Mamici norocoase de sept-oct 2008(27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Andreea_and, Sanziana pai eu stiu ce-i cu testele astea si cand se fac si ce inseamna. Si dublu-test si TT si QT masoara daca nu ma insel si HCG-ul cand calculeaza riscul. Daca eu ma droghez saptamana de saptamana cu HCG (Pregnyl) deci valoarea este artificial modificata de medicatie... cam ce fel de test mai e ala?... Dar dr. nu s-a gandit la asta..... pf!
Seara buna! Va pup!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Aly stai linistita valorile pozitive la Igg inseamna ca ai facut deja rubeola in copilarie si la toxoplasmoza la fel.. Bebe nu are nika e bine mericic la mami in buritca!

La Sebi l-am avut aproape pe sotul meu... si am iesit intotdeauna impreuna afara... dar mi-ar place sa gasesc unul stil trenulet unul in fata celuilalt! M-am uitat prin magazine la articolele de copii dar nu am vazut decat un singur model destul de firav... o sa dau un search pe net sa vad ce gasesc si la magazinele online! poate avem noroc!

Eu sa stiti ca nu ma supar daca nu sunt nominalizata! Imi face placere sa citesc ce mai faceti voi si imi trag concluziile singura! Si va rog sa nu va suparti nici voi pe mine daca nu nominalizez prea multa lume... incerc sa includ in mesajele mele raspunsuri cat mai complexe... mie imi placeti oricum! Nu ma plictisesc la odisee!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - 10 s - D.P.N 6 Oct. 2008

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Mi-am schimbat semnatura!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 11 s - D.P.N 6 Oct. 2008

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

multumesc mult, Nally
deja ma panicasem,incepusem sa plang si sunam disperata pe toata lumea sa intreb de rezultate :((
eu sunt destul de ingrijorata, dupa antibioticul care l am luat deja pentru infectia urinara, alt antibiotic cred ca ar fi prea mult pentru mititelul meu
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

boo felicitari pentru baietel.....sa creasca mare si frumos
dyanira sper sa fie asa cum vrei tu si sa te intorci cu un carucior albastru....luati voi pe cele albastre sa imi ramana mie roz
alinushca se zice ca dublu test se face pana in sapt.12 dar se poate face si intre 12-14....eu le-am facut azi la 12s si 4z si nu e nici o problema....doar ca nu aflu rez.decat miercurea viitoare...nu te mai ingrijora
nally iti doresc succes in gasirea caruciorului pentru gemeni

Andreea12+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nu te ingrijora, Aly,igG pozitiv e de bine, inseamna ca ai avut boala si ca esti imunizata prin anticorpi. IgM e rau daca iese pozitiv, inseamna ca infectia este in prezent instalata in organism.

14+

Poze cu noi

BEBE

Mergi la inceput

multumesc, Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fetele am lipsit si am gasit un roman.

Bitza
teomaria
giulianna ,nu am fost aseara la iosup,am fost azi.
julymorning
nocom
andygarlo
kid
Va pup si va multumesc pt felicitari,sunteti niste dulci!

Anca ma bucur ca testu ti-a iesit super,felicitari!

Eva am si eu cartea aceea si e super,abia am cumparat-o si o studiez de zor dar si eu o recomand turturor.

Piolica tu pe unde mai umbli?

Anis un pupic mare sa nu mai fi suparat!aici sunt atatea fete si se scrie asa de mult ca e greu sa tii pasul!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

14+

Mergi la inceput

detele, eu va las...ma duc la dush si apoi la somn..maien dimineata merg al dr la control.nu e programata nici o ecografie,dar poate vin si eu cu sau
somn dulce
14+

Mergi la inceput
Mergi la inceput