Durerea unei pierderi de sarcina (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

bobo9-of trist mesajul tau...nu stiu ce sa iti spun...imi pare atat de rau,in astfel de situatii raman fara cuvinte,nici eu nu mai pot intelege ceea ce se intampla...te admir pentru puterea ta.Te rog sa nu renunti nicioadata desi te cred ca este extrem de greu.Of atatea intrebari,daca ar si raspunde cineva sa stim si noi"de ce"...

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Idaira-am citit foarte concentrata articolul postat de tine...de multe ori am crezut ca am luat-o razna dar acum vad ca ceea ce am simtit si simt de multe ori este ceva normal.E greu,foarte greu...M-am regasit in mai tot ce ai scris.iti multumesc pentru articol.
Monysorescu-multumesc pentru mesaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

buna...
Va aduceti aminte ca am zis de vreo doua saptamani-trei ca m-am certat cu mama?
Aia nu a fost nimic in comparatie cu ce a fost aseara....Furtuna !!!!
Cred ca relatia noastra ia sfarsit...de-adevaratelea.M-am saturat!
Nu e multumita de nimic din ce facem noi, vrea sa aiba controlul absolut, se baga in viata noastra...Ne-a si blestemat...
E corect oare?E mama!!!!
Dupa durerea pierderii bebelusului, in loc sa ma aline, i-a spus sotului ca stia ca va muri copilul , ca si-a dat in cafea!!!
Obisnuieste sa faca lucrul acesta si ma enerveaza de mor.Se leaga de sotul meu, de mine, de tot ceea ce facem , de toate minciuinile pe care le aude si le crede...Sunt disperata!

Facand abstractie de asta si de raceala pe care inca o mai am, va doresc o zi buna!
Pup!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Laura Tizo ce mai face comoara ta? I-au trecut efectele vaccinului? Superbe pozele de la botez in rochita, cred ca pe zi ce trece se face mai frumoasa.
Madalina70 cum te mai simti? Sper ca esti bine si sa stii ca "bucuriile" sarcinii, gen greturi si alte cele, stiu ca nu sunt obligatorii, poti avea o sarcina usoara si la termen, ceea ce iti si doresc.
oana FELICITARI!!! o sarcina usoara, frumoasa, la termen, nastere ca a Flaviei si a lui Teo si un sanatos tun si mancacios.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Mariaanna-of o mama ar trebui sa fie cu totul altfel,sa fie alaturi de tine si sa te sustina mai ales acum in aceste momente grele.ce a facut-o sa se comporte asa cu voi?mai bine evita contactul o perioada si vezi apoi daca e altfel!te rog linsiteste-te si ai mare grija de tine!

Mergi la inceput

Teorrina-ce mai faci?ce face baietelul?
alinuscka

Mergi la inceput

mariaanna draga mea, nu te mai necaji ca nu poti sa schimbi omul, mai bine linisteste-te, stiu ca e greu, ca ti-e mama si nu e normal sa se comporte asa cu tine. Cel mai bine e sa te detasezi, stiu ca doare dar, poate cu timpul, cand va vedea ca voi v-ati indepartat de ea, isi va da seama ca a gresit fata de tine si de familia ta. Calmo, nu te mai necaji. si ai grija de tine.

Lau-Meli si

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

mariaanna dupa cateva experiente de genul asta, am ajuns la concluzia ca uneori oamenii spun asa niste tampenii cateodata ca nu vine sa crezi urechilor. Exemplu: la prima sarcina pierduta, mama a spus ca oricum nu ii placea luna in care se nastea copilul ( in noiembrie), ca era prea frig si era greu a il scoti afara etc.
La sarcina pierduta acum soacra a spus ca e mai bine asa ( o deranjasem cu o saptamana inainte, eu fiind tintuita la pat si se deplasase din Replublica Moldova sa aiba grija de David). De ce era mai bine asa? Pentru cine? Bineinteles ca pentru ea. Ca noi nu mai stiam ce sa facem de durere.

Din experienta mea am desoperit cu neplacere ca persoanele care ar trebui sa imi fie alaturi de fapt nu stiu cum sa fie langa noi in momentele grele, nu stiu ce sa spuna, cum sa se comporte, fac numai gafe. Tot sprijinul l-am gasit aici, in grupul acesta minunat si in sotul meu.
Stiu ca e dureros si ca nu iti pica deloc bine ce se intampla, eu sper ca lucrurile se vor remedia.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Roxana ce ma bucur ca deja mititica joaca tontoroiul la tine in burtica, abia astept sa facem cunoastinta cu ea, pe 25 dupa ce vii de la medic.
Ninia in ce stadiu mai esti cu dintzarul? Mai ai mult de tras?
almiona felicitari pentru fasolica, sa creasca mare si sanatoasa si la termen sa ne faci si tu cunostinta cu ea.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

maryb cum a fost la medic? Ce vesti ai?
danangie tu ce mai faci? Ce face puiul tau ?
consi multam fain ca te-ai gandit si ai intrebat de mine, sunt bine, astept sa merg maine la endocrinolog again, sa vedem ce propuneri are pentru noi. Ma bucur ca au iesit analizele bune la tine, sper sa nu astepti mult si sa vina minunea si de data asta sa fie bine totul,asa cum trebuie.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput