Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Teo2rina spune:
so,
HAI CLABUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUC!!!
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
natynic spune:
HAI, LALYYY!!!! Dea Domnul sa auzim vesti bune!
...striga Naty cu ultimele puteri. Sunt ca dupa garda; azi noapte n-am inchis un ochi, viteaza de fii-mea a cerut de mancare de 4 ori! si a facut kk de 2 ori (cu tot ce presupune asta...). Al meu dormea dus, nu l-am trezit,abia la masa de ora 6 s-a trezit, a stat cu noi si apoi a spalat el biberonul. E emotionat tare si el, desi nu o arata, e topit dupa fetita, ma tot innebuneste sa n-o tin in brate ca o rasfat dar cand Iulia scartaie un pic hop, e primul sa vada ce e. Ma luase peste picior ca am luat interfon,acum umbla cu el peste tot.
Silvia, cine sa filmeze baita, ca pe noi doi ne treceau transpiratiile de importanta misiunii...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bitza037 spune:
Neata randunici!!!!!
Naty bine a venit acasica Iulia!!!!Si ma bucur ca te descurci .....instinctul de mama nu ne lasa sa dam gres!!!!Pupici multi si dulci.Asteptam poze cu iula in patutul ei frumos!!!!
Clabuc hai ca mai ai putin si o tii pe printesica in brate,ia uite aici o mica galerie din partea noastra:
IRINA +35
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_papatot/mami_papatot.jpg)
mami_papatot spune:
Intru fugutza pe crengutza, si cu scrisorica ce bate spre telgrama...
Felicitari Vera!
Felicitari Mussara!
Felicitari Midasau!
Sa aveti bebei sanatosi, papaciosi si veseliti si la vreme adormiti! Iar voi sa zbarnaiti pe langa ei ca albinutzele de vesele si refacute!
Clabucel, gata, Clarinda ta e pe drum, la prima statie se da jos! Felicitari pentru pestisorul cel zglobiu!
Mihutzule, saru-mana de muzicutze...jumatate sunt deja ascultate si notate...restul sunt...next station !
Sora de luny si sotior de maria, multumim tare mult de informarea prompta!
Fug acus, revin mai tarzior si mai ghiuresha!!
Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
Simo27 spune:
Felicitari,RALUCA-SA VA TRAIASCA BEBE GEORGIOS SI IOANNA
!!!!
Simo,mamica lui DAVID,si a lui SAMUEL CASIAN
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
HAIDE,LALY
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Cristina, multumesc de incurajare! Tocmai ce-am culcat pitica si cand o vad cum zambeste in somn, ma topesc toata si uit de toata plangaceala noastra! Are 2 zambete, unul cu toata gurita de-i vad gingiutele chele si unul , doar asa in coltul guritei..., mor de fericire cand o vad zambind. Si parca-i rade toata fata in momentele alea!!! Abia astept sa zambeasca voluntar, pentru mine. Sa vezi atunci fericire!
Tocmai ce-am vorbit si cu Razva la telefon si se simte mult mai bine. N-a mai facut febra si nu a mai vomat, dar oricum o sa stea acolo pana termina tratamentul de luat. M-a intrebat imediat ce face Rebecca si mi-a zis sa-i trimit acolo o poza cu ea! Ce fratior dulce este el!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Simo27 spune:
Naty,cred ca esti tare fericita ca ai Minunea acasa...
Sovi,ai fost la bv?nasti la eva?sa ma anunti si pe mine ca ti-am promis ca te vizitez
POZE
cory3maz spune:
Saraca barza ce maraton a avut zilele astea! Din America in Grecia, din Danemarca in Romania!
MEGA-FELICITARI PENTRU PROASPETELE MAMICI:
- ELENA-DE-BUZAU PENTRU BEBE-PRETIOS, PETRUUUU!
- VERA, PENTRU DUBLA PERFORMANTA, BEBELUSHI-GEMENI!
- MARIA-DIN-DANEMARCA, PENTRU BEBE-MIRACOL IULIAN!
MAMICUTELOR, recuperare in viteza, laptic pentru saturat bebelushii, ajutor consistent din partea familiei!
Bebelushii sa va fie FRUMOSI, DESTEPTI, IUBITORI SI NOROCOSI!
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
Nicoleta spune:
Salut.
Oau, ce de nasteri!!
Felicitari mamici de bebelusi! Sanatate si refacere usoara! Vera, Mussara, Midasau! Ce fericire sa va tineti bebelusii in brate!!
Clabuc, curaj si Doamne-ajuta!!
Naty, trebuie sa fiti foarte fericiti cu Iulia acasa, chiar daca este greu! Este ca orice inceput, si sunt sigura ca va lua in greutate si mai bine decat pana acum, ca va are langa ea!! Sa ne arati si poze, cand vei avea timp...
Clau, iti doresc sa se faca Razvanel repede bine, iar Rebecai sa ii treaca repede colicile. Asta este, pe la 2-3 saptamani isi fac si uratii astia aparitia... putini bebelusi scapa fara.
Va doresc o zi buna si cred ca e ultima saptamana la serviciu... ca nu mai pot dormi bine... bebe nu prea are loc si asa se impinge uneori de mi se taie rasuflarea...
Nicoleta 35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)