Mamici de Italia (24)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxali spune:
Stefi toate neomamicile cred ca au simtit acelasi lucru ca tine...unele recunosc, altele nu.
Mami cum se trezeste din ora in ora????????
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Mikuta ma bucur ca ati reusit...ati fixat si ptr restaurant??
poze
pet.cost2005 spune:
Hop si noi!!!
diana - imi pare rau ... DD sa-l aiba in paza pe Bogdanel, acolo sus, iar tie multa putere sa treci peste acest moment nefericit
.
raluca - nimic, nimic? Azi e ziua taticului pe-aici, poate ii faci un cadou special viitorului tatic ![]()
mirela - bravooooo pt. ca ai reusit cu botezul ... Si daaaaa, sunt de o comoditate astia cu actele ... eu tot astept assegno ala de maternitate. L-a luat cineva pana acum, dintre mamicile proaspete?
Petronela si
Silvia
Raluk31 spune:
Petro,pai daca nu-i face ea cadoul asta,ramane fara,saracul,ca eu habar n-aveam![]()
Voi ati adoptat toate sarbatorile de aici?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Mikuta ma bucur ca ati reusit...ati fixat si ptr restaurant??
poze
Da am fixat si pt restaurant pe data de 5 Aprilie la o saptamina dupa.Ne-am gindit ca ar fi prea obositor ca sa facem simbata 29 martie petrecerea si apoi duminica pe 30 sa mergem ca sa o botezam,asa am preferat botezul inuinte si apoi petrecerea
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

micio spune:
Am aflat si eu de ziua tatilor, ca i-a adus Eduard lui tati "cadou" de la gradinita. Poza e facuta in ianuarie, in perioada de acomodare, cand se invartea singur pe acolo...
La Multi Ani, pt toti taticii!
katiapam spune:
Micio-ce scum e la gradi
gagici asa bine e in relaxare ![]()
a sosit mama si deja nu mi-o mai da numai daca tre per forza
sa-i fac eu ceva
deja ii place de minune la bunici
Mikuto-ce bine ca ai rezolvat!!!!
Raluk-dai poate nasti maine
ca mine in 20 

Mamii-atunci eu am noroc ca se trezeste o data sau de 2 mai nou
Petcost-a plecat mama ta?
Roxali-sint frumoase pozele 
fac apel la toate fetele ce nu mai scriu deloc!!!!! dati un semn de viataaaaaaaa
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
Raluk31 spune:
Katia,ce bine ca ai primit ajutoare
Cred ca s-a topit bunica de dragul ei
Oana,uite asa aveti amintiri si de la gradi
Mikuto,sper ca stii ca asteptam poze![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Roxali spune:
Katia pai esti o lady acu
.
Raluk am adoptata toate obiceiuri vrand nevrad...si al meu ia pregatit lui taicasu o felicitare emotionanata,la scoala au mai avut si o compunere de facut tot ptr tatic...de plansul rasu cica ii place ca il face sa rada si mai ales cand il aude urland la stadion
.
Micio ai sa vezi ca vor pregati si ceva ptr mamici![]()
poze
daraban spune:
ciao fetelor
micio ce frumos e Eduard
Katiapam e bine sa mai ai cate un ajutor din cand in cand.
La noi e socrul meu,ma ajuta si el cu Delia cand e nevoie,o plimba de manuta,pt ca e in perioada cand vrea sa descopere tot.
dana si
delia (11.03.2007)