Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

ceau fetelor
sunt foarte nervoasa, tocmai am ajuns acasa de la contabil(am fost sa-i duc medicalul) unde m-am intalnit cu unul din patronii mei si mi-a spus ca actele sunt facute si eu trebuie sa semnez pt program de 4 ore din luna februarie, ca el nu este de acord sa plateasca contributii la stat pt mine, si ca o sa plateasca pt jumatate de norma. Bine inteles ca nu am fost de acord si nu am semnat nimic, si ne-am certat , mi-a spus ca nu mai imi da banii astea 3 luni cat sunt in medical, si ca o sa caute prin acte sa dovedeaca ca sunt zile in care nu am lucrat ca sa-mi faca rau. i-am spus ca am drepturi si nu poate sa faca ce vrea el, si a spus ca nu am decat sa-l dau in judecata. Spuneti-mi va rog in cazul in care sunt trecuta la program de 4 ore mai primesc prenatalul, postnatalul si concediul de maternitate?

21+ cu posibil
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_ spune:

da, vei primii banii de la stat...banuiesc ca te referi la cei 600 de ron nu??? daca esti incadrata chiar si cu 4 ore e oky...impostant este sa nu ai mai mult de 15 zile intreruperi in ultimul an! sper ca te ajuta cumva rasp meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu pe aici.... abia am reusit sa citesc ce ati scris din week end ... sunt la zi.
Noi suntem bine, foarte energice...amandoua.
Astazi am fost la gimnastica ( kinetoterapie) la maternitatea Giulesti. Profa de acolo este super draguta si mi-a dat multe sfaturi.
Fetelor am aflat o chestie destul de nasoala. Nu stiu daca va ajuta cu ceva dar eu cred ca e bine sa va intrebati dr..... sa nu aveti surpriza neplacuta pe care am avut o eu.
Stiti de povestea cu dr mea, ca mi-a spus ca nu o sa stie daca o sa fie cu mine la nastere. Plecand de la chestia asta am inceput sa ma interesez de alt dr... si am ajuns la CFR II ( pt ca este mai aproape de mine ). Aici mi-a fost recomandata Dr silvia Micin ( cea cu care a nascut Adriana Bahmuteanu), o tipa super ok. Era de acord sa ma primeasca la ea ( la 24 de sapt ale mele ) dar cand a calculat DPN si a vazut ca este pe 10 iulie mi-a spus ca din pacate nu o sa fie in tara nici ea in perioada 09-14 iulie, pt ca este MARE CONGRES LA BARCELONA. Atunci am inteles de ce dr mea a zis ca nu stie daca o sa fie la nasterea mea... de fapt ea stia clar ca nu o sa fie dar a vrut sa ma mai plimbe putin pe la ea si apoi sa imi dea papucii.
Deci, fetelor care aveti DPN ul in perioada asta vorbiti cu dr vostri ....sa va spuna sigur daca va asista la nastere. Dr micin a zis ca participa f multi dr la congresul asta.
Acum sper sa nu ma fi mintit, a fost prima data cand m-am intalnit cu ea.
Ankalaura, parca tu esti pacienta dr Tutunaru( nu stiu cand ai DPN).... dr micin mi-a zis ca merge si Tutunaru cu ea la Barcelona .
Iar acum imi caut o dr la CFR II.
Sunt cam morcovita, mi-e frica ca nu o sa ma mai primeasca niciun dr. Voi ce ziceti ? Mai am sanse sa-mi gasesc dr ?
Stiti vreo dr ok la CFR II?
Pls.... help
Merci...va pupam....am mai scris si ieri un mesaj dar mi-a dat eroare si m-am enervat, sper sa mearga azi. Va pupam

oana silvia si pruncuta Daria.. 23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

hello,fetelor frumoase si destepte!va citesc mereu,dar cand sa va scriu ma enervez ca nu pot scrie prea mult in pozitia asta si abandonez.
eu sunt bine,n am mai sangerat,iar joi sau vineri o sa merg la dr.cred ca voi merge tot la dr mea,pt ca imi tb si un raport medical pt a i l duce med de familie ca sa pot intra in prenatal.azi sotul e la serv,dar a venit mama,mi a facut curatenie in bucatarie si acum e cu cris afara.
eu cred ca voi naste prima,pt ca dr imi va programa operatia cezariana la 38 de saptamani,din cauza probl de coagulare pe care le am,pt ca tb sa intrerup clexane cu 48 de ore inainte de operatie.la cris a fost f naspa,pt ca dr nu mi a programat operatia si m a apucat sa nasc la 38 de saptamani si 2 zile mi au ciuruit fundul din 4 in 4 ore cu litice ca sa nu nasc,pt a putea trece 48 ede ore fara injectii.iar eu in tp asta sangeram masiv,dar bine ca totul s a sfarsit cu happy end.
deja nu mai pot scrie,voiam doar sa va spun ca apropo de vise ,eu aseara le am visat pe anaxena si pe cristina 26,2 fete f dragi mie.

26+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by leoflori

Salut, mamicilor de iulie-august!
Si eu astept un BB in luna august.(UM 10.XI.2007, DPN 18.VIII.2008)
As vrea sa aflu dc stie cineva cam cat "costa" o nastere la maternitatea Bucur( o cezariana)+anestezist.Stiu ca aceste chestiuni sunt mai discrete, dar dc are cineva idee, astept pe PM un raspuns.Am dr.la care merg(la cabinetul dansei)iar nasterea va fi la spital.
Va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi!

Bine ai venit Leoflori si sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si papacios. Fiindca esti noua pe forum mesajele tale apar mai tarziu pt ca sunt moderate deci scrie repede vreo 10-11 mesaje ca apoi scapi de moderare si apar in timp real. Pt listutza ne mai trebuie si data ta de nastere.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

cristina 26 e un calculator aici:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1285

jjovana eu am avut numai experiente neplacute cu dr miciner
inceraca la dr mihalache florina( sanda ladosi a nascut cu ea) si vezi si dr nayel ( am o prietena care a nascut cu el si a fost f multumita) e si un subiect despre el la nasterea unei stele

17s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna feteleor!
Reusesc cu greu sa citesc tot ce scrieti voi, dar nu ma las...
Noi suntem bine, pe 1 aprilie mergem si noi la Dr. Iosup pentru ecografia morfologica de trimestrul II. Eu nu prea stiu cum e cu simtitul asta al bebelinei... in sensul ca am 20 saptamani, dar nu stiu concret cum ar trebui sa ii simt miscarile... ceva ceva parca as simti, dar nu stiu daca e de la ea??Imi puteti descrie si mie ce simtiti voi, poate se aseamana cu ale mele si imi dau si eu seama.. Oricum nu intru in panica!!!
Imi pare rau pentru fetele care au ceva probleme in sarcina, dar fiti optimiste si veti vedea ca totul se va rezolva cu bine!
Vroiam sa va intreb daca voi luati ceva vitamine in perioada asta, daca v-a recomandat doctorul?
Bujoimi poti spune si mie cum e cu cursurile astea de puericultura?Ma intereseaza si pe mine sa le fac impreuna cu sotul.Tu unde le faci?Cum te+ai inscris?Ceva mai multe detalii, please?
Vad ca aproape toate ati cumparat hainute pentru copii, iar mie cei din jur imi spun sa nu cumpar, din superstitie, dar ei cumpara!Ca cica la ei superstitia nu se pune!Doar la mine!

Va pup pe toate!!!Si aveti grija de voi!Si sa ma iertati pentru intrarile asa de scurte si rare, caci timpul nu prea imi permite!Dar de citit, va citesc!
PA PA!

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Salut fetele, vai, sta si omu in pat de aseara pina azi dupa masa si tre sa citeasca 11 pagini ca sa recupereze, ntz, ntz, ntz

Si pentru ca am avut timp si a venit nanica cu aparatul, am pus poze la semnatura cu bunurile gargaritzei, mare parte, ce aveam acasa, ce are buni la tara aduc dupa ce terminam zugraveala.

Pup, fug in patut! Si-asa am stat azi o multime in picioare si apoi la computer ca sa vi le-arat, ca doar promisesem, nu?

Monica 23+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

quote:
Originally posted by jjovana80

Buna fetelor!
Fetelor am aflat o chestie destul de nasoala. Nu stiu daca va ajuta cu ceva dar eu cred ca e bine sa va intrebati dr..... sa nu aveti surpriza neplacuta pe care am avut o eu.
[....]Deci, fetelor care aveti DPN ul in perioada asta vorbiti cu dr vostri ....sa va spuna sigur daca va asista la nastere. Dr micin a zis ca participa f multi dr la congresul asta.
Acum sper sa nu ma fi mintit, a fost prima data cand m-am intalnit cu ea.

oana silvia si pruncuta Daria.. 23 sapt

buna Oana,

si doctorita mea mi-a spus ca s-ar putea sa nu ma asiste la nastere pentru ca isi va lua concediu in perioada aia. asta este...eu la alt medic nu ma mai duc acum...
sa-ti povestesc ce a patit o prietena de-a mea: ii promisese medicul ei ca va fi langa ea si ca i se va face si epidurala. dar a nascut cu o saptamana mai devreme intr-un weekend cand medicul era la tara in vizita la rude. ea a nascut cu medicul de garda si fara epidurala (care nu mai stiu din ce motiv nu i s-a administrat) si a fost bine. eu ma gandesc ca medicul iti poate spune ca te va asista, dar daca are si el o problema? bine, asta nu e deloc un scenariu fericit...
eu l-am sunat pe sotul meu plangand cand am aflat ca s-ar putea sa nu nasc cu doctorita mea.
acum sunt OK :)

Mishuc 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by Gini75

Fetelor, toata lumea vorbeste de tunsoarea lui Sun. Spuneti-mi si mie, v#259; rog, unde vedeti voi pozele, ca eu am intrat mai tarziu in grup.
Merci mult.

Gini 22+

Gini ti-am trimis un mail cu informatiile despre contul de poze ca sa poti sa intri sa vezi pozele si poate pui si tu poze de ale tale. Activeaza-ti si PM pe forum ca e mai usor ca sa tirmitem informatii din astea mai confidentiale.
Si poate intri mai des si ne mai scrii ca de acuma ar cam trebui sa scapi de moderare.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput