Strumfi de iulie-august 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
Originally posted by oaana

Va rog frumos ,fetele care aveti poze pt. concurs,sa puneti link,sa votez si eu.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

am dat link-ul pe pagina precedenta (pag.18)

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

quote:
Originally posted by oaana

gogosel,nu ai activat PM

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

daca imi spui si cum....il activez.
nu prea ma priceo la chestiile astea.

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

In stanga sus a paginii intri la mesaje private si activezi. o sa-ti apara apoi in dreptul tau, PM cu rosu.

Schimb capitolul, daca tot doarme iubitul mic.

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

fetelor, vin si eu cu o intrebare: voi cum stati cu calciul? ati luat ceva suplimente dupa ce ati nascut? ca pe mine dupa alaptatul asta parca ma cam lasa dintii, au devenit sensibili (poate au vazut si ei reclamele la pasta de dinti ) si cateodata imi amorteste mana dreapta ... cu mana am avut aceeasi problema la un an dupa ce l-am nascut pe David, am fost la un neurolog pentru ca am intrat putin in panica dar mi-a zis ca nu am probleme, mi-a dat sa fac niste injectii cu calciu si apoi mi-a trecut

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Poftiti la 68

P.S. Karli fii pe faza
Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by valen

oana, multumim frumos pt. aprecieri. Ma flatezi de fiecare data.

Le multumesc si celorlalte fete pt. voturi si va rog, pe cele care aveti poze in concurs, sa scrieti la ce pagina sunt si ce titlu au, ca vreau sa votez, dar nu stiu unde.

Andreea C, am gasit doar o poza de-a lui Raducu, cea in care e singur, pe cealalta n-o vad neam

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Eu am vazut multi copii frumosi la viata mea. Numai aici pe forum cati am vazut...De fapt, am vazut numai copii frumosi.
Dar mi s-a pus mie asa, o pata pe Sarah a ta si pe Adela Karligutzei. Abia acum imi dau seama ca m-am orientat numa' bine pentru baietii mei. Nu stiu cum sa explic cat de mult imi plac fetele astea doua, fiecare in felul ei.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput