Strumfi de iulie-august 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

catralu , ce vesti minunate! ma bucur pt voi.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by catralu

Buna fetelor!

Nu am timp sa va citesc acum,dar voi recupera;vreau sa va spun ca operatia lui Chris pe inima a decurs foarte bine luni dimineata,iar azi il muta de pe terapie intensiva in salon.Spitalul de aici este absolut fenomenal,personalul de vis!Am trecut si eu cu bine din puct de vedere emotional si sper ne externeze curand.O sa pun niste fotografii cu spitalul cand ajung acasa;acum stau non-stop la spital.

Va pupic!

sper sa treaca cat mai repede zilele de spitalizare.

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Felicitari catralu si multa sanatate pe mai departe. Bine ca operatia a decurs cu bine si tu ai depasit hopul emotional. Cred ca v-a fost extrem de greu la amandoi..... uffffff, nu pot sa-mi imaginez ce a fost/e in sufletul tau acum....... multa bafta mai departe si sa ne auzim cu bine cand ajungeti acasa! RECUPERARE RAPIDA! va pupam si va incurajam sa fie bine! aveti grija de voi si la multe vesti bune!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiha spune:

SUNFLOWER1979:Multumesc mult de tot ,cred ca Eva va fii innebunita dupa ciupercita...abia astept coletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata!
aburinda pt toata lumea si sa aveti o zi frumoasa!

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata si-o cafea la toata lumea!

Sa nu va suparati pe mine pentru ca n-am apucat sa citesc decat ultima pagina, dar scriu repede despre noi si apoi ma intorc la lecturat din urma. Miruna e mai bine, a facut injectabil la 12 ore timp de 7 zile. A fost ieri medicul s-o vada si se pare ca in sfarsit plamanii ei se aud bine, dar a ratat la mustata internarea in spital. Situatia a fost un pic mai complicata fiindca duduii mele i-au iesit exact in aceasta perioada 4 dintisori de sus si a refuzat lingurita, canuta cu cioc, cana normala orice intra in gurita. Deci a baut lichide foarte putine, noroc ca a supt bine ca ne apuca disperarea - si pe noi si pe dr.

In rest... am auzit si vazut cateva chestii noi: cum ca din cauza mea nu mananca fata, fiindca o disper eu cu tzatza si ar trebui intarcata urgent, cum plange copilul meu de frica (si de asta chiar m-as fi lipsit). Sper sa treaca toate amintirile astea urate pentru ea, sa ne reimprietenim cu lingurita si cu mancarea solida etc. etc. A, si sa scoatem caruciorul la plimbare, ca rugineste aici!

catralu, mult noroc tie si copilasului tau! Refacere usoara dupa incercarea asta asa de grea prin care ati trecut cu totii!

Fratilor, ce-i ciupercuta?! (intrebarea era retorica, ma intorc acusi in urma sa-i dau de capat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Catralu ce vesti bune Recuperare cat mai rapida si multa putere in continuare!

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
salut mamici,sunt maria din medias si am o fetita de 8 ani si una de 7 luni jumate.abia acum am dat de acest site si mi se pare dragut.o sa mai postez doar sa ma acomodez cu formatul

maria ungureanu

servus maria, si eu sunt din medias, nu stiu cum de mi-a scapat postarea ta
bine ai venit pe forum ... gasesti lucruri interesante aici si o gramada de mamici fantastice. si eu sunt noua pe aici dar am fost primita cu bratele deschise

Lavi multumesc de cafea ... catralu recuperare usoara lui Chris

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata!

Ma bucur ca Una e mai bine.Si Andrei are acum ca si ea 6 dintisori.I-au iesit 4 odata sus.Si el se trezeste des noaptea sa suga,ziua suge des,maninca greu legume.

Catralu ma bucur c-ati trecut cu bine peste operatie.Refacere usoara.

Noi suntem bine,am iesit din carantina, putem iesi si noi afara.Andrei nu a facut varicela si sper sa nu faca.Tot cu amindoi baietii sunt acasa,pe Vlad de luni il voi duce la gradi si-mi va fi si mie mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ioana&Lavi multumesc frumos pt urari.
Catralu ce veste buna ne-ai dat, va dorim recuperare usoara.

Gata, trebe sa fug ca incep vizitele....va pupam pe toti.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput