Sub numele meu apare membru junior si eu as vrea sa scriu altceva,cum fac??!!!
Multumesc
www.comadronas.org/galeria/index.php?action=showpic&cat=4&pic=110" target="_blank">Cautind o bucatica de viata
Sus de tot scrie "contul meu" daca ai destule puncte adunate poti sa intri acolo si urmezi pasii. Daca nu sti mai intreaba ,sunt aici Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
A scuze la "contul meu " mai e "foloseste punctele "acolo sa te bagi. Succes!Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Multam,Teo... m-am descurcat yo,numai ca ceea ce vreau eu sa apara e mai lung de 25 caractere si nu se poate
www.comadronas.org/galeria/index.php?action=showpic&cat=4&pic=110" target="_blank">Cautind o bucatica de viata
Apai aici nu mai stiu ce sa zic, alegeti ceva mai cu putine caractere Teo
Perlute
Cum imi fac cont pentru album foto? va rog spuneti-mi si mie.
Mihaela mamaica Tatianei si a lui Mihai
quote:
Originally posted by mhldvrc
Cum imi fac cont pentru album foto? va rog spuneti-mi si mie.
Mihaela mamaica Tatianei si a lui Mihai
As avea o alta intrebare legat de profilul personal:la a adauga tara,as vrea sa fie Romania, dar la oras as vrea sa scriu BCN,prescurtarea de la Barcelona,orsul unde stau deocamdata.Cum sa fac?! Multumesc!
Carla
Povestea Carlei