Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)
Raspunsuri - Pagina 18
doinabita spune:
Eugenia,nu stiu cum sa iti multumesc!!!ai facut un bine enorm de mare pentru noi!!!nu stiu cum sa iti multumesc!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
eugenia spune:
Cu mare drag, ma bucur ca v-am putut ajuta.
Dumnezeu sa va binecuvinteze!
(sper sa ajunga cu bine pachetul)
doinabita spune:
Eugenia, multumi mult!!!
Noi maine il internam pe Dan sa ii curete doctorul escara caci s-a format o pelicula care nu da voie sa se regenereze, stagneaza Asta fiindca e doctorul de garda trei zile la rand.
Asta da Craciun...prin spital...
Doina Bita
doinabita spune:
Acum reusesc sa va scriu.Dan este la spital, i-a curatat doctorul escarele, cea veche este bine, dar cea care a facut-o ...a avut infectie.Nu au fost probleme, dar mai avem mult de tras cu escarele, mi ales cu cea noua care e mai mare ca adancime decat a fost prima, un crater...de la un cosulet facut deasupra nu era decat o roseata mica si a lucrat in profunzime.....
Doina Bita
felicia74 spune:
Dan si Doina, va doresc un Craciun linistit, fara probleme si sa va dea Domnul sanatate!
PS: ieri am trimit in cont 80 roni. Nu am reusit sa ajung la banca mai devreme, poate aveati nevoie de ei acum, scuze
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
doinabita spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!!
MULTUMIM MULT DE TOT PENTRU CA SUNTETI ALATURI DE NOI!!!
Abia astazi ne-a externat, am resusit sa fac si eu ce e de facut pentru Craciun.Sambata a venit doamna cu bicicleta.I-am platit 8.000 ron ne-am incadrat cu imprumutul pentru suma de 2000 euro.
Un gand curat...in AJUN DE CRACIUN!!!
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
Dodo-pui spune:
Craciun fericit!DOINA
Sa dea DD sa fie 2009 un an mai bun si pentru voi.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
doinabita spune:
Multumim Dodo!!!si voua un an mult mai bun!!!
Eugenia, azi au ajuns gelurile!!!multumim mult de tot!!!
DOMANE AJUTA!!!!
Doina Bita