Brian va merge la o gradinita tare buna!
Pana la urma am reusit sa-l inscriu pe copilutz la o gradinita tare faina, care o stiam mai demult, dar nu mai aveau locuri; s-a retras cineva, asa ca Brian va merge la gradi din sept.
Nu e "day-care", e un "nursery school", e pentru copii de la 2 1/2 ani pana la 6 ani; toti au uniforme ( baietii: tricou alb cu logo-ul scolii, pantaloni inchisi si ghetute negre); au lectii de muzica (ii invata ceva instrumente din cate am inteles), au si piscina(din pacate nu ii invata si sa inoate, se pot numai balaci -al meu e innebunit dupa apa) si multe alte activitati foarte interesante si educative. Programul e de la 8 la 1.
Suntem super incantati, am fost astazi sa-l inscriem, i-a placut atat de mult incat nu mai pleca ... au foarte multe jucarii dar si jocuri si materiale educative. Multi copii de acolo stiu sa scrie si sa citeasca la aprox 4 ani ...
Puteti sa vedeti detalii despre organizare si programele care le au la: http://www.josaschool.com/
E o gradinita a unei familii de fosti emigranti maghiari (el e profesor de muzica iar ea de sport); si peste tot se vede "samanta" acelei educatii si conceptii europene ... e diferita de majoritatea gradinitelor de aici.
Raspunsuri
iuliacm spune:
Ce baiat mare are mama!
Ma bucur ca lui Brian i-a placut gradinita . Pana la urma cel mai important esta ca baiatul sa se simta bine acolo si sa se duca cu placere.
In toamna schimbam impresii. Si al meu va merege la gradinita si am niste emotii!!
Iulia
Vistiana spune:
Imi place gradi pe care ati gasit-ovrem si noi acolo,poate ne dati adresa.Desi,ne-ar fi totusi cam greu sa facem naveta!:))
Andrada spune:
Pare excelenta gradinitza ta Dya.Onesta, fara zorzoane de exprimari emfatice si goale (development assets, bla-bla-bla), modul in care o prezinta pare exact cum ziceai european. Nu-mi place piscina, dar imi plac orele de muzica si faptul ca au activitati mai serioase decit sa insire macaroane pe sirma si sa picteze cu gheatza.
Mult succes lui Brian in primul an, si numai bine pentru voi toti.
Si Marc incepe de la 1 august (mama a trebuit sa plece mai devreme in tara). Mai vorbim,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
dya spune:
Multumim de urari si voua la fel!
Mai schimbam pareri despre cum se acomodeaza gradinasii prin septembrie.