Sezatoare canadiana (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si noi asteptam sa vedem dc Victor va ramane la scoala internationala unde este acum. (in Montreal)

Ana, "La Multi Ani" ptr Tudor si bafta sa iei cea mai buna decizie in legatura cu muzica.
Eu zic ca ai putea sa il lasi sa incerce, nu ii place in prima deplasare, nu se mai duce.
De multe ori, noi, parintii suntem mai speriati decat copii, dar tu il cunosti cel mai bine.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, te inteleg perfect, pentru ca nici eu nu as lasa-o pe Agata. Si nu pentru ca ea nu s-ar descurca, sint sigura ca nu ar avea nevoie de mine, chiar daca mai fac eu in locul ei multe lucruri, ci pentru ca nu as sta eu linistita. Din acest motiv nici nu am lasat-o sa doarma la vreo prietena cum isi doreste, numai la gindul ca as vedea patul gol si sa nu stiu unde e si ce face... ma ia cu rau, da' rau tare de la stomac. Tot imi propun sa ma intaresc si sa capat incredere si curaj, dar tot amin, ca zic ca-i mica... si este! Pina la 12 ani nu mi se pare o idee buna sa lasi copilul in deplasari! Pe de alta parte, daca e musai si copilul cere insistent si il fac sa sufere cu paranoia mea... atunci control si sa dea Domnul sa-l vad sanatos acasa.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ana, iti si spun si parerea mea:
ca fost invatator, 18 ani, care aproape an de an am mers in excursii de la clasa I incepand pana la a IV-a: lasa-l, chair daca va mai pierde din lucruri, chiar daca va manca pe sponci, chiar daca va ma avea diverse mici accidente, lasa-l. Nici nu stii cat de castigati sunt copiii care merg in excursii, invata sa se descurce singuri, sa isi managerieze banii, sa asculte seara la culcare de altcineva, sa aiba colegi de camera, si tot asa. Acum cum sunt excursiile aici nu stiu, eu in tara stateam ca un vultur cu ochii pe ei, fara stirea lor, libertatile pe care si le luau erau in fapt ingaduite de mine.

ca mama de copil timid, cu probleme oarecum asemanatoare ca ale lui Tudor: l-as lasa numai daca vrea el, daca insista el, nu l-as obliga absolut deloc.
Nelia are perfecta dreptate cand spune: lasa-l odata, daca nu ii place il retragi

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Noi l-am lasat pe Victor in tabara de la 5 ani in Ro, in primele 2 seri adormea plangand cu mine la telefon.
Dupa inca 5 zile cand s-a intors, in gara m-a intrebat cand e urmatoarea tabara.

Cea mai haioasa a fost o colega de-a lui care a venit acasa cu toti chiloteii schimbati, maica-sa ii spusese sa ii schimbe zilnic, ea ii schimbase cu ai altor fetite.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

vai ce tare faza Cristina, cu chiloteii, mititelele...

Ana, desi te inteleg perfect cu tabara, nici eu nu stiu daca as fi in stare sa-l las pe al meu, dar cred ca mi-as calca pe inima si as incerca, pentru ca imi aduc aminte cat de tare mi-a placut mie sa merg in tabere si ai mei nu m-au lasat, cred ca tot de frica asta sau cine stie, oricum tata era paranoia rau, cred ca in max 2 tabere am fost la viata mea.
deci intreaba-l pe el si vezi daca isi doreste tare sa mearga.
LA MULTI ANI ! pentru baiat si sa creasca mare!

Laura, parca imi aduc aminte ca si noi am avut asa probleme cu olita si l-am invatat direct la WC, poti sa ii iei un colac de ala pentru wc si gata.

Ina, sa nu uit, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!!!

Simonnaaa, unde ai disparut?

Magdone 30+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Poftiti la noul capitol 88.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput