Profil personal
Sub numele meu apare membru junior si eu as vrea sa scriu altceva,cum fac??!!!
Multumesc
www.comadronas.org/galeria/index.php?action=showpic&cat=4&pic=110" target="_blank">Cautind o bucatica de viata
Raspunsuri
ramyteo spune:
Sus de tot scrie "contul meu" daca ai destule puncte adunate poti sa intri acolo si urmezi pasii. Daca nu sti mai intreaba ,sunt aici
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
A scuze la "contul meu " mai e "foloseste punctele "acolo sa te bagi. Succes!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Idaira spune:
Multam,Teo... m-am descurcat yo,numai ca ceea ce vreau eu sa apara e mai lung de 25 caractere si nu se poate
www.comadronas.org/galeria/index.php?action=showpic&cat=4&pic=110" target="_blank">Cautind o bucatica de viata
ramyteo spune:
Apai aici nu mai stiu ce sa zic, alegeti ceva mai cu putine caractere
Teo
Perlute
mhldvrc spune:
Cum imi fac cont pentru album foto? va rog spuneti-mi si mie.
Mihaela mamaica Tatianei si a lui Mihai
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by mhldvrc
Cum imi fac cont pentru album foto? va rog spuneti-mi si mie.
Mihaela mamaica Tatianei si a lui Mihai
Pai incearca aici www.community.webshots.com
Daca nu reusesti am sa te ajut cu mare placere.
Teo
Perlute
Idaira spune:
As avea o alta intrebare legat de profilul personal:la a adauga tara,as vrea sa fie Romania, dar la oras as vrea sa scriu BCN,prescurtarea de la Barcelona,orsul unde stau deocamdata.Cum sa fac?! Multumesc!
Carla
Povestea Carlei