Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am citit ca ati dicutat despre col daca se vede sau nu la eco
eu va spun ca se vede: pe una din ecografiile mele scrie clar "col lung inchis"

17s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maryb draga de tine, ma bucur enorm! Sa-ti traiasca puiutul, sa creasca mare si sa te bucuri de el! Si ai sa vezi ca totul o sa fie bine!

Anna 22+ cu Maria
AMR 18
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

multumesc fetele...acum vine partea naspa...evaluarea trebuie sa o scriu in lb engleza......parca a fost cat de cat usor in lb romana...sa ma vad acum in engleza...

Cami, 22s+ cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Caprioara Anka stiu ca era in deplasare la Constanta weekendul asta.
Cristina da e greu sa ii cazam pe toti fratii lui din Italia astia din Irlanda plus ai mei din ro. Noua ne trebuie o casa cu vreo 7 dormitoare sa putem caza tot familionul la vreun eveniment din asta. Plus tre sa ne pregatim din timp ca sa poata lua ai mei biletele de avion ca is mai ieftine luate din timp sa stie sa isi planifice si la sevrici concediul si etc si sa reusim sa prindem si liber la biserica pt botez. Si sa reusim sa terminam si cu renovatul pana atunci si sa mai luam ce ne mai trebuie pt atatia musafiri sa avem cum ii culca pe toti.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mary b ma bucur pentru tine sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si mancacios.
Fetelor azi m-am uitat de cercei pentru fetita si cred ca curand trebuie sa rezolv si problema asta .Cum o fi mai bine sa ii pui cercei mai cat mai devreme in maternitate sau mai tarziu ????Eu cred ca e mai bine mai devrememasteot pareri de la voi.

23+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

dara am o prietena care a nascut o fetita si in ultima zi la maternitate i-au cerut cerceii ca sa-i fac gauri
si a alergat sotu sa-i cumpere ca ei nu erau inca pregatiti
eu cred: cu cat mai devreme cu ata mai bine

17s+!

Mergi la inceput

ura fetele am folosit acum calculatorul pentru greutate siam cu 2 kg in minus fata de ce zic ei
ce bucurie, ca tare mi-e frica ca ma fac enorma...

17s+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_ spune:

Buna ziua la toata lumea si multi multi pupicuti! va multumesc din suflet pentru toate vorbele bune si pt toate incurajarile. asa cum v-am spus am fost ieri la genetician, care spre surprinderea mea m-a linistit (oarecum0, in sensul ca , acest chist de plex coroid , este des intalnit in sarcina, si daca nu este asociat echografic cu un alt defect, atunci nu reprezinta o problema. mi-a spus ca in mod normal se va retrage fara probleme, si ca nu poate sa dea o indicatie clara de amniocenteza pt ca ea nu vede un risc ca sa trebuiasca sa o fac neaparat. a zis sa o fac doar daca vrea sufletul meu, si ca sunt sanse de 1% sa aibe bebe probleme, dar la fel sunt sanse de 0.5-1% sa pierd sarcian din cauza amniocentezei.. asa ca am decis sa nu o fac! vreau sa va multumesc inca odata la toate pt vb bune pe care mi le-ati scris in aceste zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dma, unde ai gasit sa iti calculezi greutatea in functie de luna de sarcina??? Vreau si eu... Din pacate, sarcina se poate pierde in orice trimestru, intr-adevar dupa trimestrul 1 sansele sa pierzi o sarcina scad simtitor, dar nu ajung la zero.
Raluk, ce vesti bune ne-ai dat!!!!
Mada, offff...cate ai pe cap!! NU stiu cum m-as descurca eu in situatia ta.Dar sunt sigura ca o sa scoti cumva la capat.
Dara, i-ai cercelusi de acum. Scapi de o grija in plus . Si eu stiu ca la maternitate ,de obicei fac ei gaurile pentru cercelusi.

Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dara cred ca e mai bine de mic de ex aici nu se pun cerceii la bebeii in maternitate nici nu exista asa ceva ai voie abia dupa 6 luni sa mergi la un magazin din asta de bijouri unde face gauri la bebeii da trebuie sa ai cu tine si caietul de la medic unde scrie ca bebe are toate vaccinurile facute si etc. Noi la fata i-am facut la 9 luni ca atunci nu era racita ca mereu cand voriam sa ii facem gauri era bolnavioara. Si na de acuma era marisoara si acam chinuito ca s-a miscat si a trebuit a doua gaura sa o mai dea odata ca prima oara nu a reusit ei nu iti zic bocete si tragedie. Bine apoi am tot dat-o cu solutie din aia la urechiuse si dupa 6 sapt am putut sa ii scoatem aia pusi de ei sterili si sa punem noi ce cerceii vrem, ea a primit de la bunicii ei cerecelusi din ro ca aici sunt numai de 9k si noi vroiam de 18. a fost ok dar na a fost mai greu ca fiind mai marisoara s-a cam speriat apoi nu ne lasa sa umblam la urechiuse ca na o jenau si tot asa.
Raluk ma bucur ca vii cu vesti bune fii optimista si ai sa vezi ca in final va fi bine noi tinem pumnii pt asta.
Cristina bine ca a mers picasa si la mine se mai intampla sa faca fuguri dar de obicei apasasem in loc de tab pe caps lock si de aia nu vroia sa mearga.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput