Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 2
boticelina spune:
buna ziua dintre pernutze va spunem si noi!
Mada wow, ce harnici ati fost! Bravo, bine ca va puteti bucura si putei face imbunatatiri, am stat si eu cu chirie si stiu cum e sa nu poti muta nici macar un dulap de la locul lui.
Bubule deci suntem surori de suferinta? las' ca trecem noi si peste asta!
Bujo pleeease, am remarcat o chestie in info de la curs. Scrie acolo ca nu se face masaj la bebe pina pe la 3 luni jumate, v-a explicat de ce? Alte mamici, voi ce stiti?
Legat de cum imbracam bebe mie cel mai fezabil si ce-am observat la prietena mea e cam cum zice Mada, adica body (tricou sau maieu) plus salopeta cu totul pe deasupra, asta seara sau cand e mai racoare, iar ziua merge si doar body cu maneca lunga si un pantalonas cu labutze. Oricum, eu sunt fan body, si mama mi-a zis ca cel mai important lucru la un bebe e sa nu ramana cu rinichii "la vedere". Deci spetishorul trebuie sa fie aparat bine. Si daca e foarte, foarte cald, gen 32 de grade in casa, cum e vara pe la noi la Cta, body maieu si niste sosetzele, pt perioade scurte de timp sa nu se incinga puiul.
Marimar poti face placintica Laurei si cu telemea, doar ca amesteci in melanjul de oua telemea si cottage cheese si daca nu vrei sa fie deloc dulce renunti la stafide desi mie imi plac stafidele si in placinta cu branza sarata. Si poti inlocui cu succes iaurtul cu smantana (craime fraische).
Lori, Vicky, daca gasiti vreun remediu pt plictiseala sa-mi ziceti si mie urgent!
Fetele, oare eu, daca tot sunt acasa, am voie sa mai si fac cate ceva (gen mincare sau sa cos la masina) sau trebuie sa stau lipita de pat? Ca eu nu mi-s deloc obisnuita cu inactivitatea si-mi vine greu sa zac asa, ca o libarca.
Monica 22+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Am cautat peste tot ulei de migdale si nu am gasit decat in sticluta mica, esenta pt aromaterapie, cu care evident nu am ce sa fac. Am fost pe la toate farmaciile naturiste, toate sediile plafar care mi-au iesit in cale, si degeaba. Oare unde as putea sa mai caut?
Anna 22+ cu Maria
AMR 18
vinebarza
bebe
poze
baby_r7 spune:
offfffffffffff. greu mai e sa recuperezi din urma..............
de azi dimineata tot citesc din urma ce ati scris........
inainte de toate vin si eu cu vesti bune:
mi-am schimbat calc. acasa, deci pot intra pe net..........., asa ca nu voi mai ramane in urma cu cititul si o sa pot in sfarsit sa tin si eu pasul cu voi...........
si in al doilea rand.............de fapt asta e cel mai important lucru................care s-a intamplat in weekend:
AM SIMTIT SI S-AU VAZUT PRIN BURTICA PRIMELE MISCARI CLARE A LUI BIENCUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A SIMTIT-O SI TATI SI DE ASEARA ESTE FOARTE INCANTAT..........
acum sa trec si la a doua parte a mesajului.........
la cat am citit azi ( de la pagina 4-20) sper sa mai tin minte ce ati scris.......
ca de la o vreme am neuroul cam uituc.....
boti si bubu imi pare rau ca aveti probleme cu sarcina........
multa odihna in pat si pt. orice semn......mergeti imediat la spital....
ana abia astept sa vad ce ai facut la echo.......
sun hai ca mai e un pic pana pe 29.......oricum nu avem cum sa nu ne recunoastem in parc.........
ca doar suntem toate burticoase,nu??????????
o sa imi bag si eu tel. voastre in mobil , in caz de ceva sa vorbim.........
dma felicitarii pt. miscarile lui bebe......sigur e el....
dana ma bucur ca esti un pic mai bine cu stomacul.............sper sa te simti mai bine pe zi ce trece!!!!!!!!!!
toate fetele......si nu dau nume ca sigur uit pe cineva.........
revin un pic mai tarziu............
bujo felicitarii pentru numele ales...............frumos foc!!!!!!!!!!!!
ROXANA+19 de Bianca Daniela
leoflori spune:
Salut, mamicilor de iulie-august!
Si eu astept un BB in luna august.(UM 10.XI.2007, DPN 18.VIII.2008)
As vrea sa aflu dc stie cineva cam cat "costa" o nastere la maternitatea Bucur( o cezariana)+anestezist.Stiu ca aceste chestiuni sunt mai discrete, dar dc are cineva idee, astept pe PM un raspuns.Am dr.la care merg(la cabinetul dansei)iar nasterea va fi la spital.
Va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi!
baby_r7 spune:
anna ulei de migdale il iei pt. tine sa te da-i pe burtica si pt. bebe dupa nastere?
eu am rugat-o pe sefa mea sa imi caute in germania.
maine pleaca.....si vine sapt. viitoare.
daca vrei ii spun sa imi aduca doua sticlute...inca nu stiu ce gramaj au.............dar cum aflu te informez...........
eu am promis ca pun poze......diseara ma ocup de asta.avand in vedere ca am net acasa acum..........
vias spune:
Buna fetele,
azi am avut evaluarea...si a fost mult mai bine decat ma asteptam....parca nu-mi vine sa cred....primesc si marire de salariu...si ma si primesc inapoi dupa 6 luni
Bujo foarte fain nume....
Cami 22s+, cu Timeea Cristina
pustai
MissJJ spune:
Carisma ms mult de aprecieri.
Boti . Mai asta ne multumeste si pe noi ca putem sa facem ne lasa tanti asta ca inainte unde stateam vb ta nici dulapul nu-l puteai misca. Si asa doi ani ne-a luat sa gasim casa asta sa ne convina si nu planuim sa ne mutam de aici de cat cand ne luam casa noastra pana atunci dat fiind ca avem si bebeii ne trebuie stabilitate nu ii putem muta asa de colo colo. Asa ca e super fain ca in sf putem decora cum ne place sa stam comod frumos sa enjoy efectiv casa. Si pe de alta parte ne convine si pretul ca dam 800 la chirie pe luna normal o casa ca asta decorata de propietar cer vreo 1000 1000 si pe luna si asa noi bagam bani da ii bag o data si gata nu dau in fiecare luna cate 300 in plus la chirie, ca nu ne-am permite ca totusi traim dintr-un sg salar momentan.
Anna am vazut pozele, f frumoasa bluzitza sa le porti cu placere pe amandoua. Tu de cand intri in concediu? Legat de ulei nu stiu ce sa zic eu am aflat de el sarcina trecuta si ti-am zis l-am gasit aici la plafar, mai stiu ca in italia se gaseste cumnata mea cat a fost insarcinata se dadea cu el.
Dana, Bujo am trecut si numele bebeilor la listutza.
Acu fug ca tre sa intind o masina de rufe si apoi sa duc printesa mica la nanitz, sa vad cum ma simt poate trag si eu un pui de somn.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
MissJJ spune:
Baby felicitari pt netul de acasa si pt valurile din burtica. Astept sa pui poze.
Camy ma bucur tare mult ca a mers bine evaluarea.
Mona sper ca esti ok te pupic dulce si pe tine si pe bebe din burtica si of course pe Cris aveti grija de voi si stati cumintei.
Boti legat de sa mai faci ceva prin casa incearca si tu sa fac chestii lejere sa nu te agiti prea mult just in case. Te cred ca e plictisitor tare sa stai asa in pat ma gandeam eu stiu sa faci ordine in poze ca asta poti face stand in pat sau sa faci un album pt bebe sau stiu eu ceva activitati din astea care nu necesita tare mult efort si poti sa le faci stand in patutz.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
baby_r7 spune:
mada pt. mami si fetita!!!!!!
camy felicitarii pentru evaluare si...."la mai mare"..........la salariu............orice este in plus e bine venit!!!!!!!!!!!!!!!
si la mine luna asta s-a mai adaugat un plus.........
eu am o sefa super..........
mi-a mai marit salariul cu 2 mil......pt. bebelina cica........
astia sunt bani munciti de ea..sa se invete de mica.....
AnnaBaby spune:
Baby ms tare mult, esti o draguta, dar nu te deranja asa de mult pt mine. O sa mai caut eu pe aici si daca nu o sa gasesc o sa folosesc alt fel, probabil Johnson's.
Mada ms de aprecieri . In concediu o sa intru dupa Pasti - am 2 sapt de concediu de odihna, apoi mai vin 2 sapt la serviciu, iar in prenatal intru de pe 26 mai. Mi se pare o vesnicie! Dar asta e, trebuie sa mai am rabdare!
Anna 22+ cu Maria
AMR 18
vinebarza
bebe
poze