Mamici de Italia (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

SLIMATEI sunt hainutele si papuceii.Ce fetita frumoasa si eleganta are mami!Sa va mearga totul bine la botez!

BIDONSKY si mie mi se intampla des sa nu dorm noaptea cand eram gravida.E normal sa nu dormi cateodata.Viata ta se schimba,ai atatea ganduri,fara sa-ti dai seama toate astea te tin treaza.Eu mi-am dorit foarte mult un copil.Mi se intampla sa ma trezesc dimineata,si sa imi pun mama pe burtica,nu imi venea sa cred ca era adevarat,cat eram de fericita.Eu nu cred ca daca nu dormi tu,nu va dormi nici bb.Daca se va intampla sa nu doarma bb noaptea,poate avea alte motive (la inceput trebuie sa se obisnuiasca cu casa,colici,daca tu esti agitata sau nervoasa e si bb,etc.)

berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Gata,fetele,am revenit.Cam tarziu,dar am facut doua ture,ca de dimi la monitorizare li s-a parut ca nu misca destul,asa ca m-au mai chemat si dupa pranz.Ea cand colo dormea,saracuta...In rest,nici o schimbare,colul in acelasi stadiuPrin urmare,mai am un control duminica si o programare pt inducere pe miercuri,26.03

Stefi,si mie imi place rochita,nu e plina de zorzoane; sa aveti o zi minunata maine!

Dana,spor la pregatiri si drum bun!

Corina,nu mai ai asa de mult de asteptat,ai sa vezi cum zboara timpul!Si stai linistita,copilul doarme chiar daca esti tu treaza..are ritmul lui de mucea

Berarpiri,e bine ca mergeti la piscina,e important sa invete sa inoate..eu,de ex,nu stiu

Oana,stii ca de-o fi ceva concret,dau mesaj

Cristina,sa-ti traiasca Giulia!Si fa bine si mai da un semn de viata..

MamiiSa stii ca ,in momentele in care sunt mai nemotivata,povestea ta ma tine pe linia de plutire

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Gagici maine plec si va urez un Paste fericit...daca il sarbatoriti pe cel catolic.

Ma duc la mare...pe asa o vreme era mai bine la munte...am fixat cu niste prieteni si sper sa nu ne intoarcem bolnaviori.

Stefi e frumoasa rochita si pantofiori sant f sic...va dorec sa ias botezul asa vi l-ati propus.

Berarpiri inseamna ca numai eu am parte de copii care nu dorm

Raluk iti doresc o nastere usoara...pana marti nu mai intru pe net.

Cristina mai intra si tu un picut...tot impreuna cu soacra iti petreci Pastele.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Ali,Paste fericit,sa va simtiti bine!Si noi vom sarbatori de n-om ramane prin spital

Raluca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
Raluca iti spun de pe acum nastere usoara,pt ca nu cred ca mai intru pana marti pe Dc.

Stefi sunt frumoase hainutele,sa le poarte sanatoasa si sa intre cu bine in lumea crestinilor

Iar celor care sarbatoresc,Paste fericit.

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc fetelor .. am niste emotiii..

ma duc la o cafea am facut si pt. voi...

si dupa la treaba....

marele eveniment :)azi in plus implinim 3 lunite, iar tati anii..
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Buna dimi!!!!Vedeti ce matinala sunt?
Cred ca a inceput travaliul...desi contratiile sunt neregulate,sunt complet diferite de cele pe care le-am tot avut pana acum..si acum sa va intreb,in cazul in care nu aveti somn si stati pe forum..e normal sa sangerezi un pic????
-ici si o zi buna!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza raluca ma bucur tare mult ca povestea mea te tine pe linia de plutire!
Tu ai spus ca ti.a ieshit dopul eh sa shti ca ala se reface deci putin sange se poate sa iti curga firicele asha de marar :) Si ca sa afli dak esti in travaliu poti sa faci un dush mai caldut.. daca cand ai ieshit inca mai ai contractii esti in travaliu daca nu... nu ..:(

Si ale dormea mereu la monitoraje....dar mi.l trezeau iei adik imi balansau burtzanu.
PLS nu iti fie frica de nashtere .. chiar nu e asha de ..nasol... plus ca daca ar fi asha de nasol crezi ca ar mai exista mamici cu 2 3 4 copii?? Deabea ashtept sa iti vad printesica cred ca tare frumoasa o sa fie

In alta ordine de idei nushu cine zicea ca daca nu doarme ea nu doarme nici beebe COMPLECT GRESHIT nu are nici o legatura una cu alta si pe langa asta ALEX era foarte bun in burtica la mami in schimb acu nu are stare nici o minisutime de secunda...deci... suntem toata ziua ...

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare
Micio- draguta ca intotdeauna
Slimatei-sa va iasa totul asa cum doriti
sint tare frumoase lucrurile ce le-ai pregatit,dar mai frumoasa e broscutza
Raluk-mi sa che ci sei,nastere usoara si asteptam vesti
Mamii-ne bem cafeaua impreuna?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Mamii,e pe buneSi sunt tare happy ca nu m-a lasat DD sa astept pana la inducere.Facut si dus si contractiile sunt acum la vreo 5 minute una de alta.Si ai dreptate,pana acum cel putin nu e nasol

Raluca

Mergi la inceput