Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 10
sovietica spune:
Laly, pai se poate sa te lasam noi asa, fara galerie??
Sa iasa agitatoareleeeee
Hai Laly! Hai cu nasterea de vis! Sa va ajute Dumnezeu sa fie bine! Maria Clarinda, hai afara sa o vezi pe cea care te-a ingrijit atat de bine pana acum!
sovi 34+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
Clabuc spune:
Ce draguta esti tu Sovi!
Dar tu cum de nu dormi la ora asta?
Laly s40 Maria Clarinda
AMR 1 SAPTAMANA!!!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Clabuc spune:
Citeam acum ca travaliul fals se manifesta prin dureri la nivelul abdomenului inferior (sub burta); asa simt si eu. Oare ar fi bine sa iau un No-Spa?
Are ce sa faca rau? Ca daac e travaliu fals, ar trebui sa treaca de la No-Spa, nu?
Laly s40 Maria Clarinda
AMR 1 SAPTAMANA!!!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
sovietica spune:
Pai am insomnie pe motiv de pitici pe creier, nas infundat si dureri de articulatii coxo-femurale Asa ca am tras o terapie prin shopping de pe quelle, sa ma simt mai bine...
No-spa imi amintesc ca s-a mai pomenit sa fie recomandat la fete in prag de nastere, asta auzita pe aici, pe forum. Eu cred ca as fi luat in locul tau.
Gata, mai incerc un somn. Succese, Laly, sa auzim de bine!
sovi 34+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
gecko spune:
hai clabuc!
curaj ca un pic mai ai si devii mamica!
eu nu sunt pro No-spa la fiecare durere si contractie. daca chiar nu e suportabila contractia dar travaliul este fals atunci poate. in schimb daca durerile sunt suportabile atunci orice metoda de relaxare cred ca e mai buna decat medicamentele.
Clabuc spune:
Multumesc mult Sovi, Gecko.
Eu nu am luat in sarcina No-Spa pana acum sau, ma rog, 1-2 toata sarcina. Ideea era sa iau No-Spa ca sa fac, intr-un fel, diferenta dintre travaliul propriu-zis si cel fals. Asa ca, am luat un No-Spa pe la 5:30, dar nu are nici un efect; deci, probabil, ca e travaliu de-a binelea. Suport durerile astea, ma mai musc de-un deget ceva, oricum am rezistat asa de pe la 3:00. Astept sa se faca o ora mai rezonabila si cred ca pe la 8-9 merg la spital, dupa ce il sun pe doctor sa-l anunt ca apar; sper sa vina sa ma vada, sa nu ma lase pe mana unor asisitente acre.
Pana atunci, mai stau un pi cpe forum, sa-mi mai treaca timpul. E asa frumos afara, rasare soarele (dinspre mare ... si-mi inchipui ca-s pe plaja. asta pana ma loveste o contractie).
Va multumesc pentru galerie. Sa aveti grija de voi si va anunt cand e ceva.
Laly s40 Maria Clarinda
AMR 1 SAPTAMANA!!!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
CristinaGoji spune:
HAI LALY
Raluca felicitari Bebe Georgios bine ai venit
Simo - felicitari pentru ctegoria grea
La multe luni pentru Vlad Alexandru si Robert!
Mami 36+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
clauclau spune:
HAI LALY!!! HAI CLARINDA LA MAMI IN BRATE!!!
Felicitari noilor mamici Mussara, Midasnu, Luny, Raluca si bun venit bebeilor, sa fie sanatosi, voiosi si mancaciosi!
Razvanel este sub tratament la soacra mea. Aseara cand am vorbit cu el la telefon era cam plangacios, voia sa vina acasa... Mi s-a rupt sufletul ca era tristut si a trebuit sa-i zic sa mai stea 2-3 zile acolo. O sa-i trimit astazi multe jucarii. I-a prescris dr. augmentin, panadol si eurespal si a zis ca e bine ca sta separat de Rebecca zilele astea.
Ea este plangacioasa in continuare de la colici, este o perioada greuta! Tot este bine ca are crizele ziua, iar noaptea doarme linistita, se scoala sa pape si se culca la loc. Are 2 treziri pe noapte. In schimb , ziua plange mai mereu cand este treaza, trebuie bibilita intr-una, plimbata in brate...Vreau sa treaca colicii!!!!!
Am citit ca vorbeati de imbracaminte. Intr-adevar, cum au zis si fetele, nu trebuiesc infofoliti, ci imbracati normal. In casa, body si salopetica fara maneci sau body si pantalonas. Si eu sunt de parere ca body este piesa de rezistenta la bebelusi si trebuiesc multe. Eu ii schimb cel putin 4 body-uri pe zi pentru ca mereu dupa masa regurgiteaza si scoate surplusul de lapte si automat se uda pe gatut si pe body in partea de sus.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
CristinaGoji spune:
Clau - imi pare rau ca e bolnavior Razvanel si ca nu-l poti lua acasa...Imi imaginez ce greu iti e sa-l auzi ca plange dupa voi si sa stii ca nu poti face nimic sa-l aduci Cu colicii Rabeccai ce sa zic, o sa treaca, de asta sa fii sigura, o sa treaca, si in timp o sa-ti amintesti doar ca a avut colici si ca a fost greu, dar sentimentul in sine (stii tu, ala de disperare maxima) o sa-l uiti. Mai un pic a mai ramas, mami! Curaj!
Mami 36+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Teo2rina spune:
Clabuc, ia no-spa, desi cred ca ai luat pana acum. eu asa am facut cand m-am trezit din somn cu contractii. erau obisnuite ca durere si intensitate. si n-au trecut cu no-spa, dimpotriva. si cand m-am dus la spital deja aveam 4 dilatatie. ma rog sa ai o nastere usoara ca mine, dar recuperare mai rapida!!!
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA