Fulguleti de nov-dec 2006 (161)
Raspunsuri - Pagina 20
shoshika spune:
Ooooooooooooooooof, scrisesem si eu asa frumos pt multe fete cate-un gand bun (asa cum ma apuca pe mine uneori noaptea logorea...) si pc-ul a luat-o razna, mi-a inchis tot si m-a lasat balta. Am niste nervi!!!
deeaA spune:
Buna seara!
DIANARUS sutem bine,multumesc lui D-zeu,David e un nebunatic,cand e super agitat,se invarte si tranteste,cand e super linistit,sta agatat de gatul meu si stam in pat la giugiuleala,multi
DAPHNA atat de scumpa e piticaaaa!
ADINAZOT am vaz.filmuletul,asa face al meu cand e obosit,se invarte,fuge si se tranteste de ce apuca,e o scumpa !
SBOGDANA frumoasa,frumoasa,frumoasa fetita ai
ADEJU sa fii sanatoasa si iubita de motanii tai!
panaa spune:
....repede, pana nu se inchide....LA MUUUUULTI ANI, draga a-deju - mama-pisica!!!! cum spunea una din fete SA AI SAPTE VIETI si sa le traiesti pe fiecare in parte de parca ar fi unica!!!! multa sanatate, fericire si muuuulte bucurii alaturi de "carliontatii" tai!!!
Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007
varsta anei
shoshika spune:
Deci e ziua lui A_deju? Of, si eu n-am apucat sa-i spun la multi ani... Ce urat...
LA MULTI ANI! o primavara frumoasa si multe, multe bucurii!!!
Si distractie placuta la Galati!
observati ca eu citesc din urma incercand sa recuperez...
shoshika spune:
Deci am citit tot asa cum am promis. Drept urmare, va pup pe toate!
Dianarus, noteaza-ma prezent de mai multe ori. Ai vazut cat am "vorbit" pe-aici? Din pacate voi v-ati culcat deja.
Tre' sa apara Teutz ca ea apare la ore din astea...
Dar vasele/biberoanele cine mi le spala? Mi-e soooooomn!
dianav spune:
Buna dimineata!
Sa ma laud si eu cu minunea mea
http://picasaweb.google.com/victor.varzaru/OanaFebruarie2008
Nu stiu daca reusesc sa fac sa se vada pozele
Diana
deeaA spune:
Buna dimineata!
V-as oferi o cafea,dar eu nu beau
DIANAV scumpa minunea ta,pe unde stai ca imi par cunoscute imprejurarile de langa parculet?
Yagmur spune:
Neatza... am facut-o si pe asta... nu m-am putut trezi... sint atat de epuizata inca am ratat mersul la job
Luca e inca la Olimpia, nu a dormit azi noapte.... nu e de la dinti... are ceva la stomacel.... e plin de gaze si asa plange... cred ca de astazi incerc debridat sau ecoflorina.... cred ca de ceva vreme are probleme, dar eu nu mi-am dat seama .... voi incepe sa ii pasirez mai mult mancarea, iaurt papa zilnic, dar o sa-l servesc simplu (oare va flamanzi?????)... voi ce sfaturi mai aveti?
Si vestea cea mare... mamicile mele minunate: AVEM SCAUN DE MASINA... am luat Brevi Grand Prix..... Va multumesc inca o data!!!
Fug in patutz sa incerc sa ma odihnesc pana vine nazdravanul acasa...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
adinazot spune:
DIANAV,f scump puiul tau,o minune!!!
DEEA,ma bucur ca sunteti bine,nu ai mai dat semne de mult!!!
YAGMUR
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
adinazot spune:
Eu vreau sa merg in iunie cu Ale in Antalia,cine mai vrea sa vina cu noi?ma apuc de cautat oferte,am pe cineva care are agentie,si incepem sa vanam,deci sunt hotarata!!!Numai ca Dorin nu va veni cu noi,nu poate!asta este,vreau sa merg cu Ale
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"