Strumfi de iulie-august 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Gata, sunt la zi cu lectura! Va multumim ca v-ati gandit la noi, sa vede treaba ca ne-a prins bine! Am vazut poze multe si filmulete spectaculoase - Catarina, jos palaria! - , am salvat retetele Lunei, pentru cand o vrea si Miruna sa manance omeneste, m-am minunat de ce festinuri au cateodata bebeii vostri (gogosel, cu voi in frunte - dar mananca flacaul tau, nu se joaca!).
Nonna, sanatate multa, cat mai multa, ca sanatatea nu prisoseste niciodata!
Alina, la faza cu telefonul sunt vinovata si cred ca o sa raman - sunt telefonofoba. Ma intreba o prietena cum de ma incumet sa raman singura acasa cu Una, fara telefon - daca patesc ceva, Doamne fereste?! Mai, eu imi toata speranta in vecini - bat in teava pana-mi suna la usa.
Si cireasa de pe tortul (meu): azi mi-a mancat Una iaurt!! Dar a mancat asa, vreun sfert de cutie dintr-aia mare fara mofturi. Chestie pe care mi-o scriu undeva, fiindca de cand e ea n-a bagat la ghiozdan atata mancare din lingurita.
www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children
Lia si Miruna Demetra
Daca ai stii cat ma bucur!!! Aproape ca mi-au dat lacrimi. Bravo, Una! Are si mama nevoie de mici bucurii dupa perioada grea prin care a trecut. Si tu, micuta frumoasa, stii asta. Si, Lia, stai sa vezi cand vin bucuriile cele mari!!!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
gogosel spune:
mikydutza, asa este, se loveste de bare. si dooooare raaaauuuu! aparatorile la da in jos cu mana. noi folosim acum patutul de lemn doar la dormitul de seara. avantajul lui: se ridica f bine tinand-se de bare.
am luat tarcul tucmai ca sa nu se mai loveasca. era la inceput nevros tare ca nu avea de ce apuca, dar acum a invatat sa se tina de inele. iar ziua doarne in el. l-am luat din carrefour si am dat 190 lei. de la bertoni.
pupici!
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
ghinetz spune:
Am votat si eu, dar nu am gasit fetite de Valen. Le-am vazut in pozele de pe albun (mai e nevoie sa repet ca sunt emotionata de fiecare data de frumusetea lui Sarah? Ma termina, efectiv. Am tot spus-o: e modelul meu de fetita. Doamne, cat astept sa o vad domnisoara mare...)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
stefania_97 spune:
Salutare si de la noi,
Catralu felicitari pt operatia reusita, recuperare rapida si sa va intoarceti acasa cat mai repede.
Gabibolfeiul tau e fotomodel. Or sa se bata fetele pe el.
Noi avem o bubulina mucioasa, plangaciasa si mamoasa. A inceput sa mearga dea busilea de o saptamana si se supara rau ca nu poate sa mearga. Isi ridica funduletul ca sa se ridice in picioare si nu reuseste.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
stefania_97 spune:
Lia ma bucur ca Una e mai bine
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by Vivela
[quote]Originally posted by Simo78
Diana2007, imi pare bine ca te-ai mai linistit si tu si ca Victor e bine . Si brrr...ce zapada e la voi, m-a luat cu frig numai cand am vazut poza! Te-am admirat in pozele de la servici, esti f draguta .
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)
eram, vrei sa zici ... asta era inainte de sarcina in 2006, mai ma despart vreo 6 kg si mai bine de perfectiunea aia dar le-am pus acolo ca sa ma motivez !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
valen spune:
oana, multumim frumos pt. aprecieri. Ma flatezi de fiecare data.Le multumesc si celorlalte fete pt. voturi si va rog, pe cele care aveti poze in concurs, sa scrieti la ce pagina sunt si ce titlu au, ca vreau sa votez, dar nu stiu unde.Andreea C, am gasit doar o poza de-a lui Raducu, cea in care e singur, pe cealalta n-o vad neamwww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
ioanaiub spune:
buna dimineata si o cafeluta calda
avem si noi poze la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si alta poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez
sper ca le-am scris bine, daca nu editez
o sa va votez si eu, citesc din urma sa vad unde sunt pozele voastre
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
lorinaoo1 spune:
Buna dimi O cafeluta calda de la MOldova pt toata lumea
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
X-ray spune:
lavi merci de cafea,imi pica bine imi cade capul pe umeri de somn,...elisa cred ca a avut emotii ca vine buna-sa azi ,aseara nu dormea si pace ,era ora 11,30.....
vivela ma topeste cu ochii lui...e asa de dragalash,te-ai gandit sa trimiti poze pt un casting ceva,el chiar pozeaza super!
valen mie cel mai mult mi-a placut poza "impreuna".abia astept si io sa am o poza pe care sa o intitulez asa.sunt superbe acolo fetele,asa dragastoase...
lia ce mai face una?
eu hapy numar orele si bucataresc
multumim de voturi(duamna al jafari 2+,adica 2 ori ca nu gasesc pe tastatura stelua....)
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
eu sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...