Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 14
ursuleata spune:
MaryB, felicitari pt bebe de 1 cm
.
Rox, ce m-am distrat cu sperietura ta 
Alina
34+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 4 SAPTAMANI si 2 zile!!!
mami_papatot spune:
tocmai ce a plecat mami de la mine...mi-a adus cartea lui Capraru, capsuni si praji de la cofetaria mea comunista...a si caju...a citi in Ioana ca au fe...si cum eu sunt varza cu anemia si am alergie la fe pastile...nu vreti sa stiti ce am patimit...si acum mai am urme pe picioare...dupa ce ca sunt umflata de nu se poate, mai am si urmele astea nesuferite de la alergie...sper sa-mi treaca pana nasc...sa nu zica astia ca sunt ciumata sau ceva...
intre timp am facut ordine prin bufetul de bucatarie, prin cacatzisuri, ca a zis mami ca vine ea maine sau poimaine sa mi-l spele...si am zis sa fiu si eu helpuful hand...
m-a sunat si nenea tamplarul...eu ii spusesem sa aduca cuierul dupa 20 ca atunci luam banutii...si el, tup ... a zi ca banii ii dam noicand ii avem...ce ma bucur, ca asta inseamna ca cel tarziu sambata casutza mea este super -ultra-mega gicea...si eu care chiar am vrut sa-l sun azi sa-i zic ca poate veni cu el mai devreme daca e gata...apropos fetele, daca aveti nevoie de un om priceput in sensul asta, vi-l recomand cu placere....e serios si face lucruri faine...noi am tot apelat la dumnealui de vreo 3-4 ani de zile...cel putin casa mea e toata facuta de mnealui...
nu am apucat sa raspund fetelor mele dragi, dar oricum va pupacesc pe toate total si dezinteresat!
azi sunt plina de enerhia si nu-mi vine sa sed ....
Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
ralucaspm spune:
Multumim din suflet tuturor fetelor pt felicitari si urari !
Naty, multumim pt listuta. Nu stiu cum reusesti tu cu Iulia, ca eu sunt la al doilea bebe si inca imi e frica sa-l ating prea mult pe bebe. Astazi am inceput sa-i pun eu pampers si sa-l imbrac, dar de spalat si facut baie inca imi e frica. Aliceionescu, noua ne-a spus pediatrul sa-l scoatem la plimbare dupa 20 de zile. Pe Ioanna insa am scos-o cred ca dupa o saptamana si a fost bine. Era vara, dar si acum e destul de buna vremea.
A fost ciudat cu nasterea ca desi mai luam magneziu ca sa nu ma apuce contractiile, m-au apucat pe 12 martie, chiar de ziua socrului (daca va aduceti aminte, socrul meu a murit acum 5 luni si Georgios o sa-i poarte numele). Pe 12 am fost la maternitate si mi-au masurat contractiile, dupa care mi-au dat un calmant ca sa le opreasca, dar am reusit sa-l intarziem pe bebe doar o zi.
Cory, parca tu aveai o cunostinta preot. As avea si eu o intrebare. Cu memoria stau din ce in ce mai prost, dar parca era o fata care vroia sa puna finii nasi pt bebe, sau asa ceva. Noi suntem acum intr-o mica incurcatura cu nasul de botez si incerc sa gasesc o solutie: Mihalis a apucat sa-i promita ca o sa-i fie nasa lui bebe finei tatalui lui. Problema e ca, desi mi se pare o fata f de treaba, eu nu prea am tangente cu fata respectiva. Dar nu stim cum sa ne luam inapoi promisiunea. Daca la noi, in Romania, ar exista ceva de genul ca finii nu au cum sa fie si nasi, as avea un motiv destul de elegant sa o refuz.
Raluca
36+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
clauclau spune:
Alice, eu am scos-o pe Rebecca afara la 2 saptamani, cate o jumatate de ora. Dar nu chiar in fiecare zi caci a tot fost vant, vad ca si azi este la fel.
Cory, spor la treburile de om negru! 

Ioana, parca tu ai folosit batista bebelusului la bebe David cu succes. Am incercat si eu si nu iese nimic de la Rebe, dar este fornaita, sigur are mucisori. Oare nu fac eu ceva bine? Am folosit inainte ser fiziologic si tot degeaba...
Maryb, felicitari pentru bebe mic. Se face el mare acus'!
Bubu, Rox,Nicolata, Cristina,Mami, 

Giani, tu ce mai faci mamico? Ce face puiutul, cum se simte? Cand iesim in parc la plimbaceala?
Zoze, te-a acaparat de tot bebe Mihai? 

Simonette, ce-ti fac flacaii frumosi? 

Roxana, sunteti bine acum, da? 
. Ce mai face Robert acum la o lunisoara?
Stela, nu mai fi supi, o sa-ti gaseasca pana la urma halat. Ea vrea sa-ti ia ceva frumos, de-aia nu gaseste asa repede, nu se multumeste cu orice pentru tine! 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
aliceionescu spune:
ralucaspm, clauclau
Multumesc! Am tinut-o pe Thea 5 min in fata usii de la balcon. Maine o s-o tin 10 min, o sa ies afara cand face 2 saptamani, totusi, ca mi-e teama, mi se pare asa fragila...
mami_papatot spune:
raluca, cred ca nu am apucat sa te felicit pentru bebica...sa fie sanatos si voios! cu finii si cu nasii...asta nu prea se poate...daca apuci pe un drum il tii asa...adica nu poate exista o relatie de reciprocitate...nu ai cum sa fii si fin si nas in acelas timp...asa ca ai avea motive suficiente...
naty, tu il cunosti pe dr. Florin Papagheorghe de la Municipal? ca m-am tot tin ut sa te intreb...
Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
natynic spune:
Da, Mami...ce-i cu el?
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
cory3maz spune:
Raluka-din-Heraklion,
(Naty era intr-o situatie asemanatoare...)
Daca vrei sa sa rezolvi cu diplomatie problema ii explici finei ca nu il poate nasi pe Giorgios...explicatia ar fi ceva de genul ca se intoarce pomana (pentru ca nasii isi fac o mare pomana atunci cand cununa/boteaza)...
Doamne-Ajuta!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
ccris_ccris spune:
'Neata pe la pranz, 

HAI, LALY! NASTERE USOARA!

Sper sa nu fie prea tarziu.
Naty, felicitari pentru prima zi de mamiceala trecuta cu brio!
Maryb, felicitari pentru bebe de 1 cm si pentru vesti bune! Sarcina usoara in continuare!
Raluca, mamica de Georgios, nu se poate sa fii si nas si fin in acelasi timp. Nasii sunt parintii spirituali ai finilor, tu pentru Georgios esti mama, nu si fiica, cam asa e si cu nasitul. Nu e vorba de refuz elegant, doar ca nu se poate, doar si ei tot ortodocsi sunt.
Dar mamicutele cu state mai vechi ce mai fac?
Randunici, daca am inceput saptamana cu nasteri, asa o tinem! Spor la nascut celor carora le-a venit sorocul!
Papacios si Cory,
, dati-mi si mie din energia voastra, ca sa-mi continui treaba, ca m-a doborat raceala si nu mai am chef de nimic!
Cristina
34+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
cory3maz spune:
Va mai scriu diseara...acush vine Larisoaica de la gradi si am program artistic cu ea!
Pusici!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png