Strumfi de iulie-august 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 19
liadorian spune:
Buna dimineata tuturor! Am votat o gramada de poze frumoase la concurs, sper ca n-am sarit vreun strumfel de-al nostru ca mi-ar cu adevarat necaz. Sa ma trageti de maneca daca nu-mi gasiti votul pe listutzele alea, ca altfel ma supar!
Alina, spor la gatit si petreecere frumoasa cu ai tai. Copilu' asta al meu pare sa fie mai bine - dar eu ma declar invinsa si marturisesc cinstit ca habar n-am cum se manifesta la boala. Pai cica ea avea pneumonie dar febra nu, se juca, chiuia, era vesela etc. Atata doar ca nu manca solide, dar asta nu era o noutate pentru noi.
Oana, pai vreau bucuriile alea mari, cat mai multe, asa, fara numar! Iti dai seama ca ieri la iaurt nici nu respiram cand o vedeam cum haleste, de frica sa n-o distrag. Sa vedem daca repeta azi performanta...
gogosel, m-ai terminat cu tarcul de la Bertoni - 190???? Pai eu am dat o caruta de bani pe el aici, in frumosul oras Suceava, din care imi propun sa emigrez in Congo! (Ciocanele sunt evident in capul meu, ca-s fraiera si cumpar la suprapret!)
lorinaoo1 spune:
Alina.a eu cred ca Eli nu a prea dormit pt ca te-a simtit pe tine emotionata, draga de ea Am votat-o si eu la concursuri.
Chiar rog celelalte fete sa puna linkuri ca de somn nu cred ca le-as gasi.
Lia ma bucur tare mult sa aud vesti bune de la voi. Bravo Unei ca a papat bine iaurt si la mai multe bucurii de astea
Vive e bestial Davidush , mai ales in poza cu caciula aia rosie, parca e artist raggae , coditele ii lipsesc. Ai mai citit cartea aia cu sleep solutions? Eu mai am si inca nu am reusit sa gasesc solutiile pt un somn de bebe linistit, evident Poate facem un rezumat, care cum termina prima (chiar interesanta frazare, "cum termina prima"fiind temporala, nu? )
Ioanaiub multumim de cafeluta, ca azi nu ne prisoseste.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
ioanaiub spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Buna dimineata tuturor! Am votat o gramada de poze frumoase la concurs, sper ca n-am sarit vreun strumfel de-al nostru ca mi-ar cu adevarat necaz. Sa ma trageti de maneca daca nu-mi gasiti votul pe listutzele alea, ca altfel ma supar!
avem si noi poze la concurs, am dat link-ul intr-un mesaj anterior, pe pagina precedenta
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
gogosel spune:
lia, sanatate papacioasei Una. si in povestea cu tarcul : luasem initial din Cora la 240 lei si apoi in aceasi ora ne-am dus si in carrefour dupa scaun de masa . si norocul a facut "sa cascam" ochii si pe la alte lucruri (evit "cascatul" ca de obicei mi se "lipesc" de mana produse de care nu avem chiar nevoie). si l-am vazut la 190 lei. evident, inarmati cu bonul am returnat tarcul mai scump. era totusi o diferenta de 50 lei.
ioanaiub, multumim de cafea mai ales ca este tare innorat afara. ti-am votat strumfii. si mai este o poza super taaare :ciclul vietii este o mamaie cu un bebe in brate. cred ca are cele mai multe voturi.
mikydutza, multumim de aprecieri. aseara eram somnoroasa. si ti-am votat si tie bebelul.
pupici!
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
Simo78 spune:
No offence!!! Dar mi-a placut prea tare bancul:
"- Daca inotul slabeste, unde gresesc balenele?"
Simo mami de Matei
gogosel spune:
si cred ca vom emigra impreuna in Congo!
gogosel spune:
quote:
Originally posted by Simo78
No offence!!! Dar mi-a placut prea tare bancul:
"- Daca inotul slabeste, unde gresesc balenele?"
Simo mami de Matei
ioanaiub spune:
quote:
Originally posted by gogosel
lia, sanatate papacioasei Una. si in povestea cu tarcul : luasem initial din Cora la 240 lei si apoi in aceasi ora ne-am dus si in carrefour dupa scaun de masa . si norocul a facut "sa cascam" ochii si pe la alte lucruri (evit "cascatul" ca de obicei mi se "lipesc" de mana produse de care nu avem chiar nevoie). si l-am vazut la 190 lei. evident, inarmati cu bonul am returnat tarcul mai scump. era totusi o diferenta de 50 lei.
ioanaiub, multumim de cafea mai ales ca este tare innorat afara. ti-am votat strumfii. si mai este o poza super taaare :ciclul vietii este o mamaie cu un bebe in brate. cred ca are cele mai multe voturi.
mikydutza, multumim de aprecieri. aseara eram somnoroasa. si ti-am votat si tie bebelul.
pupici!
multumesc de vot ...
se pare ca noi avem noroc, e putin rece afara dar e soooaaare, o sa iesim dupa masa de 10
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
oaana spune:
Va rog frumos ,fetele care aveti poze pt. concurs,sa puneti link,sa votez si eu.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
gogosel,nu ai activat PM
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"