Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Nah, Anaxena, sa nu ne mai stresezi ca esti grasa, ca ai luat 11 kg...Si daca luai cat spuneai tu tot sexoasa erai asa ca...Important e ca Maria e in pozitie de start, sanatoasa, frumoasa ca mamica ei!!!
Mariana, si noi am intrat aici in Saptamana Patimilor, si la noi incep pregatirile
Marimar, vad ca aici suntem fetele constructorese, care mai de care isi face ceva pe la casutza-apartament

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Moaaaaaama nu ma asteptam sa observe cineva ca am 3 stele Cuscro ai un ochi al soacrei bine dezvoltat. Ia cumatreste-te cu Narci daca n-ai alta rudenie. Si ce ma omori fata cu alea 10 kile? Ca abia ai inceput sa arati si tu a om ca daca era sa ne intalnim cu tine asa scobitoare zicea lumea in parc: uite si la baloanele astea cum stau proptite de pomu ala
Tiberica ce te face sa crezi ca ne suparam daca vii cu propuneri? Baga draga idei acolo ca io si asa...cum cunosc Bucurestiu... daca ma duceti si la metrou pe-o banca si-mi dati un suc is multumita.
Beby crek depinde de medic. Pe mine nu m-a controlat toata sarcina manual, numa atunci cand au aparut contractiile. Si stiu ca majoritatea nici nu umbla cu beaveru daca nu-s semne ca ar trebui.
Anna io zic ca recomandarea de la medic e obligatorie si cererea optionala. Decat sa-ti faca gat ca n-ai hartie de la medic mai bine duci. Sau s-ar putea sa-ti aprobe dar sa-ti si scada orele respective. Asa ca mai bine du ca sa fii sigura.

bujo 22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Eu chiar ma gandeam ieri la MikyCris, cum e??Poate i-ar face bine sa intre doua trei minute sa mai vorbeasca cu noi...

Sun-ule, tata de Galu are dreptate, ader,susztin si subscriu la cele enuntzate mai sus!Pai mey, noroc cu barbatzeii nostri ca altfel nu stiu zau ce s-ar alege de bietele fete.Cu asa mame, una cu sticla distinctiva care face poze la maimutze facand fuki fuki si le posteaza pe net, alta cu Saniutza, mai stiu pe una care visa barmani numai cu sortzul in fatza...Of, nu vreau sa ma gandesc, alva Domnului ca avem barbatzi cerebrali, frumosi, desteptzi si echilibratzi psihic.

Tecky, fortza si atitudine.Lasa obligatziile de la servici pentru alta data...Uite, poti sa o pui pe nasa de cununie moasha sau cum ii zice, daca se poarta pe la voi prin zona

Anaxena, sper ca pui poze cu Maria, da???

Mergi la inceput

Daaaa, si sa nu mai vorbesc de alta p[urtatoare de pepenash care viseaza telenovele, face scenarii cu pupaturi si le expune public pe forum, da???
Pai Bujo, cred ca Sun isi ia cu ea sticlutza distinctiva de JB, JW sau alt Johny sa nu carecumva sa stranute vreuna dintre voi si sa o sufle de la masa!!Are si fata nevoie de ancora, ce sa zic
Pai da Sunule, sa fim clone deciiiiiiiii...Ai o nevasta, ai o cuscra, ai o clona, sa mai gasim ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cuscri da' sa stii ca pt Filip am numai ochi dulci! Ete promit solemn aici la marea adunare, ca o sa fiu o soacra buna!:) Iar pt fraza asta: "uite si la baloanele astea cum stau proptite de pomu ala" ti-o iei in direct pe 29, pt ca m-am inecat cu suc!:))

Asa deci...Narcis, pai chiar avem barbatzi cerebrali si frumosi si bla bla bla, ca la cat de tzicnite suntem noi...

Mai si cand ma gandesc...asa fac dupa o zi teribil de grea la birou, asa cum o sa mai am inca 9. Da' cand oi sta acasa cu mintea odihnita??? Cred ca-mi deschid odisee unde vorbesc singura, ca si-asa nu ma mai opresc vaz...

Ana poze cu Maria? Ca pe tine nu vreau sa te vad..mi-am racit gura aici degeaba bre, trebuia sa-ti spuna dr ca esti mistoaca! Ntzzzz...

SUN25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

scuzati ca dau buzna aici, am zarit pe cineva f drag mie.
sunule, remember me? la tine si la burticutza ta roz. aveam id-ul tau de mess, dar nu stiu ce s-a intimplat:(
o sarcina usoara tuturor!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sper ca te-ai inecat de ras nu ca scoteai fum pe nas ca balaurii

bujo 22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare dragi mamici si viitoare mamici,
Eu nu prea reusesc sa tin pasul cu voi ....scrieti asa de repede cum imi alearga mie piticul prin casa....
Eu am fost la eco de 21 de saptamani la dr.Iosup vineri si bb2 este bine a ramas tot baiat asa ca m-am impacat cu gandul voi fi soacra cu 2 nurori....Fetele care ati mai facut eco morfologica la Iosup cat ati dat?Va intreb din pura curiozitate ca eu am dat 350ron iar cu o saptamana inainte o colega a dat 300 ron si mi s-a parut un pic cam ciudat...in fine...
Eu va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi in continuare...
Aaaa am vazut ca scrieti de cumparaturi pentru bb ..eu anul trecut cand eram gravida cu bb1 eram la fel de superstitioasa sa nu cumpar dar pana la urma am cumparat si mi-au prins bine ca unele lucruri chiar nu le luasem si a trebuit cand am iesit din spital sa le cumpere tati si nu s-a prea descurca t si tot asa...Sfatul meu cumparati tot ce va trebuie din timp ca aveti cum sa le vedeti,cautati mai bine...

V pupicesc

21+ mami de DARIUS -ANDREI(15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iiiiiiii ce surprizaaaa! Evident ca-mi aduc aminte de tine! Maaai, a trecut o vesnicie! Si esti si tu graviii? Ce frumos! Id-ul meu e loryx_love (pe yahoo). Te pup...ce surpriza mi-ai facut!

quote:
Originally posted by alexa si mami

scuzati ca dau buzna aici, am zarit pe cineva f drag mie.
sunule, remember me? la tine si la burticutza ta roz. aveam id-ul tau de mess, dar nu stiu ce s-a intimplat:(
o sarcina usoara tuturor!

alexa simami

SUN25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Revin si eu dupa papa bun, nu zic ce ca iar sare Miss Brazil la mine.
Sorelix si poza cu mine nu iei? Si nici amandine nu vrei sa papi asa tii tu la familia ta? Bine a zis Bujo.
Marimar apai nu-i pb daca aveam masina trageam o fuga pan la tine la varuit ca tot is in verva. Mai si noi puteama duce pe cineva da am preferat sa facem noi ca astia au niste scoruri aici de numa.
Aaa si eu is cu disperatele la noi incepe seria noua abia pe 26 martie ii miercurea la noi abia astept.
Anaxena ma bucur ca sunteti ok.
Asa acuma Boti daca poti te rog sa intrebi pe mami tau ca tot ziic ca ii experta in ale plantutzelor cum sa fac sa tina bine plantutza mea care am aflat ca se cheama Gardenia (Cape Jasmine) e tare frumoasa am sa fac poze maine sa va arat. Eu pe net am gasit cate ceva despre ea da cum eu nu am avut pana acuma plantutze in ghiveci numai in gradina nu stiu ce tre sa le fac ca am citit pe net despre iasomia asta ca ii trebuie sa fie solul acid si nu mai stiu ce minunatii. Oricum are trei flori albe si frumoase de numa.
Si eu m-am tot gandit la Miky, sper ca sunt bine si ea si fetita. Uff e greu da ce sa ii facem asa e viata.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput