Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Mada iti raspund repede ca vreau sa ies afara la soare .
Patul din poza ta ar fii fain , dar nu pare prea puternic si chestia laterala din doua bucati si suruburile alea care se vad nu ma incanta .
Marimile sunt cele mai ciudate vazute vreodata , e cam micut , micut .
In fine faceti cum credeti in primul rand sa fie catusi de cat stabil .
Asta al lui Mandy e super o.k. si eu mai adorm cu ea noaptea si nu scartie si e puternic , ma tine . Eu am 1.55 si patul e 1.60 si ma tine super fain , asa ca ... nu stiu zau faci cum vrei dar eu zic sa mergi sa vezi cu ochii tai ce cumperi si nu doar sa comanzi . Noi am vazut mai intai poza si apoi am mers la magazin in Amsterdam si l-am luat , puteam sa il si comandam dar eu trebuie sa stiu ce iau fetei .

Alina 25 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Raluca, Camy, narcisa va multumesc pentru raspunsuri, daca eu nu semnez nu ma poate trece la program de 4 ore, si nu o sa semnez, pt ca as primii mai putin la prenatal pt ca este 85% din salar, si medicalul la fel. M-a amenintat ca nu o sa-mi de-a banii de medical, dar am inteles ca pot sa merg la ITM si il obliga sa mii dea.

21+ cu posibil
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boti de unde ai luat fata minunatiile alea de hainute??? Prin ce tari ai umblat si nu ne-ai zis? Ca io una n-am vazut asa ceva prin magazine. Moaaama ce-mi curg balele dupa ele.
Fetelor asa va invidiez ca puteti face camera lui bb. Dar nu cu rautate o spun ci cu drag Noi n-avem cum, de abia avem noi o camera pe care o s-o impartim cu bb si ne chinuim si facem masuratori sa incapa un patut. Da ne vine si noua randu sa ne luam casa noastra si atunci sa va tineti ce casa fac ca doar n-am facut arhitectura degeaba.
Vio imi pare rau cu sefu. Sigur ca poti sa beneficiezi de prenatal si daca treci la juma de norma, dar nu stiu daca o sa se plateasca cu 85% din norma intreaga sau juma de norma. Intreaba si tu. Dar IN NICI UN CAZ sa nu-ti iei concediu fara plata pt ca se considera intrerupere de la cotizarea la asigurarile sociale si risti sa nu mai iei indemnizatie. Iti spun ca io m-am chinuit cu o singura zi fara plata s-o trec in legalitate.
Cu cerceii... tipa de la curs (care e asistenta sefa la neonatologie) ne-a zis ca cu cat mai repede cu atat mai bine. Daca nu faceti in maternitate cat e micuta si nu-si da seama, n-o sa mai puteti decat pe la un an. Aparatele alea de impuscat sperie tare copilul si nu pot baga decat cercei cu surub si aia inteapa. Si povestea ca venise cineva la ea cu o fetita de 3 ani ca ea "vlea gauli sa fie flumoasa". Si la prima gaura s-a dus singura. Dar la a doua ureche au tinut-o 5 oameni. Si s-a jurat ca nu mai face la copii asa mari.
Estrella io m-am inscris la o clinica particulara la curs. Aveau pe tabel scoala mamei si i-am zis asistentei ca vreau si io. M-a notat in caiet si cand a inceput o noua grupa m-a sunat sa ma duc la curs. Aici costa 50 lei sedinta si dureaza cam 10 sedinte. Tatii pot participa si ei cam la jumate din sedinte, atunci cand se preda pediatrie si psihologia cuplului, dar ei nu platesc. In schimb primesc la sfarsit un atestat prin care rezulta ca au facut un curs de puericultura si cu care primesc 10 zile libere de la servici (in afara celor 5 date de stat pt evenimente in familie).

bujo 22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Raluk, ma bucur foarte mult ca ai venit cu vesti bune

Boti, vazut pozicile, placut hainutele

Vad ca vorbiti despre doctori care ar putea fi plecati in perioada cu DPN. Dar pana la urma cat de sigur e ca vom nsate la DPN? eu din cate stiu e cam o luna intreaga - 4 saptamani - in care putem naste si sa se cehme totusi nastere la termen. Mie mama mi-a zis ca ea e convinsa ca nu o sa nasc la jumatatea lui iulie, cand am DPN, ci in iunie, ca si ea la la ambele sarcini a nascut cu vre-o 2-3 saptamani mai devreme . Si asta tot nastere la termen se cheama ca e tot in luna a 9-a.

Despre cercei: eu am o sora de 11 ani (implineste maine ), si ai mei nu i-au facut gauri cand era mica pentru ca nu i-a lasat inima sa chinuie copilul. Dar anu' trecut, deci la 10 ani, a vrut ea din proprie initiativa sa i se faca, si i-au facut, si nu s-a plans deloc, a rezistat vitejeste .

Didi 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Flori, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos, cuminte si mancacios!!!
Mona,Ai grija de tine si de bebe Codrin. Ma bucur ca este mama ta cu voi sa va ajute.
Dma, multumesc. NU stiam ...
Estrella, eu il simt pe bebe ca si cand m-ar gadila ceva pe sub piele, ca niste batai din aripi ale unui flututas. Eu nu iau vitamine, doctora mi-a zis ca daca dieta mea este echilibrata nu am de ce lua.
Boti, ai grija de tine.Ce lucrusoare frumoase are deja Garga!!! Sa le poarte sanatoasa !!! Imi place la nebunie costumasul gri cu bulinute albe si guleras dantelat!!!
Revin...acum am ceva treaba de rezolvat...

Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Sun, sunt aici, va citesc din umbra, nu am mai scris nimic insa am citit tot... Suntem bine si nu avem noutati...
AAAa, mi-am adus aminte, fetelor, pe voi va mai doare cateodata vag burta? Ca pe mine ma mai doare cateodata, poate fiindca il mai iau in brate pe Adrian-10 kg.... nu mai stiu daca la sarcina trecuta ma mai durea la varsta asta de sarcina.....

NU mai am timp deloc....

Mai, cu nascutul asa este, poate sa fie cu 2-3 saptamani inainte de DPN si cu max 2 sapt dupa... De ex eu am avut la sarcina trecuta DPN pe 11 ian si am naqscut pe 20...asa ca nu se stie niciodata cand este bebe pregatit sa vina pe lume....

Pupici!!!!!

22+ cu si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Didi si mie tot la 10 ani mi s-au facut gauri, dar am suferit foarte mult ca n-aveam cercei ca toate fetitele. Bineinteles ca n-am zis nici pas dar as fi preferat sa-mi fi facut in maternitate. Eu daca as face fetita cu siguranta i-as pune cercei din maternitate.
Cu medicu... nici macar nu ma agit. Sunt sanse mari sa plece doctorita mea tocmai atunci in concediu, iar daca ziceti de congresu ala cu atat mai mult. O sa nasc (sper) la clinica privata si oricare medic de acolo m-ar asista cred ca e ok. Oricum o sa discut cu ea mai aproape de nastere sa vedem ce zice. Acu sa speram ca bb vrea sa se nasca la termen ca altfel o sa nastem la maternitate si nu prea vreau.
Raluk ma bucur tare ca te-ai mai linistit cu chistu. O sa fie bine.

bujo 22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Vai fetelor dar ati scris azi nu v-ati jucat!
Tiberica sa stii ca si Herghelegiu este un dr foarte bun in interpretarea ecografiilor.
Mada mersi ca m-ai lamurit cu obligatiile moasei!
Dma e adevarat ca o sarcina se poate pierde la orice varsta a ei dar nu tb sa te gandesti la lucruri rele.Tb sa avem credinta in D-zeu ca totul va fi bine cu bb nostrii!Super ca ai postat calculatorul!
Boti cred ca hainutele gargaritei tale sunt cele mai frumoase hainute care le-am vazut pana acum pt bb.Sa le poarte sanatoasa gargarita ta!
Mona ma bucur ca nu ai mai sangerat si ca te simti mai bine!
Fetelor azi am luat legatura cu cei de la Coord Blood Center pt recoltarea celulelor stem si am aflat ca recoltarea costa 32.700.000 lei si depozitarea celulelor pe un an de zile costa 1.071.000 lei.Eu ma asteptam sa coste mult mai mult dar sunt de parere ca merita.
Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara dragele mele,

Tecky afara chiar a fost o zi autentica de primavara! Nu foarte calduroasa...exact cum trebuie! Si cu miros de pomi infloriti! Minunata primavara si minunata starea noastra..de viitoare mamici!

Dara pai da, este absolut normal sa ti se para cel mai frumos puiul tau! Eu tot sper ca-ti vei rupe macar o ora si vei veni la intalnire! Problemele vin si pleaca, important e sa stim sa trecem increzatori peste!

Capri eu am sunat la Tarom de curand si mi-au zis ca dupa 28 de saptamani vor hartiuta! Companiile low cost vor vrea si ele, cu siguranta. Dar nu e mare inginerie: iti da medicul tau hartiuta (ar fi bine si in engleza) pe care sa scrie "fit to fly", cu data, semnatura si parafa! Si gata! Si cred ca nu trebuie sa fie mai veche de o sapt. Ma bucur ca ti-e ok locul si ora de intalnire...abia astept sa te vad si pe tine!

Camy relax, take it easy:). O dormi si ea, saraca bebelina! Nu, chiar nu trebuie sa-ti faci griji, pt ca au perioade si perioade! Felicitari pt evaluarea in engleza!

Didi ce faina masuta! Bravo, stai acolo cumintica si n-o sa mai ai nimic!

Ioana bravo! Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea! Noi tot aici vom fi si in mai! Te asteptam!

Ina ma bucur ca ai mai intrat! Nu stiu nimic despre prima problema, dar daca e vorba de 37-38 sapt..chiar nu vad buba, nu? Iar despre medicamente nu stiu ce sa zic...n-am luat! Iau doar no-spa la nevoie, dar nu am avut contractii dureroase!

Madutz, voi sunteti niste puternici si descurcareti si o sa le faceti pe toate! Nu am nici macar o indoiala! Ok, nu e usor...mai ales cu un singur salariu, dar le dati voi de cap! Asta cu aglomeratia din casa va fi nasolica, dar trece nu? Si ramaneti cu fetele voastre, sa va umple casuta de rasete si veselie!

Cris nu te bate nimeni pt amandine! Daca le mananci, fetele vor fi fericite! Eu oricum ii pregatesc Narcisei o mega-surpriza pt venirea ei din toamna!:) Si eu numar zilele pana la intalnire..da' sper sa nu ne dea la teve:)

Maryb felicitari din suflet! Sa-ti dea DD o sarcina frumoasa si un bebelon perfect!

Dma tu vrei bataitza? Zau, de ce citesti toate lucrurile care-ti fac rau? Eu nu fac asa ceva si sar peste. Oricat de inuman ar parea. Hai, fruntea sus, DD are o cale pt fiecare din noi! Poate vii la intalnire, totusi! Sa vezi ce zen pleci de acolo!:)

Dara noi categoric ii vom pune cercelutzii in maternitate! Prefer sa n-o chinui cand e mai mare si realizeaza! La noi tati are drept exclusiv de alegere..freamata deja!:) Eu o sa fiu cu el acolo, dar vreau sa-i las lui placerea de a-i alege!

Raluk bravo! Doamne-Ajuta! O sa fie bine, vei vedea! Poate ne scrii mai des acum ca te-ai linistit!

Ioi Vio ce sef nesimtit! Din putinele mele cunostinte in domeniu stiu ca poti lucra si cu jumatate de norma si totusi sa iei banii pe concedii, dar mai bine intrebi pe cineva cu adevarat priceput! Si nu te lasa asa usor, e inadmisibil sa-ti faca asa ceva! Ohhh Doamne, ce oameni...

Jovana nu mai fi asa tristuta! Gasesti tu o solutie! Eu nu cunosc medicii de la cfrII dar probabil te-au luminat fetele! Nu vii si tu la intalnire???

Mona ma bucur din suflet ca sunteti bine! Si parca si nitel mai optimista! Tine-o tot asa...nu mai avem atat de mult si oricum..bebeii nostri merita orice sacrificiu!

Leoflori bun venit si sarcina usoara!

Estrela ma bucur ca sunteti bine! Mai e putin pana la morfo, dar si mai putin pana la intalnire...nu vii?:) Simtitul bebelinei: ca un fluturash, ca un muschi care se zbate, ca un cioc-cioc...depinde! Si, sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar asta cu superstitiile mi se pare asa o mare tampenie! Au trecut vremurile in care rata mortalitatii atat la bebe cat si la mama era crescuta! Hellouuu, suntem in sec 21...babismele astea, de tot soiul, ne tin pe loc! Am ramas tzintuitzi in trecut...trist..

Boootiii sunt absolut mi-nu-na-teeee lucrusoarele Gargaritzei! Frumos, frumos..mamico!

Dana...nu ai chef, nu faci! Inca e simplu, pt ca n-ai un sef mic si urlacios, care sa-ti faca programul:) Esti mai bine, da?

Alina draguta culoarea iar Mandy e o scumpa cu fardurile! Fetitzele astea...Super ca ai luat torturi..ce planuri ai pt maine? Aha, am vazut ca vrei sa faci ceva restrans! Super frumusele mobilutzele si colorate! Imi plac!

Ruxandra si o poza doveditoare cu burtica explodata? Astept, sa stii!

Mada ce poze gigeeeea! Meseriashii mei, manca-v-ash! Frumos iar nepoata-mea...wordless!:)

Cloooniiix ce frumos! Ma bucur ca ati ajuns si voi la etapa asta! Este minunata, e drept! Amandina n-am mancat si nu mananc, dar mi-au curs 3 randuri de bale astazi gandindu-ma la...nu zic, ca apoi cine stie ce omor imi iau! Da' am mancat si..e dulce:)

Cuscri lasa mai ca o sa va faceti voi casuta voastra! Si va fi frumoasa tare, ca doar e arhitectu' in familie. Sanatosi sa fiti, ca le faceti pe toate!

Didi sa-ti traiasca surioara! Ce micuta e! Ia zi-mi, cu cine de la toyota trebe sa vorbesc ca sa vii la intalnire? Spune-mi si vorbesc...:)

Adina ma bucur ca sunteti bine! Pai probabil de la ridicat Aditzul te mai doare. Incearca sa nu exagerezi. oricum se intind si ligamentele si oasele bazinului...cauze exista!

Despre nascutul cu medicul propriu: mai, eu am programri facute chiar de dna dr, pana la dpn. Nu mi-a spus nimic de concediu si daca ar fi asa, as intelege! Pentru ca, mai presus de orice, este om! Ok, vreau din tot sufletul s-o am aproape la nastere, pt ca imi da o incredere de am impresia ca daram muntii! Dar daca nu se va putea...

Va pup...ma'c sa mai asez cutii cu lucruri la locurile lor! Si sa pun pastaile la inabushit cu usturoi...

P.s. Roxana ok, folderul exista dar pozele unde-s??? Aburicioaso!:)

SUN25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

In legatura cu nasterea si medicul meu va fi plecat in iulie in concediu, si eu initial am fost suparata, dar numai Dumnezeu stie cand o sa nasc, pot sa nasc la 7,8 luni, la termen sau dupa termen, si cum pica in timpul verii toti medicii vor pleca la un moment dat in concediu, deci nu poti sa sti sigur, mie mi-a spus ca in cazul in care nasc cat este in concediu o sa ma lase pe mana unui medic bun, asa ca sper ca totul sa fie bine indiferent de medicul care ma va asista.
Sun mersi pt cuvinte, am stat mult si m-am gandit si am vorbit cu mai multe persoane si nu are ce sa-mi faca seful meu, eu nu semnez pentru 4 ore si este obligat sa ma tina cu 8 ore, eu acum sunt in medical si nu o sa-mi las nici o zi descoperita dupa care intru in prenatal

21+ cu posibil
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput