Condica Salajencelor (41)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Multzam fain Bia! Sa stii ca am sa incerc, ca tare mi-i dor de papanasi. Sau de-o prajitura cu branza...
Da' saptamana viitoare, ca acuma is cu mancaruri de Paste .
Incerc sa fac si poze, da' e atat de frig la noi, nu am chef de colindat, doar cumparaturi si acasa...
vorbe de copil...
Hobby
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
diplodocus spune:
IAR 3 pagini de citit?
Cind sa mai sciu???
Doar citesc
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
dianaiulie2009 spune:
Se vede cand e Bia activa , nu ???
Uite cum se umplu paginile ....
Bianca , pupici pentru incurajare , cam greu cu ignore si delete , dar voi incerca .
La noi a fost azi concurs si am fost otara bussy ... deci am absentat motivat .
Mihaela , spor la bucatareala !
" Carpe diem ! "
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Iar v-ati facut de cap!
Sa stiti ca v-am mai citit azi o data, da cum nu beau bere, nu v-am scris!
Noa, va
! Cred ca maine vin in Zalau pt analize, ca sapt. trecuta nu am fst in stare. Si cine stie ce rezultate imi ieseau!Azi am dat prima data la boboci, ca sa nu ma exprim mai urat, si numai de la mirosul odorizantului din baie. Pfiu, tre sa il schimb!Va
si va doresc numai bine!
Bimilit spune:
bey cica ne culturalizam si facem schim de iexperienta.
ia veniti si voi cu ceva idei .
ioana cam scurt prestezi la noi.cu ce sa te impulsionam sau impresionam ca sa bagi mai multe randuri?
adriana , da di ce-i greu nu gasesti tastele?auzi nu fii tu nacajita ca dupa ploaie iese soare .auzi io ti-as povesti ceva da mi ca te supar .da mno imi asum riscurile
.fato tu musai sa fi trezita la realitate , deci te scutur nitel .draga nu ti-ai dat seama ca esti envidiata?[daca vrei insir aci si de ce da mi ca fac capitol nou si nu vreau sa va plicti]si envidia oamenilor iese prin rautati si ghidusii neplacute la suprafata , de aia io ziceam de delete si ignor , ca sa se frece si streseze dusmanul
.
oti da tu pe unde esti totusi?ia baga aci 2-3 randuri.sa-ti fac un ceai sau o inka ca sa apari , daca vrei te servesc cu-n rachiu, ca cica taie greata.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajanIar v-ati facut de cap!
Sa stiti ca v-am mai citit azi o data, da cum nu beau bere, nu v-am scris!
Noa, va! Cred ca maine vin in Zalau pt analize, ca sapt. trecuta nu am fst in stare. Si cine stie ce rezultate imi ieseau!
Azi am dat prima data la boboci, ca sa nu ma exprim mai urat, si numai de la mirosul odorizantului din baie. Pfiu, tre sa il schimb!
Vasi va doresc numai bine!
ioi ,io stiu pe cineva [e de-a noastra , di pi forum] care nu suporta nici un miros .astept sa se desconspire.
ioi ca uitai sa la
![](iaobere.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
quote:Cine? Cine?
ioi ,io stiu pe cineva [e de-a noastra , di pi forum] care nu suporta nici un miros .astept sa se desconspire.
Bimilit spune:
curioasa mica.stai ca vine imediat si-ti pove.da io zic ca-i semn bun ca sigur faci fetita.ca si colega ta de suferinta are tot 2 fete si cu amble nu suporta mirosurile .
hai ca mai dau o ptr cititorul de elita
.
silvana_salajan spune:
2 fete? Hai ca intru la idei. Hmmm, cin' sa fie, cin' sa fie? Mai haideti la povesti ca vad ca m-am linistit. Amu mi-e muult mai bine, cred ca secretul sta in vomitat. Deci sa vomitam!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
curioasa mica.stai ca vine imediat si-ti pove.da io zic ca-i semn bun ca sigur faci fetita.ca si colega ta de suferinta are tot 2 fete si cu amble nu suporta mirosurile .
hai ca mai dau optr cititorul de elita
.
Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Hahaha, desi nu cred ca de mine e vorba, ma deconspir si io
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](albina.gif)
Pai Ioana, hai si tu la umplut pagini, ia mai zi de Luka, eu te-am mai intrebat da' nu zici nik, e secret...
![](icon_smile_big.gif)
Bia, n-am facut poze, azi la noi sunt deschise doar magazinele alimentare, mai bine zis supermarketurile (gasesti si alte lucruri pe acolo nu numai alimente)...dar cele de haine si alte chestii sunt inchise. Impodobeala aici consta in puisori, oua ca globurile si pene colorate puse in crengutze de primavara, daca sunt inflorite sau infrunzite si mai bine. Eu am cautat crengutze sa cumpar dar n-am gasit, am uitat insa sa mergem la magazinul mare de flori, cred ca acolo sunt, dar vom merge maine. Am sa impodobesc si eu crengutzele si atunci o sa va pun poze sa vedeti. Am cumparat si alte ornamente ce se vand pe aici, inclusiv pentru masa de Paste, maine o sa le aranjam si o sa fac si poze...Fetelor le-am luat cate 2 oua si le-am umplut cu godis(dulciuri varsate de zeci de feluri, fetele is moarte dupa ele si acuma is la jumate de pret decat in mod normal, ca toata lumea cumpara, e cadou clasic de Paste). Diana a mai vrut o carte, iar Silvia un set nou de carioci si o carte de colorat. Eu m-am "facut" cu o pereche de "adidasi"-Reebok si Ovi la fel. Sa vedeti faza: magazinul cel mai mare de articole sportive de la noi din oras, s-a mutat in centru intr-un loc nou si era deschis si azi. Cu ocazia mutarii au preturi promotionale la o gramada de produse, dar in special la incaltari/adidasi chiar si la o cincime de pret! Asa ca ne-am aruncat si noi, ca in mod normal is scumpi. Acu' mai trebuie sa imi iau un costum de baie si o haina de primavara, dar mai saptamana viitoare.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
adriana maine fac mancare, azi mai lenevesc...
Aici maine e ajunul de Paste, asa se numeste, seara se aduna lumea la masa festiva. Noi o sa mancam in familie, iar duminica vom merge la Toni, probabil seara. Maine am sa-i sun sa stabilim ora. Abia astept, ne simtim tare bine la ei si sotul ei gateste...yami!
Io ma prezint cu cozonac si prajitura. Am sa fac ceva rulada din blat de cacao si crema de portocale, o reteta dintr-o revista de aici. Poate azi mai tarziu fac un cozonacel din acela vestic-stil nemtzesc ca un pandishpan cu multe stafide si fructe prin el, in forma www.stenvreten.se/fruktkaka.jpg" target="_blank">asta.
Mancare vreau sa fac supa a la grec, salata de boeuf, snitzele din piept de curcan cu salata de cartofi si oua colorate.
Noa, v-am facut pofta?
![](pofticios.gif)
vorbe de copil...
Hobby