Fulguleti de nov-dec 2006 (161)
Raspunsuri - Pagina 21
saryta spune:
A-deju LA MULTI ANI! - multa sanatate si bucurii alaturi de motanel si familie.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
eri_ka spune:
Astazi termin mai devreme programul la job , pe la 2, daca nu apare "neprevazutu'". O sa iesim in parc, in IOR, pe la 4 cred. Daca mai vine cineva, poate ne vedem.
Maine as avea chef de o IKEA. Sotu' nu-i acasa si ar trebui sa ma duc singura cu Ingrid, dar nu ma incumet. Ei nu-i place deloc sa stea singura pe bancheta din spate ,in scaunel. Nu prea stiu ce sa fac,mai ales ca maine cred ca e si aglomerat (dar cand nu e?)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Pentru fetele ai caror copii au inceput sa se loveasca: nu mai tin minte daca eu am raportat prima spartura de cap...acum 3 saptamani, s-a smicit din mana mamei, a spus "baie", a fugit, apoi s-a impiedicat si s-a dat cu fruntea de o treapta in 90 grade din gresie...si si-a spart capul. Rau. O sa-i ramana semn cred, dar sunt fericita ca nu a lesinat, nu si-a pierdut cunostinta, a plans, a stiut cum o cheama imediat dupa lovitura, nu a trebuit sa-i faca tomigrafie. Am dus-o la spital, a cusut-o, am fost la pansat, la taiat de fire, iar acum este super ok, ea oricum cred ca a uitat imediat, ca n-a avut nici o treaba cu lovitura. Doar ca acum suntem noi panicati si nu prea o lasam singura, desi copilul e disperat sa mearga...este foarte grabita si neatenta si energica si vorbeste in continuu. Este o dulceatza. O dau acum cu o crema de la Avene - Cicalfate se numeste, este cicatrizant pe baza de apa termala. Deja s-a ameliorat muult, deci o recomand cu caldura.
Ideea este ca se intampla, nu va invinuiti. Si eu si voi am cazut cand eram mici si asta nu inseamna ca n-au avut parintii grija de noi...
Si Stefy a dat prin noiembrie cu capul de un dulap si si-a crestat pielea, dar n-a fost grav. La ea nu a fost nevoie de cusut. Semnul s-a dus cu Bitter suedez. Se duc si semnele de la varicela, dar trebuie sa ai rabdare si perseverenta.Biterr-ul suedez face minuni.
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dianav
Buna dimineata!
Sa ma laud si eu cu minunea mea
http://picasaweb.google.com/victor.varzaru/OanaFebruarie2008
Nu stiu daca reusesc sa fac sa se vada pozele
Diana
tare frumoasa minunea ta
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)