Strumfi de iulie-august 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
ghinetz spune:
Buna dimineata.
Sunt pe fuga, ca ma asteapta Stefan sa jucam Monopoly.
catralu, ne-ai dat o veste foarte buna. Iti doresc refacere rapida. Si putere sa treci cu bine peste toate.
Lia, ma bucur ca sunteti mai bine. Of! Tare greu trebuie sa va fi fost si voua. Ti-am zis eu, toate trec. Or sa vina clipe frumoase, trebuie sa ne pregatim pentru ele. Or sa mai vina si greutati. Si pentru ele trebuie sa ne pregatim. Dar...nu ne da Dumnezeu mai mult decat putem duce. A! Si chiar...ia sa iei masuri cu numarul de telefon...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
sunflower1979 spune:
'neata!
ce de vesti bune! catralu, felicitari pentru reusita operatiei, recuperare usoara! Lia, ce bine ca s-a insanatosit Una; si felicitari pt dintisori! pe tine nu te musca? cat despre vorbe...tu stii ca esti cea mai buna mamica pe care o poate avea Una, asa ca da-le ignore.
nona, bine ca ati scapat si voi de carantina si ca cel mic nu s-a molipsit. de-acum sa vina vremea buna, sa iesim cu totii afara!
otim, am vazut poze cu frumuselul tau...sa va bucurati de el!
vad ca s-a produs aici o cipercomania.... sper sa nu se supere fetele neinteresate de atatea posturi legate de ea. mami, e luata din dedeman, 35,78 lei parca.
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2342468775/in/photostream/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
gogosel spune:
fetelor, fetelor, ne-am intors de la masuratoarea de 7 luni (e drept, si un pic !) si ce ma vazut ochilor : 10.2 kg si 73 cm. dar m-a linistit dr zicandu-mi ca este "nu obez, cu barbat bine!!!". la capitolul recomandari avem asa:
* cate o bananuta mica zilnic
* carnitza, ficatel, perisoare, iaurt, budinci, etc
* biscuitei , cereale (o lta seara) dar eu nu ii voi da de niici unele ; ce rost are sa indop copilu' cu aseta cand el nu se trezeste deloc toata noaptea (doarme "dus" de la 20.30 la 06.45 fix, dar fix, zici ca are sonerie la funduletz!!!)
*ce nu avem voie (inca) - mamaliguta si smantana, pe care vroiam sa i le dau astazi.
in rest ...totul bine si frumos.
mai am o intrebare- ntrebatoare : rares merge tinut de subtiori, se ridica singur. se tine de mobila; vreau sa ii cumpar premergator, dar din asat model nou, ca un carucior, pe care il impinge, nu cel clasic cu chilotel. intrebari : il cumpar degeaba? se va tine el cu manutele de manerul ala? e eficient?
multumim in avans !
pupici!
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
gogosel spune:
si mai am o 'ntrebare -ntrebatoare : vrem sa ii facem o fratioara lui rares si "ne punem pe treaba" in noiembrie, ca sa fie tot leushor,dar daca nu "raman grea" in luna aia ci in decembrie deci se va naste in sept, oct, ceva de gen, voi mai beneficia de araratii aia de 6 mil? rares va implini 2 ani pe 11 august 2009.
pupici !
gogosel spune:
premergatorul este acesta: http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1422
sper ca l-a pus bine!
pupici !
Gabrielabv spune:
servus fetele
am reusit sa citesc capitolul acesta asa ca vreau sa scriu cateva randuri
Stefania 97 multumesc pentru felicitari si vroiam sa iti spun ca am vazut filmuletul cu Catarina mergareata, e super, aprope ca nu-mi venea sa cred ca e mai mica decat Medeea cu 4 zile. M. abia a inceput sa ridice funduletul si sa stea in 4. De mers inca nici vorba.
Valen ce-mi place cum povestesti de fetele tale si mai ales de Ines. Parca o si vad ce face ea pe acolo. Mi-s asa dragi copilasii astia cand merg in 4
Aylin m-a dat gata Alma, deja merge in 4? Felicitari! Despre partea cu somnul de noapte e tare nasol. Oare ce e de facut? Nici nu pot sa imi imaginez de unde mai ai resurse sa rezisti. Iar despre mancat suntem in aceeasi oala
Mychy felicitari pentru primul dintisor. La noi a iesit si al doilea. Despre alocatie si la mine s-a intamplat la fel, am sunat la primarie la camera respectiva si am descoperit ca nu aveau inregistrate actele. A trebuit sa le duc iar contul si sa fac cerere
Alina.a si la noi sta treaba la fel cu suptul. Doar noaptea daca se trezeste mai suge, peste zi daca o pun la tztzi urla si ma impinge cat colo. O mai foloseste pe post de suzeta ca sa adoarma. Cred ca nu mai avem ce face, s-au facut fete mari, trebuie sa ne pregatim psihic pentru urmatoarele etape
Sunflower, Ioana 75 multumim
Lavi pentru tine si Lorinuta mea cea scumpa
Catralu ma bucur nespus ca totul a decurs bine si Cris e ok. Acum sa aveti grija de puiut sa va intoarceti repede acasa.
Otim ce scump e Laurentiu, e numai ochi si ma amuza cheliuta lui, nici noi nu stam prea bine la capitolul par si deh, suntem fetita
Shehe e o dulce Maia. M-a impresionat sa o vad in incubator si asa mica, mica. Dar sunt niste puternici astia cu nasteri grele si premature. Acum arata bine de tot si poate doar tu iti aduci aminte prin ce ati trecut. Va doresc tot binele din lume
Diana ce de zapada e la voi. brrrr... eu una nu mai vreau. Cum sa facem sa va trimitem niste soare sa fugareasca iarna aia?Sau mai bine fugiti voi in tarile calde
Lia sanatate multa Unei si facem galerie la recuperare
Nonna bine ca ati scapat de boli
liadorian spune:
Gata, sunt la zi cu lectura! Va multumim ca v-ati gandit la noi, sa vede treaba ca ne-a prins bine! Am vazut poze multe si filmulete spectaculoase - Catarina, jos palaria! - , am salvat retetele Lunei, pentru cand o vrea si Miruna sa manance omeneste, m-am minunat de ce festinuri au cateodata bebeii vostri (gogosel, cu voi in frunte - dar mananca flacaul tau, nu se joaca!).
Nonna, sanatate multa, cat mai multa, ca sanatatea nu prisoseste niciodata!
Alina, la faza cu telefonul sunt vinovata si cred ca o sa raman - sunt telefonofoba. Ma intreba o prietena cum de ma incumet sa raman singura acasa cu Una, fara telefon - daca patesc ceva, Doamne fereste?! Mai, eu imi toata speranta in vecini - bat in teava pana-mi suna la usa.
Si cireasa de pe tortul (meu): azi mi-a mancat Una iaurt!! Dar a mancat asa, vreun sfert de cutie dintr-aia mare fara mofturi. Chestie pe care mi-o scriu undeva, fiindca de cand e ea n-a bagat la ghiozdan atata mancare din lingurita.
gogosel spune:
lia, multzam pentru aprecieri; este intr-adevar pofticios(seamana cu mine).
si felicitari Mirunei ca a papat atata iaurtel! si Rares mananca f mult iaurt (cam o cana) si dr se speriase , zicea ca e f mult. dar e si slab caloric si eu i-l dau pt calciu. eu cred ca le place asa mult din cauza gustului dulce -acrisor.
pupici!
ANDREEA11 spune:
Buna mamicilor!
Sunt si eu mamica unui tanar printisor de 6l si 2 saptamani si mi-a soptit o pasarica, ca in randurile voastre s-ar afla 2 mamici pediatre!
As vrea sa le intreb si daca vor sa-mi raspunda le voi multumi din tot sufletul: - ce vaccin este mai bun infanrix sau pentaxim?
- iaurt de casa sau iaurt cumparat, si dc cumparat at ce marca?
- sfecla rosie/
- ficat de la cate luni?
- biscuiti de la cate luni?
Va multumesc anticipat si sa va traiasca puii!!!!!!!!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
ruxulic spune:
quote:
Originally posted by catralu
Buna fetelor!
Nu am timp sa va citesc acum,dar voi recupera;vreau sa va spun ca operatia lui Chris pe inima a decurs foarte bine luni dimineata,iar azi il muta de pe terapie intensiva in salon.Spitalul de aici este absolut fenomenal,personalul de vis!Am trecut si eu cu bine din puct de vedere emotional si sper ne externeze curand.O sa pun niste fotografii cu spitalul cand ajung acasa;acum stau non-stop la spital.
Va pupic!
Btavo Catralu,
ma bucur mult pentru voi. Recuperare usoara si sa ajungeti acasa cat mai repede!