* Gravidute & Mamici de Iasi (39) *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by addiana
si sincer la cati doctori am fost pana acum niciunul nu mi-a dat sa fac antibiograma-ca sa vada ce fel de antibiotic trebuie.

Poate pentru stiu si ei cam cum se fac analizele la noi?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:

si sa va arat si tartele: ursulet, inimioara, turtita si fara nume!!
si dovezile ca au fost bune: 1 si 2

pot sa salivez si eu , ca arata demential, mai ales aia fara nume
felicitari, cred ca sint si gustoase

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salut!
Faine tarte, Diana!
Noi tot kkciosi! S-au mai rarit, dar tot nasoale sunt! Nu mananca aproape nimic! Am recuurs la forta, ceia ce nu-mi place deloc! Sper sa treaca mai repede! Care ati avut copii in situatia mea cat i-a tinut? Pediatra vrea sa-i da ampicilina injectabil, dar nu vreau sa aud de asta! Ne chinuim cum putem sa scapam! Si nici de spital nu vreau sa aud! Astept sugetiile voastre!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lacramioara spui f bine ce spui...se da antibiotic pana vine rezultatul de la laborator. dar cati fac asta? adica sa dea si antibiograma si sa te cheme sa-ti dea tratament corespunzator? Majorityatea merg pe ghicite.

Va pup, ma duc la gym

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am citit din urma.
Mihamora am vb cu dr. la tel. Mi-a spus ce sa-i dau:medicamente si regim.
Miha merci de raspuns!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

multumesc, multumesc! tartele s-au terminat imediat... n-a mai ramas nimic!

alina nu stiu ce sa zic! doctorita nu ti-a zis de la ce ar fi?
raisa a facut si ea o diaree acuta cu febra si scaune apoase (peste 6 / zi), pe la 1 an si in urma hemoleucogramei i-am dat amoxiclav! multe saruri de hidratare, biotics baby, hidrasec si calciu carbonic, si in catvea zile i-a trecut! stiu ca nu e de joaca, mai ales cu hitratarea! de mancat poate sa nu pape ca deobicei, dar lichide cat mai multe! si atentie si la ce ii dai sa pape!!!
mai mult nu stiu ce sa zic! mai stiu ca depinde si cat de moi sau apoase sunt scaunele, cate pe zi...etc etc
poate sunt fete cu mai multa experienta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Va pup, ma duc la gym

Simo mami de Matei

ma iei si pe mine???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alynta27
Noi tot kkciosi! S-au mai rarit, dar tot nasoale sunt! Nu mananca aproape nimic! Am recuurs la forta, ceia ce nu-mi place deloc! Sper sa treaca mai repede! Care ati avut copii in situatia mea cat i-a tinut? Pediatra vrea sa-i da ampicilina injectabil, dar nu vreau sa aud de asta! Ne chinuim cum putem sa scapam! Si nici de spital nu vreau sa aud! Astept sugetiile voastre!

Asta apropo de discutia de mai sus...Ati facut coprocultura si s-a vazut ca trebuie antibiotic? Poate e doar o indigestie...Sau poate are giardia...Am inteles ca si de la nenorocitii astia poate face diaree...
Draga mea,nu-l forta sa manance.Iti dai seama ca in starea in care e numai de mancare nu-i arde. Tu sa fii in locul lui,cum ti-ar fi? E greu sa-l stii nemancat,dar in situatii de astea e mult mai importanta hidratarea decat mancarea.Apa,ceai de menta,supa in care pui un pic de sare...Si daca ii dai lapte praf ar trebui sa nu-i mai dai,sa faceti o pauza,parca asa stiu.Si saruri de hidratare:Hidrasec,Biotics...In loc de cine stie ce nazdravanii de antibiotice as incerca niste Furazolidon pentru copii.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
ma iei si pe mine???

Gata?Ai terminat curatenia,mancarea,plimbat copiii? Nu? si-atunci cum vrei la gym?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
ma iei si pe mine???

Gata?Ai terminat curatenia,mancarea,plimbat copiii? Nu? si-atunci cum vrei la gym?

treburile astea pot astepta pana ma intorc de la gym, dar simo nu ma asteapta pana termin treburile!!!

Mergi la inceput