Mamici norocoase de sept-oct 2008(27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Boo, felicitari pentru baby boy!!! sa fie super sanatos si norocos, ca de restul se vor ocupa mami si tati, nu?!

Nally, depinde de situatia ta de acasa. Daca tot timpul este cineva cu tine, si iesi in parc insotita de mama, soacra, bona, cred ca ar fi mai bine cu 2 separate... dar daca mai tot timpul iesiti la plimare singurei, nu te vei descurca niciodata cu 2 carucioare, plus ca daca stai la bloc va fi iarasi o super problema... daca optezi pt un carut dule, care mie una personal mi se pare mai practic, vezi ca sunt unele duble, da nu lipite in lateral, ci ca un trenulet.. in felul asta este mai usor de controlat carutul, mai accesibil pe usile magazinelor... trebuie sa faci un adevart research inainte sa cumperi. Bafta!!!

teomaria, cum de te-am ratat!!!! de dimineata am avut provleme cu calc si citeam o pagina la 20 de minute si probabil de aia nu te0am vazut!! Gata sterg absenta si te pupic!!!

12+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ce fete !

M-am intors de la plimbare si gasessc un roman, nu alta!

Bravo, Anca81, ma bucur pentru tine!!!

Citesc si eu mai atent din urma.

14+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Muuh eu stiam ca in 48 de ore iti spune daca e vorba de vreo infectie ceva, n-am mai auzit pana acum de un raspuns rapid pt sindrom down... iti dai seama ca acum nu pot sa ma duc eu sa ii invat pe doctori... daca ai mai multe info, unde in bucuresti spune si mie, pls..
andreea andamnio o fac la herghelegiu. Cate pe amnio pe an face nu stiu... dar e printre putinii pe care l-am auzit ca face biopsie de trofoblast (cam aceeasi analiza cu amnio, doar ca se analizeaza tesut placentar), insa la mine nu s-a putut. Am incredere in doctorita mea si ea la el m-a trimis. Si stie ca nu se pune problema de bani.
dianyra

_
Our future determines our past
Fasolica de S16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Boo felicitari pt bebe !! Asa, sa apara si baieteii, sa aiba si fata mea de unde alege

_
Our future determines our past
Fasolica de S16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Buna burtici,

vroiam sa va intreb daca a facut careva ecografie la centru Fortis la dr. Iosup ? eram curioas cum decurge ecografia, cat v-a costat si daca v-a spus ce va fi bebelu?

Am si eu programare la el pe 24 aprilie (in saptamna 19) si as fi vrut sa stiu cum sa ma "pregatesc":)

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Boo, te felicit pentru !

Go, Dyanira, go !!! Haidetzi cu agitatele!!!

14+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Clau, da, s-a mai vorbit ... cred ca ieri pe undeva, la sfaturile catre Giulianna.
Eco la Fortis costa 200 RON si te duci cu cd-ul tau daca vrei inregistrare.
Si da, sigur, la 14 saptamani iti spune sigur-sigur ce este bebelul. Iosup "vede" inca de pe la 12 saptamani. Nici un dubiu!

Mai fetelor, ce sa zic, poate oi fi eu la a doua sarcina si nu mai sunt asa de sensibilicoasa la diverse informatii, dar tin bine minte ca de exemplu nu m-am abtinut niciodata de la salata greceasca cu multa feta, nici in prima sarcina nici acum. Si nici nu ma voi abtine. Prea multe "nu ai voie". Ar trebui sa fim mai relaxate un pic...Asta nu inseamna sa bagam un biftek tartar sau sa mancam fructele nespalate, bineinteles, dar sarcina nu e o boala si nu trebuie sa ne "tratam" in nici un fel.
Felicic, ai sa vezi ca nu e chiar asa un capat de tara ... e bine sa ai mai mult de un copil, sa fie doi, sa fie prieteni, sa se iubeasca. Eu sufar ca nu am avut un frate sau o sora, tare mi-as fi dorit.

Anis, hai nu fi suparata! Doar scriem toate si suntem multe, si eu ma simt vinovata ca nu raspund mai multor fete, dar asta e, suntem prea multe, am scrie romane daca am raspunde de fiecare data tuturor!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

multumesc frumos Kid 2003, am vazut ce s-a discutat dar a fost destul de succint si am sperat la mai multe detalii, in ceea ce priveste desfasurarea ecografiei: ce s-a masurat, ce i-a zis, daca i-a aratat bebele pe tot parcursul ecografiei 3d sau 2d?

Oricum multumsesc frumos.
Daca mai are cineva programare la Fortis si ajunge pana pe 24 aprilie rog sa ofere informatii legate de ecografie.

Va pup si o sear frumoasa tuturor.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

clau_geo: eu am pe 25 aprilieasa ca te astept pe tine

8+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna seara!
sunt tare ingrijorata!
azi am luat rezultatele la analize si au iesit 2 pozitive:
anti rubella igg 159
anti rubella igm absent
anti toxoplasma gondii igg 41
anti toxoplasma gondii igm absent
abia maine dimineata merg la doctor...oare e grav,e in pericol bebelul meu:((?

Mergi la inceput