Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 9

anaxena spune:
sun da-mi si mie add pe messenger ca ashtept de-o veshinice sa ma bagi in seama!!!
nu am poze cu Maria...dr mea nu gaseshte hartie pt echo
dar era frumushica si i se vedea si globul ocular,cel puztin asha mi-a zis dr..aaa, si narile i se vedeau...si pasarica
Ana-Maria26+
am oMARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

nushulica spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Iiiiiiii ce surprizaaaa! Evident ca-mi aduc aminte de tine! Maaai, a trecut o vesnicie! Si esti si tu graviii? Ce frumos! Id-ul meu e loryx_love (pe yahoo). Te pup...ce surpriza mi-ai facut!quote:
Originally posted by alexa si mami
scuzati ca dau buzna aici, am zarit pe cineva f drag mie.
sunule, remember me?la tine si la burticutza ta roz. aveam id-ul tau de mess, dar nu stiu ce s-a intimplat:(
o sarcina usoara tuturor!alexa si
mami
SUN25+

te pup!si pe mica printesa din burtica!

bebelushul

Alina Maria spune:
Mai feteelor , nu stiu ce e cu mine dar ma simt tare singura de cand nu mai lucrez , nici nu mai am pe cine suna , nu mai am cu cine vb. sa m,erg in vizita , inainte imi era de ajuns pe cine cunosc aici acum nu .
Monica tu de unde esti din Olanda , poate ne vedem . Sau macar de ne-am cunoaste mai bine prin msn .
Si alte fete desigur care vor putem vb. pe yahoo sau msn , adresele mele sunt joehoe12@hotmail.com si alina121alina@yahoo.de .
Vineri merg ;la fizioterapeut ca ma doare spatele de numai pot , sunt curioasa ce o sa-mi spuna .
Alina 25
si
Mandy Stephanie 3 ani

tiberica spune:
Na, ca apar si eu pe aici cand nu mai e nimeni...dar acum am sosit!
Baby scuze ca am inteles gresit...lasa ca si eu am pierdut anterior 2 sarcini gemelare...dar tot raul spre bine...acuma avem bb minunati...
Anaxena felicitari ca e bb ok!
Mada ai dreptate cu hainutele!
Sun am reusit pana la urma cu maimutoaiele astea...am tot incercat si nu m-am lasat pana nu am prins miscarea...
Bujo si Sun ma bucur ca va surade ideea de a ne intalni aici la barulet, avem canapele o sa incerc sa trimit poze ca sa vedeti cam cum este, dar nu va promit ca postez pozele asa repede ca depind de fetita mea...
tiberica

Didi81 spune:
Alina, multumesc pentru raspuns . Ai cumva si un link, ca nu prea stiu ce sa caut exact, si cautand dupa Royal gasesc alte chestii. Chiar daca nu o sa comand fix de acolo, dar macar sa vad despre ce este vorba.
Didi 22+

narcisa.s spune:
Madaaaa, da mey, vezi si tu ce sora ai!!Si mai zicea de Cristina ca uiteeeee ce tzine aproape (adica pe mine)...Cum ar veni ce sharpe a crescut la san!!!Da auzi, de o zugraveala si de un tapet pe litoralul brazilian nu te-ai lipi?Ca vad ca imediat te-ai duce pana-n Viena...Si a zis Sunul ca ia cica album cu ea la intalnire. Pai pe tine te-am pus de am comandat doua amandine si am zis a treia amandina ca poate se baga si Biri
Anaxena, acum ca i-ai vazut Mariei putzulica, nu mai avem nici un dubiu, va fii printre primele printzesici din Odisee.Da auzi daca n-are hartie nu poate sa-ti inregistreze imaginile pe un cd - dvd ceva??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o

Alina Maria spune:
Uite aici dar e in olandeza
http://www.wehkamp.nl/w2/Winkelen/KenmerkAdviseurArtikel.aspx?CC=C06&SC=U04&KAC=U43&ArtikelNummer=730371&AI=0#t10
Alina 25
si
Mandy Stephanie 3 ani

SunSmile spune:
Neataaa
Va lasa omu singur nitel si voi va destrabalati aici...Ntzz
Sor'mea pai poza ta era subinteleasa, dom'le! Ca doar esti parte din familie! Da' cu amandina tot nu cedez...nu, nu, nu! Lasa ca ma vad numai cu fete frumoase si suple, le rog pe ele sa guste si pt voi! Ca pe mine m-a mushtruluit dr atat de tare, incat mi-am jurat ca nu mai pun gura pe prajituri si inghetata pana la urmatorul control!:)
Ana ti-am si scris acum pe mess, ca sa vezi ca io dadui add din weekend. Dar n-ai vazut tu!
Nushuuuuu daaa? Iiiiiii, ce mega-mega surprizaaaaaa! Mi-ai facut ziua frumoasa tare! Sa fie perfect, auzi tu?
Alina pana te obisnuiesti cu statul acasa, asa e, probabil! Dar uite, intri aici si te antrenezi la o vorba cu noi si trece timpul! O sa te trec si in mess-ul meu, insa eu timp de 2 sapt pot vorbi doar seara!
Clonix ce nu-ti ajunge beyyy? Ia stai cuminte acolo, ca vin io si-ti varuiesc tot ce vrei tu. Vin cu mesterii...ei varuiesc, io stau la plaja:)
Tiberica daca o sa ai nevoie de ajutor cu pozele, zi si aici si te ajutam!
Neviii unde esti? Te alearga Anna?:)
Bai ma opresc aici, pt ca zau, vorbesc prea mult!
Va pup si va urez o zi faina!
p.s. Fetele absente??? Adina (Madina)? Jovana? Restul fetelor?
SUN25+

Tecky spune:
Buna fetele!
Narcisa buna idee mi-ai dat cu moasa dar nu prea stiu ce rol are moasa la botez,ma poti ajuta sa inteleg?
Alina 25 si eu stiam ca o eco la Iosup costa 300Ron cu tot cu dvd,poze dar cum toate s-au scumpit cred ca s-au gandit sa mareasca si ei pretul.
Alina Maria nu tb sa te simti singura pt ca ne ai pe noi,fetele de pe forum,cu care poti discuta orice.
Fetelor e o zi asa superba azi afara!Sa aveti o zi minunata!
Tecky 24 sapt

dara_d spune:
Neata fetelor cu burtici .
Multumesc Mada ca ai trecut numele pe lista.
Ana xena ma bcur ca esti bien si tu si fetita ta.
Sum Smile sa vedem ce va mai fi pana atunci si poate vin si eula intalnire.
Sa stiti ca la ecografia de vinerea trecuta si fetita mea era tot cu capul in jos si picioarele in sus si asa s-a vazut bine pasarica.Am o poza cu fetita numai capul si statea cu mana la nas ,mie una mi se pare ca e super misto.Ma rog cred ca deja am inceput sa o vad super tare ca orice parinte,cred ca e normal asa .
Pupici tuturor fetelor . 23+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png