Condica Salajencelor (41)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !
la cele care sarbatoresc in acest week-end Pastele !!!
Noi plecam dimi la Brasov si probabil vom sta pana luni , asa ca va urez week-end placut tuturor !!!
" Carpe diem ! "
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
fetelor a aparut pe piata cartea lui Gainusa"fara cap si fara coada",o comedie provocatoare dar derutanta, iar cu ziarul financiarul de sapt asta a aparut"sub semnul riscului", carte despre operatiuni bancare riscante si aventuri din lumea marilor finante,care ii aduc personajului principal miliarde de $ dar si numerosi dusmani in lumea finantelor internationale, iar la editura ALL a aparut seria cartilor adevarate [din colectia asta fac parte cele 3 carti ale lui corin hofmann], daca aveti timop va rog io sa le cetiti , merita .va dau cateva titluri:"bun venit in infern"."uitati ca ati avut o fiica","captiva", etc.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
adriana io am zis ca suntem cetite de persoane neidentificate .de ce crezi ca mi-am cosmetizat profilul?si io care credeam ca-i democratie si avem dreprul la libera exprimare
.vise muica, vise.
auzi da di ce te stresezi? ca nu poti tu educa pe nimeni , iti faci nervi si stres pe gratis .nu merita zau.da-i ignore si apoi apasa tasta delete , sa vezi ce fain e . ignoranta duare cel mai tare . hai la o cafea si-0un fum de blonda sa vezi cum te revigorezi.
Bimilit spune:
hallo,is laora monologului unei blonde? se poate mai?
ia la raport adunareaaaaaaaaaaaa. ptr tuate salajencele.
iar persoanelor ce ne cetesc din umbra si nu au curajul sa ne calce le ofer o care poate o sa le dea curaj
.
Bimilit spune:
tot io.
am venit sa las si neste tigari ptr mosafiri.honu sariti ca-s doar 4 buc.
Bimilit spune:
www.protv.ro/stiri/social/subiectele-de-bacalaureat-o-enigma-chiar-si-pentru-profesori.html" target="_blank">invatamantul romanesc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
'Neatza!
Bia, pai te-ai tupilat repede la culcare aseara, sa ne dai acu' desteptarea, hmmmm?
Mey io am incercar si in Ro sa fac branza cand erau fetele mici si nu mi-a iesit nimic. Aici nu am incercat, nu ma pricep la asa ceva, plus ca trebuie sa fie lapte integral, ca si cel de la tara muls de la vaci ca sa iasa branza buna...noa, nu stiu...
Io abia m-am trezit, la noi e liber azi asa ca mergemla cumparaturi si mai vedem ce mai facem....curatenie cred. Nu stiu ce fac cu Silvia ca tot cu febra saracutza.
olim, aseara am plecat, am crezut ca tu faci nani deja...
ioana sa mai vii la noi
adriana, drum bun si distractie placuta!
Otilia cum esti azi? Parca se "simte" ca mai bine...
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
mihaela , nici eu nu am lapte integral da cand vrea careva ceva cu branza ma iexecut si fac din lapte cu calciu lactic sau cu o lingutita de lamie.daca nu am lapte in casa atunci fac din iaurt.amu adevaru-i ca nu-i asa buna branza ca aia de la tanti din piata da merge .
sanatete silviei .baga poze cu magazinelevuastre impodobite de sarbatoare .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Bia, noa hai scrie aici reteta pentru branza ca oi incerca si eu...da' cu lamaie ca ccc calciu lactic nu gasesc aici. Si sa iasa cam 700-800 g de branza ca sa pot face papanasi...
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
pui 2 ltr de lapte la foc si cand fierbe storci 1/2 de lamaie in lapte.si lasi sa fiarba pana se incheaga.daca vrei mai seaca fierbi mai mult, daca vrei mai umeda lasi un minut.apoi o pui la stors.mno, sa-mi spui daca-ti place cum iese.spor la papanasit.sa ne dai si noua.
io-s topita dupa papanasi da-i servesc doar in oras ca nu stiu sa-i fac.am iexecutat de 2 ori si mi-au iesit fainosi .am facut si fierti si prajiti , deci pas labucatareala.inca un esec total.
edit:mihaela ,laptele sa fie din ala gras 3,5%.daca vezi ca nu se incheaga mai storci lamaie.