Strumfi de iulie-august 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Alina.a, vin si eu sa te incurajez ... nici Mara nu mai vrea tzitzi, de vreo saptamana o tot amagesc dar nu mai vrea si pace, la fel a fost si cu David, la 7 luni s-a intarcat, cu Mara am ajuns totusi pana la 8 luni, e drept ca am inceput sa am tot mai putin lapte si asta i-a deranjat. nu trebuie sa-ti faci probleme, considera ca ti-ai facut datoria de mama (eu m-am consolat), e un semn ca sunt pregatiti sa treaca la o noua etapa din viata, nu mai sunt bebelusii neajutorati de pana acum care depindeau exclusiv de noi, copiii nostri au devenit mai independenti si e normal ... o sa vezi ca o sa vina alte etape si incet incet vor prinde aripi ... cand o sa ti se faca dor de perioada cand Elisa era bebelus ii faci un fratior sau o surioara ( mie mi s-a facut dor repede si acum o am pe Mara )

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am o nelamurire: am facut cerere sa-mi bage indemnizatia pe card. e a doua luna cand o primesc prin posta. am inteles ca e din cauza alora de la Hambarului. ati patit asa ceva? trebuie depus alt dosar cu contu/? ca asa am citit pe undeva............

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

suntem pe aici si noi ....multumim ca nu ne-ati uitat

toate mamicile si toti

citim asa din "umbra" tot , vedem toate pozele cu bebei sau fara , daca vreti sa ne cunoasteti am pus poze la semnatura . Noi facem binisor atat cat se poate spune (trecem foarte tare prin capitolul DINTI - au "iesit 4 premolari si un dinte deodata aproximativ ) .

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Buna dimineata si multumim de cafeau virtuala.Macar virtuala sa fie....
Ioana75 sper din suflet sa recuperam pana la un an desi am mari indoieli.
stefania97 toata lumea zica ca arata bine cand ii vede obrajorii.De fapt ea arata bine numai ca nu arata de varsta ei ci cam de 4 luni.Cat despre falcute...seamana cu tatal ei.
diane dun a fost mica si este in continuare micuta.Ma consoleaza gandul ca este sanatoasa
aylin tarcan m-am uitat la Alma si de departe suntem in varful clasamentului.Maia are doar 5770 gr.Cred ca greutatea asta surclaseaza pe oricine.
Apropo...avem si noi o paturica cu broscute pe care sotul meu a cumparat-o doar pentru broscuta aia portocalie.
gabrielabv rabdare,rabdare si iar rabdare.La fel a facut si Maia si eu muream de ciuda pentru ca manca atat de putin.Acum parca mananca ceva mai mult.Nu bate nici un record dar macar ia mai mult de cateva lingurite.Se pare ca sunt copii care asa mananca ....adica putin.
alina_a i-am aratat filmuletele cu Eli si Maiei si i-am spus ca asa trebuie sa faca si ea.Din pacate nu stiu daca este intru totul de acord cu mine.Maia inca nu sta in fundulet si nici nu se intoarce singura pe burtica.Se pare ca ii este frica.Dar se intoarce pe o parte si reuseste sa isi tina caputul daca o pun pe burtica.
Astea sunt deocamdata recordurile noaste.
sunflower 1979 intr-adevar noi am avut un start mai dificil si nu am recuperat atat de repede pe cat am crezut.Dar eu sunt multumita ca e sanatoasa.
liadorian insanatosire grabnica.
Si acum trebuie sa plec ca nu mai are stare.

Sheherezada&bb Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza si de la noiiii
catralufelicitari pentru operatia reusita.Recuperare rapida
lia ma bucur pentru voi ca s.a facut bine Una.Felicitari pentru dintishori si bafta cu mancarica
violetanam vazut si eu poze cu un carliontat care butoneaza de zor hehe
E super ciupercuta de unde ai cumparat.o si kt costa??

Am incercat sa il 'prostesc' pe ale punand in supa de la plic supica facuta de mine un esec total... so.... cred ca o sa ii frulez nishte sarmale glumesc evident :)

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza!
catralu abia asteptam vesti de la tine.ma bucur ca a reusit operatia si sa ne mai dai vesti.refacere cat mai rapida!
shehe recupereaza ea ai sa vezi,incet si bine.dupa varsta corectata ea are acum 4-5 luni asa-i?atunci de ce sa-i cerem mai mult?eli a mea are 8 luni dupa varsta corectata.
lia toata ziua m-am gandit ieri la voi,imi pare rau ca nu am un nr de telefon de la tine ca te sunam(sa iei masuri in directia asta da?)lasa ca se pune pe picioare ea si cu mancatul.si despre "binevoitori" no comment,numai eu cate mi-am auzit de cand ma "lupt" cu eli sa pape tzatza....multa sanatate unei
timi azi te sun
eu mufez in continuare copilul,am descoperit sa atunci cand doarme parca nu musca...de cand are dinti ea nu stie sa suga "finutz" tine mamelonul cu dintii de-mi raman urme o juma de ora dupa...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimineata mamici si stumfici!
Catralu, multa multa sanatate si bine ca ati trecut hopul asta!! Sa fiti sanatosi, sa va bucurati unii de altii! Sa ne dai numai vesti bune de acum inainte!
Sunflower, esti geniala! Nu mai am rabdare sa ne trimiti ciupercutza aia!!! Multumim tare mult!
Multumim fetelor care ne-au vizionat:)
Diane-dun
Alina.a, nici laurentiu nu mai vrea sa suga de 2 zile, doar noaptea l-am mai pacalit. E plin congelatorul de laptik si mai am si tzatzi sa-i dau, dar vad ca nu vrea. Poate e doar o faza, dar e posibil si sa se intzarce singur. Asta e! Si eu sunt trista, dar vad ca e destul de precoce si la ridicat in picioare, mers de-a busilea, mers de-a lungul tzarcului, dintisori etc etc etc.
Ioanaiub, foarte frumos i-ai raspuns alinei. Mi-a servit si mie ca argument, ca sunt destul de deprimata din cauza asta de 2 zile...
Otim, laurentii nostri seamana nu numai la nume ci si la dintzishori hihi. E super dragalash in pozele alea! Mie imi place tare mult aia cu pomul de Craciun...
Aylin, broscutza ta parca e laurentiu al meu la mersul de-a bushilea in viteza. Acum e aici si in cateva secunde ar fi in capatul celalat al camerei daca n-as fi si eu acolo

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mamii multumim de aprecieriCiupercuta (in caz ca ma intrebi pe mine) nu am luat-o inca, o astept de la sunflower
Lia, bine ca sunteti mai bine. Offff, o sa-si revina una imediat si o sa pape tot tot tot
Mai aveam de zis, dar am uitat. Sunt la birou si-mi scriu pe un colt de raport numele voastre (la cine raspund) si imi dau seama ca degeaba am scris numele ca am uitat ce trebuia sa raspund fiecareia sunt tare stresata luna asta la birou...
Oricum, va pup pe toate si pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by violetan

Otim, laurentii nostri seamana nu numai la nume ci si la dintzishori hihi. E super dragalash in pozele alea! Mie imi place tare mult aia cu pomul de Craciun...

acelea sunt pozele "cadou" de Craciun pentru bunici ( bineinteles au fost puse in rama )

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
Originally posted by violetan
Ioanaiub, foarte frumos i-ai raspuns alinei. Mi-a servit si mie ca argument, ca sunt destul de deprimata din cauza asta de 2 zile...

si eu am fost deprimata la primul copil, mi se parea ca se rupe legatura formata intre noi si ca putin cate putin il pierd, dar la al doilea m-am obisnuit cu gandul ... deocamdata ii dau formula, cand o sa merg la vaccin (ca suntem putin in urma cu vaccinul) o sa intreb doctorita daca o pot trece pe lapte de vaca

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput