* Gravidute & Mamici de Iasi (39) *
Raspunsuri - Pagina 5
alynta27 spune:
Multumesc de raspunsuri, Diana si Miha!
Ieri a avut 7 scaune cu mucus apoase unele si altele ma compacte(3 la nr.)
Azi 3 scaune, dintre care 2 apoase. Ii dau smecta si hidrasec. Papa piept. De ceai nu vrea sa auda...San des si putin.
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Alexia de Vela
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
licurici2000 spune:
Cu mare intarziere va multumesc pentru felicitarile pe care mi le-ati trimis cand am nascut. M-am straduit din greu sa va ajung din urma - cu cititul- dar nu am reusit, spre rusinea mea. Noroc de Oana ca ma mai pune la curent cu activitatile voastre si imi impartaseste din experienta voastra de mamici. N-ar fi rau daca ar avea cineva o solutie miraculoasa pentru plansul de fiecare seara care nu pare a fi de la colici ci mai degraba de oboseala. Eu am zis ca vrea sa profite de prezenta si muschii lui tac-su si sa o plimbe cate 2 ceasuri in brate.
Va pupacesc pe toate si va multumesc inca o data pt felicitari.
Aurelia , mamica de Miruna Maria (2.03.2008)
Celia spune:
Oana, pup copiii maraiti si bolnaviori sa le treaca repede.
Simo, buna faza cu urechile...mi-a placut.Oare cele care fac asa comentarii cand primesc raspunsurile voastre , se lecuiesc de a mai face comentarii pe viitor?
Alynta, sanatate multa lui David.
Stefania, ultumim de vesti .Sa reusiti cu botezul si petrecerea asa cum va doriti.
Michelle, multumim de intrebare. Da, ieri ne-a spus ca e ok, i-a trecut Andreei.
Diana, buuune tarte... Sanatate multa Denisei sa nu fie nevoie de antibiotic.
Aurelia, multumim de vesti, desi nu sunt foarte bune...o pupam pe Miruna sa-i treaca oboseala, poate ar trebui sa iesiti mai mult cu ea la plimbare , cu programul de baita mai spre ora de culcare... poate iti mai dau idei mamicile care s-au confruntat cu asemenea situatii...
Miha, ce ne pui tu la bucatarisit cu link-urile alea...cred ca copiii nostri si sotii ar trebui sa-ti fie recunoscatori....
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
alynta27 spune:
Multumesc, Celia!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by addiana
multumesc, multumesc!tartele s-au terminat imediat... n-a mai ramas nimic!
Si de ce zici ca nu mai sunt? sa nu-ti aparem la usa?
Simo
mami de Matei
Nonna76 spune:
Am iesit afara.
Vlad al meu parca era scapat de la puscarie.Asa alerga pe strada.
Am avut un noroc..ne-a prins ploaia si la dus si la intors.
E altfel cind mai iesi si afara.Parca nu mai sunt asa stresata,iar Vlad e mai linistit.Andrei daca a stat in carutz are energie.
Abia astept miine sa-i scot iar.
Eu am renuntat la aerobic.Rusine sa-mi fie.Dar tati nu e acasa.
alynta27 spune:
Monica stiu ce inseamna sa nu poti iesi din casa! E greu pentru noi, dar pentru copii e si mai si! Lasa ca reiei tu sala! Sau la cata alergatura ai tu compensezi!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
Eu va poftesc la niste rasucite cu budinca.
Avem pe saturate.
N-au iesit asa aratoase ca ale Seimei,ca n-am prins tehnica din prima.
Poate data viitoare.
Iote si reteta www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17829/Rasucite-cu-budinca/" target="_blank">colea. 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Iubita mea 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

tartele s-au terminat imediat... n-a mai ramas nimic!