.Am reusit sa citesc totul se intampla inainte de 6 ani si pot sa spun ca mi-a placut,am gasit lucruri interesante. Celelalte doar le-am rasfoit ca bebelusa mea nu prea imi da voie sa fac mare lucru (adica activitati care n-o includ si pe ea), vrea sa ne jucam mereu.
sheherezada spune:
Sunt super incantata!Maia tocmai a mancat piure dintr-o jumatate de para cu o lingurita de branzica si pe urma a baut un cocteil de fructe ( o jumatate de pruna,un sfert de mar ,un morcovel mic,putina para si...o jumatate de banana-am recurs la modalitatea asta pentru banana pentru ca Maia nu prea vrea banana!) si culmea l-a baut pe tot-cu lingurita.
cris_ales eu nu am gasit la noi in oras biscuiti fara gluten asa ca in piureul de fructe i-am pus o lingurita-doua de cereale si e la fel de gustos.
violetan depinde de ce fel de cereale folosesti.Vezi ca exista cereale care contin lapte praf si trebuie dizolvate doar in apa.La inceputul diversificarii si eu am patit la fel.Numai ca mie imi convenea ca nu aveau prea multa consistenta pentru ca i le-am dat in biberon.
Maia tocmai a sters tot ce scrisesem asa ca a trebuit sa o iau de la capat.
lorinaoo1 multumim de galerie.Se pare ca deocamdata s-au mai calmat durerile.
Ioana75 zilele astea o sa incerc sa caut pozele sa vad pe unde sunt si promit ca o sa le vedeti.Dupa primele zece zile manechinul avea 1300 gr.
Si acum trebuie sa plec pentru ca nu mai are stare si se tot agita.
Sheherezada&bb Maia-Iulia
Poze
Vivela spune:
cris, eu am cartea, e in format PDF, dar e mare, are 12 MG si nu ma lasa sa o trimit pe yahoo. N-am reusit s-o sparg, de fapt n-am prea stat de ea. Daca ai un cont de gmail, scrie-mi-l pe PM si ti-o trimit (dar dupa-amiaza, ca acum plec de acasa).
David mananca cereale DOAR cu iaurt, o lingurita amestecata cu 125g de iaurt. Altfel, nici sa nu vada. Are consistenta unei budinci, nu stiu ce reactii au loc .
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)
monicabo spune:
Buna dimineata!
Ce mai faceti? Am vazut o gramada de poze cu copiii vostri, frumosi toti!
Vivela, iti scriu un mesaj pe privat, as dori si eu cartea, iti las o adresa de gmail
Ioana75, de curiozitate, cate kg mai are Sma? Stiu ca va "bateati" pt cel mai slab copil. Ca si noi cam suntem in hora asta. Insa de mancat mananca bine, dr a zis ca daca e sanatoasa, este ok si mai slabuta.
Oricum inteleg ca si Sma a facut o gramada de progrese. Miruna ce mai face? In general, cum se inteleg fetele?
Petra, ce mai face Alma? S-a mai dat pe brazda cu mancarica?
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze