Mamici de Italia (24)
Raspunsuri - Pagina 5
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by daraban
ciao fetelor
Noi ,saptamana asta suntem mai ocupate,facem cumparaturi si pregatiri,deoarece sambata mergem in Ro.
RalucaDOAMNE AJUTA !
dana sidelia (11.03.2007)
Dana am eu impresia sau noi doua suntem aproape si in Italia si in Ro ?

eu sunt in Timisoara.
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/
simonicutza spune:
alex14 

drum bun si La Multi Ani si sa-ti dea D-zeu numai bucurii in viatza !!! 

Raluk31 

hai ca mai putin si-ti vezi
!!! Fi linistita si calma si vei vedea ca va fi totul bine !!!
Diana imi pare nespus de rau ptr. Bogdanel![]()
![]()
.Sincere conoleante ! Ne
ptr. tine !!!
MIKUTA4 multumim mult ptr. 

micio e un dulce printisorul tau Eduard, iti vine sa-l papi la cat e de frumos !!!!
quote:
Originally posted by katiapam
Mamii-atunci eu am noroc ca se trezeste o data sau de 2 mai nou
ticker
mamicąde
GIULIA
mai dire mai
atunci inseamna ca eu l-am apucat pe D-zeu de picioare caci Tobia doarme minim 8 ore pe noapte de cand are 3 sapt. de viatza !!!

Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/
katiapam spune:
neata
gagici dau cafeaua 

Roxali-asa e profit si eu ![]()
Raluk-cum esti?
slimatei,Mikuto,Simonicutza,toate la cafea cu voi
fetelor va pup pe toate
tragem o tura pe la mercato
ci sentiamo dopo
Alex La multi ani!!!! 

ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
mamii spune:
scrisesem si eu un mesaj .. a tras ale de cablu si se duse intre timp katia si.,a facut datoria si a dat cafeauaaaa multumim ktia
diana Condoleante...
alex laaaaa muuuuuulttttiii ani fericiti
simonicuta ale acum se trezeshte din 2 in 2 ore depinde de zi uneori mai des aletori mai rar... dar nu f rar :)) adica nu depasheshte 2 ore :) asha ca DA MULTUMESTEI lu DD ca iti doarme :)
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Raluk31 spune:
Buna dimi,gagici!
La mine nimic concret,aceleasi senzatii dureroase,parca constante si mai pronuntate,dar n-as putea sa le delimitez unele de altele..Dar de-acum e clar,fata mea o sa fie Berbec!![]()
Alex,la multi ani,sa fii sanatoasa si iubita!
Sper ca ati ajuns cu bine si-ti poti petrece ziua cu ai tai,asa cum ti-ai dorit
Katia,sa-ti traiasca Giulia!
Roxali,in cazul tau e clar,daca sotul e italian si mai ales daca stati in Italia..super faza cu stadionul![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
slimatei spune:
katia stii de cand ma tin sa dau eu o cafea...
multumim...am inceput mesajul de dim.devreme...dar nu l-am mai trimis... umblu pe aici de pe la vreo 6.00 ..da' m-am luat cu una cu alta..of..si botezul... 2 zile au mai ramas...
si mai mult si mai mult ce ma enerveaza lumea asta neserioasa.. oare de ce o fi asa lumea asta?....da' asta las' ca va povestesc mai tarziu...
ieri eram suparata cu junioara azi cu altele.. se pare ca sunt intr-un cerc vicios..oare nu pot fi linistita?
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Nasterea unei stele...numita Stefania!
2 zile pana la 3 lunite si botez :)
pet.cost2005 spune:
Si noi pe-aici ...
stefi - ce fain ca faci botezul chiar in ziua mesariului
(cand implineste lunitele adica).
raluca - nu tin chiar toate sarbatorile de pe-aici ... da' le stiu in mare parte cand sunt ... iar cu ziua tatalui trebuia sa ma documentez, doar avem si noi un tatic in fam.
.
Ce faine sunt cadourile astea de la pitici pt. mamici, tatici ... gen desene de la gradi sau alte minuni facute de manutele lor ... abia astept sa primesc si eu
.
Petronela si
Silvia
Raluk31 spune:
Si ce mai faceti voi,Petro?
Care e programul Silviei?Tu te-ai obisnuit cu toate cele?
Apropo de lucrurile facute de copilasi,eu mi-am propus sa pastrez tot ceea ce e legat de Anais.
http://www .mami. ro/copilul-tau/primul-an-de-viata-pe-saptamani/prima-saptamana.html
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
katiapam spune:
Salutare
ne-am plimbat o gramada
acum cind se trezeste micuta iesim din nou ![]()
vad ca tinem numai in pas alergator de ici colo
i-am gasit o rochita frumoasa fetitei 
Raluk-multam fain
avem 9 lunite
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
bidonsky spune:
BUNA FETELOR.MI-AM FACUT SI EU ANALIZELE PT DIABET SI AU IESIT BUNE.ASTA M-A MAI LINISTIT PUTIN .M-AM CAM INGRASAT SI MI-ERA FRICA SA NU IMI IASA BUNE.
AICI A VENIT ITRADEVAR PRIMAVARA SI E F CALD.ASA POT MERGE SI EU IN PARC SA MAI FAC MISCARE.
RALUK-CAND CITESC CE SCRII MA IMAGINEZ PE MINE SI TE APRECIEZ PT RABDAREA SI CALMUL PE CARE IL AI.SA FII ASA IN CONTINUARE SI SA DEA DOMNUL SA FIE TOTUL BINE.
A,ASEARA L-A SIMTIT SI SOTUL MEU PE BUBU NOSTRU.CRED CA AFACUT PE EL DE EMOTII.![]()

DOAMNE AJUTA !
delia (11.03.2007)