Durerea unei pierderi de sarcina (67)
Raspunsuri - Pagina 9
Michelle81 spune:
Ignatica-imi pare rau ca la fel ca Mariaanna ai avut parte de un astfel de "sprijin"din partea familiei,cred ca este foarte dureros cand auzi asemenea vorbe din gura propriei familii.Dar nu are rost sa te mai consumi,noi suntem alaturi de tine si te sustinem atata cat putem.Poate familia ta se va schimba cu timpul cand va ajunge sa te intelaga catusi de putin...
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Michelle81 spune:
l5845-multumesc ca esti si tu alaturi de mine.Despre tine ce ne mai spui?Ti.a venit cm-ul cu duphaston nu?ce vei face mai departe.of cred ca si tu te-ai saturat de atatia medici.iti doresc numai bine si sa gasesti un medic care sa te ajute sa iti indeplinesti marele vis!
maryb spune:
L5845, multumesc frumos de intrebare, a fost foarte bine la dr. lui bebe ii bate inimioara cu 158 batai/min si are 1.06 cm. La semnatura am poza cu ecografia de ieri.
din cate am vazut a fost ziua ta......imi cer scuze ca iti spun si eu cu intarziere
LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatoasa si cat mai curand sa fii cea mai fericita, sa ai II liniute care sa te faca o mamica super fericita.
maryb 7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
L5845 spune:
cristy74 deja saptamana 31....parca mai ieri ne anuntai de II, nu mai e asa de mult pana la marea intalnire. Ma bucur ca mai scrii aici la noi.
bobo9 am citit acum povestea ta si m-am intristat cand am vazut ca ai trecut si tu prin experiente triste. Trebuie sa nu-ti pierzi speranta si chiar daca ai varsta asta (eu am 33) nu inseamnca ca nu se poate. A putut doamna aceea la 67 de ani si nu reusim noi? Sigur vom reusi . si putere sa mergi inainte si da, esti bine primita aici, dupa cum ai vazut.
mcrissa tu ce vesti mai ai? Hai, ca eu tin pumnii si ma in continuare.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
maryb ce ma bucur ca esti bine si tu si samburelul. Multumesc draga mea de urari, abia astept sa impartasesc o asemenea veste cu voi, care dupa sotul meu, veti fii primele care vor afla, sa fiti sigure de asta.
Michelle asa este, m-am saturat de medici, dar sunt singurii care ne pot ajuta, in afara de Bunul DD, astept sa merg maine la endocrinolog, sa-i spun ca am avut CM si sa vedem ce ne zice pe mai departe.
mariaanna cu intarziere, dar stiu ca mai bine mai tarziu decat niciodata, iti doresc si eu din tot sufletul LA MULTI ANI !!!, sa fii fericita, nu te mai ingandura de la lucruri pe care nu ai cum sa le schimbi si iti doresc sa ai parte numai de bine. Sigur sunt oameni dragi in jurul tau, care stiu sa te aprecieze si te iubesc, ei sunt cei care te merita, sa nu uiti asta.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
oana_oana26 spune:
Michelle,
pai asa ne-a fost vorba
Fruntea sus si iti spun sigur ca in curand o sa vii cu vestea cea mare, SIGUR SIGUR
Lau,
La multi ani, cu ceva intarziere dar urarile sunt din suflet, sa fii sanatoasa, fericita si sa se implineasca toate visele tale
4+
Michelle81 spune:
Oana-oana26-eu stiu ce spui tu insa e atat de greu...daca nici luna asta nu raman chiar ca nu mai stiu!tu ce mai faci?
alinushca spune:
mariana, pai poate mai facem pe undeva un topic in care sa ne descarcam de experientele naspa cu mamele, ca m-as inscrie si eu intre primele. ce a facut mama ta este intr-adevar de neiertat. cel mai bine ar fi sa va indepartati de ea o vreme sa consume in ea tot veninul de care vorbesti.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+
Ninia81 spune:
Mariaana, este cutremurator ce scrii despre mama ta...nu pot sa imi imaginez de ce face rau o mama copilului ei.De ce a mai devenit mama, daca apoi isi blesteama copiii?Nici nu cred ca mai merita calificativul mama...sincer.Iti doresc sa ai putere sa treci peste acest moment...desi...este de neiertat!parca nu era sufiecient prin ce ai trecut...trebuia sa mai fie si asta!Te imbratisez draga mea....si ce sa zic? sa ai puterea sa ierti....Citeam undeva definitia iertarii...Parfumul florii pe talpa care a calcat-o!
Michelle,o sa te bat la cap....pana o sa asculti! Ai auzit?Chiar daca te superi....eu nu vreau sa te mai vad trista si deprimata!Ai inteles? Vreau sa te felicit....ca ai II!Si sigur o voi face cat de curand!
Ignatica,sunt alaturi de tine!
L58, cu dintarul....sunt din ce in ce mai bine! parca m-am obisnuit deja cu tot ce inseamna dentist... M atem ca incepe sa imi placa!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Ignatica spune:
Michelle am uitat sa iti scriu, pe mine nu ma intristeaza mesajele tale, ci numai cauza lor. Si asa de mult imi place cand scrii.
Ninia nu te invidiez deloc cu mersul la dentist, brrrrrr.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David