Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

ramo, oficial mai am 2 sapt..pana la DPN...
dar nu cred ca ajungem pana acolo...deci undeva cam in 5-6 zile ar trebui sa nasc...
a trecut timpul repede intr-adevar...
ceaiul de zmeur pt ce este?

_
38+ cu RADU
AMR 2 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Aliceionescu - mie data trecuta drr mi-a zis sa ies chiar in ziua in care a fost ea la noi sa-l vada pe bebe, cred ca avea cam 8 zile Vladic atunci, si nu pe 5-10 minute, ci direct pe 1 ora si dupa aia in fiecare zi tot mai mult. Asa am si facut si a fost bine.

Mami 36+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Cateva telegrame;

- pentru Kya...fromos halatu' roz cu albinutze! Cat despre numaru' de hainutze "planificat" pentru spital...e bine sa iei suficiente...(asa am primit sfat de la Delphin)...pana inveti sa asezi ca lumea pampersul s-ar putea sa mai curga pishulica si pe langa scutec...ba regurgiteaza bebe...tot asa!

- pentru Mamipapatot, Criss-Criss, Bubu05, Ariel spor la amenajari si curatenie!

- Simo 27, pupa-l pe Barosanu'-care-ti-rupe-mainile pe falcutze din partea mea!

- Clauclau, recuperare in forta lui Razva-cel-Racit-si-Exilat-la-bunici...ce baiat intelegator si atasat de surioara lui! Sanatate si crize de "fitze" rarutze micutei Rebecca!

- Raluk-din-Modena si Roxa-Doxa, sa aliniem majoretele pentru galerie? Sau inca nu le tulburam somnu' de frumusete???

- Stela, hai mai, dupa ce ca soacra-ta are bun-gust si nu vrea sa-ti ia orice oribilitate, tu de ce pui botishor??? Lasa femeia sa-ti cumpere ceva gigea!

- Nicoleta-din-Tuvalu, cred ca tu vrei sa nasti pe la scarbici!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Ma retrag pe aliniamentu':
-
-
-
-
-
si alte trebi de om negru'!

Va mai citesc eu printre picaturile mopului!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Cory,multumesc pt intentie,dar fata mea cred ca vrea sa fie Berbecutza!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Cristina, multumesc mult! Mie dr. mi-a zis sa o scot la 2 sapt., dar e asa frumos azi afara...! Azi avem 9 zile. M-ar fi tentat sa o scot, macar in balcon. Tot caut in cartea lui Dr.Spock ceva despre iesitul afara pt. prima oara si nu gasesc! Of, e asa stufoasa cartea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cory, nu vreau sa nasc la serviciu, insa saptamana asta e indicat sa stau cuminte... la serviciu, ca, la cate am de facut acasa, sigur nu stau linistita si fac vreo boacana (sar randul, ceva...). De saptamana viitoare randunoiul meu e mai liber, ma ajuta si el la una-alta.

Nicoleta 35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

cory..pai nu stiu ce sa zic...
in mod oficial, daca nu avem surprize cu printisorul, adik daca nu se grabeste dumnealui, ar trebui cam pe marti sa devin si eu mamica pe deplin!
deci vezi cum programezi majoretele...mai lasa-le un pik la odihna..ca mai au de treaba zilele astea pt alte viitoare mamici!

pana una alta...de ieri am avut zvac...am iesit afara (era asa frumos!!!), mi-am cumparat perdea, niste accesorii pt mobila, am fost la praktiker cu randunoiul ..am dat instructiuni cam ce fel de veioza si plafoniera vreau sa cumpere el pt camera bebe (vrea el sa cumpere in timp ce sunt eu la maternitate...pot sa ma cert cu el???), mi-am mai luat niste chestii de pe la sensiblu...am fost o harnicutza...

mai am de luat niste rejansa pt perdea si apoi sa o duc la facut..si mai vrem sa luam material pt huse pt canapea si masina..si dup-aia, in principiu ar trebui sa ne linistim!...cred...daca nu mai bazaie alte bazdaganii prin creierii mei!

_
38+ cu RADU
AMR 2 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

am venit de la eco si bebe este bine, ii bate inimioara cu 158 batai/minut si corespunde varstei de 7s+1z. Are 10.6 mm, adica are si puiutul meu 1 cm.

despre analize, avand in vedere ca eu le-am facut cam pe toate pana acum, mi-a dat azi de fcaut progesteronul sa vada daca trebuie suplimentat sau nu si hemoleucograma completa. In rest, mai am de facut cultura col, secretie vaginala si sumar de urina pentru care sunt programata pe 3 aprilie. La eco ma mai duc pe 21 aprilie si mi-a zis ca voi face bitest. Cam asta este, a zis ca pana acum e bine totul.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pai,cory,eu vreau sa finalizez o data bagajelul ca se apropie vertiginos momentul si ea,gigea sau negigea, nu-mi gaseste de imbracat in tot cartierul..Si nu e prima data cand cauta..Off..greu tare sa nu poti sa iesi sa-ti alegi ce-ti trebuie..Cum sa nu ma supi?

Stela 34+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput