Mamici norocoase de sept-oct 2008(27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

dyaniramultumesc de info.Sper sa fie totulk.De asteptat am inteles ca ai ceva de asteptat dar merita.Facem galerie pe maine sigur.
Boosicelorlalte fete care ati aflat ce ascunde burtica felicitari.Sa creasca mari si sanatosi.
Pupici fetelor
14+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Nocom,am aparut pe la 9 (pagina7), da' nu ma vazusi - motiveaza absentul
musettepink, oana , felicitari pentru
Delphinas,ai tras o sperietura!!bine ca esti bine
anca81, felicitari pentru rezultate...ai mai scapat de-o grija
andy_galro, eu zic c-am scapat de greturi de vreo saptamana...la carte scrie ca dupa trimestrul I scapi
musettepink, s-ar putea ca fetele sa aiba dreptate in legatura cu mierea si polenul pe stomacul gol impotriva constipatia...eu iau in fiecare dimineata ca satin in frau o forma de bronsita mai usoara (scapasem de ea, dar de cand sunt gravi a revenit usor)..poate de asta nici nu sunt constipata si ciocolata calda , la mine, e un fel de purgativ ...
Anculet, stai linistita ca infectiile astea se trateaza , nenea dr. stie mai bine ce sa-ti dea...o sa fie bine , ai sa vezi
nushulica, mercik ca-i trecut in listuta ce te rugasem
JulyMorning, exact nu-mi amintesc cand au fost primele miscari (nu eram asa atenta la corpul meu, ca acum),

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">13+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

dyanira acum nu stiu ce sa zic, masinaria parea performanta ce-i drept... Am fost acum 2 saptamani la Pop si el sigur are ceva "smecher". El mi-a zis primul ca s-ar putea sa fie baiat dar ca nu stie sigur. Si azi cand am fost la dr mea, care si ea avea un eco nou si cu o mie de butoane, mi-a aratat si ea ceva acolo care parea o putulica, dar eu sincer doar sa o cred pe ea ca altceva asa clar nu am vazut. Am si pus poza sa vedeti si voi, nu e foarte clara ce-i drept

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Anculet, ce scrisoare le-ai dus? Ca nu mai mergi la servici pana nasti??? Si cum adica nu au zis nimic? nu ti-au inregistrat-o nicaieri sau nu mai au nevoie de ea.... Cu clamydia stiu si eu ca este risk de avort, dra am mai auzit si de gravide cu ea care au nascut bine mersi la termen, cu tratament bineinteles. Doctorul stie ce e voie sa iei in sarcina si iti va da tratamentul necesra... Nu te stresa ca asa nu se rezolva.... Stiu ca pare ca ti se aduna toate cele rele, dra asa o sa dovedesti inca de pe acum ce mama buna esti si la cate esti dispusa sa faci pt bebe tau. Tinem pumnii si tie!!
12+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

Eu primisem o scrisoare medicala de la ginecolog,dar era pt dr-ita de familie.I-am cerut d-nei dr sa-mi faca o copie dpa scrisoare,si cu o adeverinta de la dansa,in care imi scria inca o data diagnosticul,m-am dus cu ele la servici,unde le-am explicat pt nush cata oara,ca nu-mi scrie ginecologul ca nu mai vin,pana nu nasc.
La biroul personal,mi-au zis ca nu era nevoie de scrisoare,ca e de ajuns concediul medical...daca am o sefa putin isterica,si disperata,i-am facut pe plac...;oricum mi-au pus-o la dosar. acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Mai fetelor, ia: ce parere aveti voi de un doctor care ma pune sa fac dublul test la 11 saptamani in conditiile in care stie ca eu trag cu pregnyle?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tuturor!
Fetele, se pare ca am intrat intr-o perioada
Felicitari mamicilor fericite Giulianna, Mussetepink,Oanasm, Boo!!
Off, eu abia pe 7 aprilie aflu ceport!!
Eu credeam ca dupa ce las tigara si cafeaua voi fi asa de constipata, dar...nu! In fiecare dimineata bag cereale cu lapte si n-am treaba!Dr mea zice ca fibrele, musli, legumele si fructele te ajuta sa iesi zilnic fara probleme!!!
Pupici tuturor!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Boo felicitari pentru bebe cu putulica! Asa fetelor luati carucioare albastre......ca poate eu prind distributia de roz, v-am zis ca bleu am deja!
Anca felicitari din tot sufletul pt rezultat!
Alinushca sincer eu nu stiu de ce se recomanda, cand, cum. Sper sa te ajute fetele care au fost la astfel de teste!
Felicic cand iti doresti 2, 3 copii intri in hora si te descurci...eu si la primul de la prima baita, la .... singura fara ajutoare de parca mai crescusem 2 copii. Acum ma gandesc ca va fi mai greu in toamna cand va veni bebe 2 si Dragos va cere atentie exclusiva si nu o va primi si va iesi putina razvrateala, dar sper ca voi avea un bebe mancacios si cuminte care ma va lasa sa ma ocup de Dragos. Ca de fapt pana pe la 6-7 luni ei nu au nevoie de atata atentie, ci doar hrana, somn, liniste si tandrete.

9+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

JulyMorning sunt convinsa ca va fi o papusa de fetita! Te-ai interesat de doctorul care iti face amnio cate amniocenteze face pe an? Stiu ca e foarte important sa aiba experienta, eu daca trebuie sa o fac habar n-am la cine sa ma duc, mi-e tare frica.
Anca81 ma bucur sa aud vestile bune, bravo!
Muuh eu am gasit-o online la curtea veche si am si comandat-o azi, e in jur de 32ron plus taxa expediere.
Dyanira facem de pe acum galerie , si eu merg maine la doctor dar nu imi fac mari sperante sa vad sexul.
Felicitari Boo!!! Ce frumos, a inceput sa ploua cu baietei! Si ce maricel e, sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Nally cred ca e mai comod unul single, daca iesi doar tu cu ei cum impingi la doua carucioare? Acum zic si eu ca nu ma pricep, dar tare mi-ar placea sa am dilema ta . Am vazut intr-o zi un cuplu cu tripleti, toti trei intr-un carucior si imi venea sa ii fur, asa erau de dulci si frumosi.
Bitza felicitari pentru ambitia de a te lasa de fumat!
Alinushca sincer nu stiu ce sa iti spun, mie nu mi-a dat dr sa fac dublu test, doar TT, cred ca si prea multe teste d-astea care oricum sunt statistice nu prea isi au rostul.
Eu sunt tare fericita ca mi-a venit comanda de la tarafashion - mi-am luat jeansii aceia de gravida si vreau sa va spun ca sunt foarte foarte comozi, plus mi-am mai luat o bluzita tot de gravi si tricoul pe care scrie Baby cu sageata spre burtica. Materialele sunt de buna calitate, e un bumbac fin care imi place. A si mi-au dat bonus si un maieut destul de simpatic.

14+

Mergi la inceput

Fetele, vad ca vorbiti aici de branza; eu una mananc doar cascaval si in rest iaurturi, lapte. Feta imi place de mor, dar....n-am voie, de asta mucegaita la fel...dar rezist eu.Vreau sa va intreb dak cash proaspat din branza de oaie e voie, ca merg de paste in tara si
Elyia, vin si eu la intalnirea moldovencelor dupa paste, dak e!

15+

Mergi la inceput

Andreea, mersi! Tin pumnii la eco maine, poate vezi totusi culoarea caruciorului!

15+

Mergi la inceput