De ce nu o sa ma duc la vot anul acesta.
![](images/user_woman.png)
Urmarind emisiunea Nasul am inteles ca ne aflam intr-un stat unde nu mai poti fi sigur pe nimic!
Ceeace am intuit mai de mult, ca date personale,mai ales CNP-ul,sunt cerute fara justificare si in scopuri dubioase,acum ma alarmeaza mai mult decat atunci!
Nu vreau ca in aceasta tara sa fiu pusa in situatia de a fi in insecuritate,eu si proprietatile mele!
Daca un vot sau o comanda on-line,presupune declinarea datelor mele personale,ma gandesc sa renunt daca aceasta se poata intoarce impotriva mea.
Raspunsuri
cici spune:
Cu cat auzim mai multe dezvaluiri ,cu atat filmul Twin Peaks ni se pare o comedie ieftina ,fata de experienta de viata din tarisoara asta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianocica spune:
astept propunerea pt cum sa votam da' sa nu voteze altii in locul nostru, da' s-o si semnam anonima.
diana si david 03.12.06
ligia13 spune:
da povestiti si aici pe scurt ce a zis Nasul aseara... ca sa stim si noi daca mai votam sau nu, daca ne falsifim buletinul, daca ....
Eu si Raducu
(22.04.2005)
sirimie spune:
Dupa parerea mea emisiunea Nasul a cazut in derizoriu, cu nenumaratele dezvaluiri senzationale Si nu numai Nasul, si alte emisiuni de dezvaluiri. Orice individ poate merge acolo si sa declare complotul universal, cu hirtii. Dar nu poti sa crezi totul neconditionat...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
alexa38 spune:
Intr-o tara unde un cretin ca dan diaconescu face asa audienta cred si eu ca jurnalistii echilibrati sunt tentati in a-l copia. Asa ca bietul Nasu doar a cazut in ispita.
Nici eu nu m-as duce la vot dar ma duc tocmai pentru a le arata dispretul meu. Am de gand sa ma duc si sa pun stampila ori in toate casutele, ori in aia care are cele mai putine sanse.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_d/dana_sp_d.jpg)
dana d spune:
Stai linistit, nu poate sa-ti fure nimeni nimic doar cunoscandu-ti CNP-ul. Ala e destul de "la vedere" si usor de aflat, chiar si pe bonurile de masa se scrie numele si CNP-ul, si ce?
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Gabi_K spune:
ok, dar ce are votul cu siguranta ta personala????? Se va afla data ta de nastere? Sau judetul in care te-ai nascut?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monixy/monixy.jpg)
monixy spune:
uite si avantajul birocratiei din tara noastra : pe plaiurile mioritice iti trebuie 'nspe hartii ca sa faci ceva , orice , asa ca pt furt de identitate trebuie "inregistrat" un dosar destul de serios , si nici asa nu merge daca nu-i si vreo spaga de dat
b.nica spune:
Eu la OTV nu ma uit,la Nasul ma mai opresc cateodata, dar de cand cu emisiunile in care prezinta cum se fac acte notariale dupa falsuri grosolane si nu se lasa cu scandal,arestari,masuri ale politiei care sa raspunda prompt,dati-mi voie sa ma revolt si sa ma ingrozesc de ideea ca suntem pe cont propriu ca intr-o jungla.
Eu care am fost la Notariat,am vazut cum se fac actele cu acte ale stramosilor mei care au fost pastrate cu sfintenie si care au autoritate si acum,am crezut ca aceasta institutie este un loc sigur.
Eu incep sa simt ca in tara mea nu ma protejeaza nimeni, ca nimanui nu-i pasa de mine,de proprietatea mea,de sanatatea mea,de siguranta mea si pana nu mi se vor schimba aceste temeri eu la vot nu ma duc.