Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

wow!!! o zi am lipsit si v-ati facut de cap!!! ieri nu am putut sa intru pe net, pt ca la programul meu cel "lejer" a trebuit sa bifez si ziua lui frate-meu, pe care l-am sarbatorit scurt, dar dragut, apoi am fugit la mama la spital, care plangea ca de 34 de ani, e prima data cand nu e cu copilul ei acasa de ziua lui....maine e ziua lui tata :)))
eu sunt bine, vad ca teo e tareeeee ascultator si mi-a ascultat rugamintea de a mai tine nasucul in burtica, macar 1-2 sapt., pana vine mama mea acasa....maine cred ca am baia gata si deja am 1 sfert de dormitor facut:)))
hai sa felicit si eu "cardul" de randunei proaspat ajunsi( pe crenguta:
LUNY-cu Matei
MUSSARA-cu Iulian
MIDSANU-cu Petru
VERA-cu gemenii

vio, tu ce faci???

IULIA, BINE AI VENIT ACASA!!!!

sovi, cand am citit ca vrei sa pleci "undeva"...mi-am zis ca sigur te duci la baiulescu! eram 100% sigura de asta! sa fie intr-un ceas bun! sigur nu vei regreta alegerea facuta!...uite ca eu nu am reusit sa "bifez" asta...dar se vede treaba ca asa a trebuit sa fie in cazul meu...avand in vedere cazul meu cu mama...dar, poate data viitoare:))), daca va mai exista o data viitoare...cine stie?

ma duc si eu sa parchez, ca sunt rupta...azi noapte am dormit 2 ore...

alexutza 5 ani si 35+ Teodor Mihai
AMR max.27 ZILE!!!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, adaptare rapida micutei Iulia in patutul ei, o noapte usoara sa aveti!

Noapte buna fetelor!
Mie nu mi-e somn, o sa mai stau pe-aici, am dormit 3 ore la amiaza ca eram rupta.

Oana 34+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

aoleu!!! mi-am actualizat amr-ul si mai am maxim 25 de zile!!! brrrrrrrrrr! si....

alexutza 5 ani si 35+ Teodor Mihai
AMR max.25 ZILE!!!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
Da' tare harnicutze ati fost la nascut!
Felicit proaspetele mamici: Elena, Vera, Mussara, Raluca, sa aveti bebelasi sanatosi, papaciosi si dormiciosi!
Clau, sanatate multa lui Razvanel al tau si Rebecutza sa-i treaca colicii.
Iulia, bine ai venit acasica!
Ursuleatza, meserias articol!
Kya, Papacios, Stelutza, Sovi, Bubu si celelalte randunici nenominalizate .

Pe mine m-a luat iar o raceala. In sarcina asta am racit in fiecare trimestru. De ce m-am ferit n-am scapat! Stranut, imi curge nasul, behai, m-a usturat itel si in gat, e cam naspa. Mare chef de treaba azi n-am avut, dar totusi am facut : supita de rosii cu taitei si spanac si am stat dupa cei de la Dolce care au venit, in cele din urma, sa-mi monteze antena. Apoi, spre seara am fost la epilat. M-am epilat inghinal total si a fost taaare naspa. De obicei mai las o fasiutza, dar acu am zis sa se obisnuiasca locul cu ceara, ca inainte de nastere sa ma epilez total.

Cam asa m-am delectat eu azi, iar acu trag de nas.

Cristina34+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Mi-am adus aminte:
Multumim sora de Luny pentru vesti! Dea Domnul sa ti se implineasca dorinta!

Cristina34+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Felicitari Raluca!
Bine ai venit acasa bb Georgios!

mai v-am zis eu ca barza asta si-a scos parleala... uite ca ea era in Grecia de aia intarzia la Luny...

Laly eu zic sa nu fii ingrijorata.. eu cred ca bebelusele noastre vor sa fie berbecutze ...pline de personalitate ce sa mai zic

Stela, nu mai stiu exact dar Midasmu a avut niste probleme cu sarcina mai pe la inceput... parca sangerari ceva...nu mai retin exact, oricum bine ca acum isi tine puiutzul in brate!

Mihaela 39+ cu Andra
AMR 1 saptamana cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Wow, Naty, cat de frumos trebuie sa fie! Si n-ai filmat prima baitza sa traim si noi momentul? Dar tati de Iulia mica si dulce, ce zice? Cum reactioneaza? Povesteste-ne cum se vad lucrurile si prin ochii unui tata fericit

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Waauu! Taifun de nasteri , nu alta..

Iulia ,ingeras mic si frumos , bine ai venit in cuibusor.

Bebica Petru, Bebica Iulian,Bebica Matei, Georgios din insorita grecie si cei doi ingerasi ai Verei, sa fiti sanatosi si papaciosi, recuparare rapida rindunicilor si laptic muult.
Din valurile involburate ale Pacificului, va trimit pupici cu flori de cires in rasaritul primaverii.

un burtoi de 35+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Se acorda diploma de mamici de randunici, cu felicitari maxime, suratelor:

Raluca Grecoaicaaaa!
Lunyyyyy
Mussara -mami eroinaaaa
Midasnu -bravaaaa ai scapat de pat, spitale si perfuzii

Georgios, Matei, Iulian, Petru, bine ati venit!! Sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi! Lasati un loc in echipa de fotbal si pentru Sasha

Valeu si era sa uit de Vera cu bratele pline de bebei :)) Felicitari, de 2 ori (deodata) mami!!

Si inca o diploma de bun venit acasa (in sfarsit), se acorda Iuliei, nora mea favorita :))

sovi 34+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Cred ca nu mai e nimeni pe crenguta. In noaptea asta am pierdut dopul sau din dop ca nu stiu exact cat trebuie sa fie. Am si contractii suportabile deocamdata, sunt cam dese dar nu tin prea mult. Astept dimineata si, daca tot mai am contractii (adica sper/cred ca astea sunt contractiile, ca ma doare rau de tot jos sub burta si spatele - ca la ciclu) merg la spital. Va dau sms de-acolo in cazul in care ma opresc pentru nastere, iar daca e alarma falsa va scriu cand ma trimit inapoi acasa.

Ce aiurea ca m-a apucat asa noaptea si n-am si eu parte d eo galerie din partea randunicilor care sa-mi incante sufletul ...

Sper sa fie totul bine, mai ales pentru fetita mea.

Nu stiu ce sa mai zic, oricum, cred ca sunt singurica la ora asta. Dopul e cam rozaliu-caramel, sper sa fie dopul, sa nu fie vreo alta "minune".

Va pup mult pe toate, va iubesc si va tin la curent cu "evolutia" mea.

Laly s40 Maria Clarinda

AMR 1 SAPTAMANA!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput