Strumfi de iulie-august 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elizas spune:

simo , nu am primit nimic. Dar floarea ti-o dau oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

poate trebuie sa ma adaugi pe mess simo_al_jaafari@yahoo.com

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

simo78, este intr-adevar greu cu doi apropiati ca varsta. intervin la un moment dat competitia,invidia si chiar gelozia. eu ma un frate mai mare cu 2 ani si stiu ce inseamna. dar asta numai cand eram mici. acum este cu totul altceva.
as fi lasat cu brio 3-4 ani diferenta doar aca....as fi fost mai tinerica. nu zic ca sunt batrana dar nu vreau nici pe al doilea la 30 si ceva de ani. acum am 28. daca "ma apucam" de treaba pe la 24 ...mai ziceam.
si nic sa mai aman daca tot suntem hotarati sa vina nr 2, deoarece e geru si cu serviciul. ce fac, merg la serviciu 1 an, apoi intrerup iar pentru 2 ?!? nu cred ca ar fi nimeni incantat de asa ceva. nici eu. mai bine termin ce am inceput si apoi imi vad "inistita"de serviciu.
intre noi fie vorba, numai linistita nu voi fi; gandul imi va zbura mereu la comorile mele si poate imi zice boss:" ia du-te ,fetito ,acasa, daca nu iti e gandul la munca!!!"

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Liadorian
Imi pare bine sa aud cu Miruna s-a refacut. Bravo
Insa nu inteleg celelalte prostii cum ca ai fi tu de vina cu ceva, ca i-ai dat prea mult tzatza etc...Doamne fereste...Sper ca nu le bagi in seama...

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

simo78, mii de scuze. am citit mesajul tau si ma gandeam inca la el.
mesajul este scris pentru elizas (sper ca nu am gresit iar)

vezi ce face sarcina/!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

eu ma refeream la articol, ca sarcina ne face mai destepte. Nu am de unde sa stiu daca e mai bine sau mai rau sa ai 2 copii apropiati de varsta, pentru ca deocamdata il am numai pe Matei.

Insa, daca as putea, as mai face unul urgent! Dar nu se poate urgent, asa ca mai amanam

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gogosel

simo78, mii de scuze. am citit mesajul tau si ma gandeam inca la el.
mesajul este scris pentru elizas (sper ca nu am gresit iar)

vezi ce face sarcina/!?

Ai dreptate. Eu am avut prima sarcina la 21 ani, a doua la 25 si a treia la 32.

Mergi la inceput

Vivela, multumim de film si carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

violeta dupa 7 luni poti sa-i dai ficat.oricum in prima faza ii dai putin si apoi vezi daca il tolereaza,dar e safe dupa 7 luni.
multumim de voturi !si eu am votat printesele lui valen,pe andrei de miki,pe raducu lui andreea si burtoiul ei,daria lui danutza(apropo pe unde esti?)mai e cineva?
duamna al jafari atentie te perii ca ai putere.karli da sa sti ca nu ai votat-o pe eli

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

eu sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Ca sa o citez pe Cristina26..."I respectfully disagree"...sa recunoastem ca in sarcina memoria ne-a jucat muuulte feste. Mie cel putin atat de multe incat ajunsesem la concluzia ca isi bate joc de mine. Si inca ma recuperez. In afara de ceea ce tine de Matei, restul trece pe langa mine! Deci consider ca mai degraba maternitatea ne face MAI...decat sarcina. Dupa ce devenim mame suntem responsabile pentru copil, si asta ne face sa fim mai atente la ce e in jurul nostru, mai constiincioase, sa gandim in sute de directii....ect, stii si voi

Simo mami de Matei

Simo, "I totally agree" cu tine , eu luasem articolul ca pe o gluma. Oricum, mi-l trimisese si mie un prieten care vroia sa rada putin de mine, ca tot ma plangeam la el ca m-am prostit de cand nu mai merg la servici. Iar el mi-a trimis linkul cu "no comment" si Cu alte cuvinte, eu=.
Si referitor la perioada de sarcina, si eu am suferit tare mult de pierderea memoriei. De cate ori nu m-am sculat de pe scaun si am uitat incotro vroiam sa ma duc... Sau stateam la servici cu inima cat un purice ca nu mai stiam daca am inchis aragazul sau am scos fierul de calcat din priza...Ce mai, eram pericol public.

Am votat si eu copilasi (pozele pe care le-am prins). Daca am sarit pe cineva, spuneti-mi si votez cu placere, ca merita strumfii nostri .

Lia, ma bucur ca Mirunica e mai bine. Fa-te ca nu auzi comentariile alea fara sens, tu stii ca sunt prostii. Uite un si o sa va fie mai usor.

Diana2007, imi pare bine ca te-ai mai linistit si tu si ca Victor e bine . Si brrr...ce zapada e la voi, m-a luat cu frig numai cand am vazut poza! Te-am admirat in pozele de la servici, esti f draguta .

Catralu, ce bine ca s-a terminat totul cu bine. Va asteptam repede acasa, sanatosi si voiosi.

Astazi este (inca) 20, si vreau sa urez si eu tuturor strumfitelor sarbatorite astazi, ca stiu ca sunt multe: Arina, Elisa, Denisa, Daria si Alma, pentru toate un apasat.

Parca am citit aici cum ca alimentele reci pot provoca enterocolita la bb. Chiar e adevarat? Eu sper ca nu, pt ca David nu vrea sa manance decat rece de la frigider. Daca e la temperatura camerei, nu e f incantat, iar daca mancarea e calda, nu mananca deloc . Pana acum n-am avut probleme, dar nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea sa-i faca rau (adica nu ma gandisem chiar la enterocolita, ma gandeam ca cel mult o sa raguseasca).

Pana aici am scris din memorie, ce mi-am amintit ca am citit. Acu' m-a lasat, asa ca imi ajunge deocamdata .

www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF

“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)

Mergi la inceput