De ce nu o sa ma duc la vot anul acesta.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

b.nica da-mi voie sa iti spun ca exagerezi. "Nasul" sigur exagereaza, pentru audienta.

Tatal meu a fost presedinte la o sectie de votare din provincie acuma de curind. Si iti spun ca cei din comisie sint oameni ca noi, care nu fac decit sa isi faca treaba si sa ia banii aia putini pe care ii primesc. Le e frica in general sa faca ceva rau, ca se vede la televizor... Eu nu mi-i imaginez pe aia furindu-ti tie ceva cind mergi sa votezi, cu sau fara CNP..

Dar chiar asa, ce a spus "Nasul" de te-a speriat asa de rau?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by b.nica

Eu incep sa simt ca in tara mea nu ma protejeaza nimeni, ca nimanui nu-i pasa de mine,de proprietatea mea,de sanatatea mea,de siguranta mea si pana nu mi se vor schimba aceste temeri eu ....
nu am incredere in nimeni si deci ma duc sa votez ca sa (incerc sa) schimb ceva. daca nu io, asta care traiesc direct neincrederea si frustrarea, atunci cine?
quote:

....pana nu mi se vor schimba aceste temeri eu la vot nu ma duc.
aia de sus eram eu. care nu pot sa o inteleg deloc pe cea de mai jos, adica tu.

si acum te intreb, in spiritul teoriei conspiratiei: ce te face sa dormi linistita ca nu ti-au furat cnp-ul (sau ce vrei tu) de la ultima votare?

si inca una si gata: nasul asta ajunsese la aceeasi concluzie? nu mai votam ca numai asa ii oprim pe astia? asta e pura curiozitate

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Am inceput cu stangul subiectul,nu teoria conspiratiei ma preocupa pe mine ci faptul ca nu-mi simt protejata identitatea si daca am dat in paranoia nu este din cauza lui Nasul care nu se lupta numai pt. audienta,probabil si in numele patronilor lui, ci din cauza a ceeace aflam din media: inselatorii,mita,falsuri,abuzuri, dar nu vezi pe niciunul care sa fie condamnat!
si sa nu fim naivi, apar bombele de presa atunci cand incep "istetii intreprinzatori" sa se incaiere intre ei!
dupa abureala electorala cu promisiuni cate in luna si in stele,dupa ce votez si se aleg ,cum au fost si cei pe care i-am votat ultima oara,ma trezesc un cetatean nesigur si umilit de cei pe care i-am votat! pai nu vreau sa-mi mai fac sange rau,NU mai votez pe nimeni!
si nu ma luati cu obligatiile civice ca va intreb si eu de raspunderea guvernantilor pt. greselile facute si pe care le platim tot noi intr-o veselie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

De ce ti-e atat de teama ca ti se fura identitatea la vot si nu de exemplu cand te duci sa iti faci contract la cablu?

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Hai ca vin sa mai pun ceva paie pe foc.......cine te urmareste te urmareste nene..iti ia CNP si cu el si alte falsuri puse cap la cap merge la notarul personal al lu"fane spoitoru si face acte de vinzare cumparare la 10 din cele 20 de terenuri din primaverii ... alea pe care b.nica.
ca doar nu fac acte false sa-i preia contractul de leasing a lui Clover...nu? ...are sens ce zic sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_io spune:

quote:

Am inceput cu stangul subiectul,nu teoria conspiratiei ma preocupa pe mine ci faptul ca nu-mi simt protejata identitatea si daca am dat in paranoia nu este din cauza lui Nasul care nu se lupta numai pt. audienta,probabil si in numele patronilor lui, ci din cauza a ceeace aflam din media: inselatorii,mita,falsuri,abuzuri, dar nu vezi pe niciunul care sa fie condamnat!
si sa nu fim naivi, apar bombele de presa atunci cand incep "istetii intreprinzatori" sa se incaiere intre ei!
dupa abureala electorala cu promisiuni cate in luna si in stele,dupa ce votez si se aleg ,cum au fost si cei pe care i-am votat ultima oara,ma trezesc un cetatean nesigur si umilit de cei pe care i-am votat! pai nu vreau sa-mi mai fac sange rau,NU mai votez pe nimeni!
si nu ma luati cu obligatiile civice ca va intreb si eu de raspunderea guvernantilor pt. greselile facute si pe care le platim tot noi intr-o veselie!

Pai si daca nu i-ai vazut tu pe aia condamnati pentru inselatorii, mita etc. inseamna ca ei nu au fost condamnati???
Iar a vota nu tine de obligatia civica ci de urmatorul principiu: daca vrei sa schimbi ceva, schimbarea nu va aparea fiindca tu te vei baga sub plapuma. Daca nu vrei sa schimbi, de ce pana mea te mai plangi de situatia de fapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Ma duc la vot. Mai bine dau un buletin care se va anula decat sa las pe altii sa voteze in locul meu!!! E dreptul meu si vreau sa profit de el!!! Mai bine le arat eu dispret decat sa voteze altii ce vor in locul meu!

Mergi la inceput

bebe io ai dreptate au fost condamnati 2 babe si un mos de 80 de ani pt. tulburare de posesie!
Daca as fi convinsa ca votul meu ar schimba ceva m-as duce la prima ora la vot dar asa cum se prezinta "candindatii", NU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

b.nica, inca nu s-au "prezentat" candidatii pentru ca nu a inceput campania electorala. Ce spui tu este "pre-judecata", adica "judecata inainte".

Tie nu ti-e teama ca ti-ar "fura" cineva identitatea cind votezi, put si simplu nu ai chef sa votezi si tot cauti motive.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Pentru primarele "care este", "pe persoana fizica",care spune pe toate posturile ca vrea la Primaria capitalei chiar nu am chef si nici de altii care se grabesc sa ne anunte ca vor sa candideze.
Acum anunturile si urmeaza abureala cu care ne-am obisnuit ,in campanie.

Mergi la inceput