Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetele,

Io sunt una din fetele disparute . Am treaba multa la job, asa ca ma iertati, da ?
Nu am apucat sa citesc din urma nimic. Incerc sa mai recuperez un pic acum, un pic mai incolo , si tot asa, sa vad care ce ati mai facut. Va pup dulce pe toate si sper ca toata lumea e bine sanatoasa!

Noi suntem ok, maine implinim 24 de saptamani. Trebuie sa-mi fac si eu o programare la doctorul meu cat de curand, sa vad ce-mi mai zice.

Problema: am inceput sa nu ma mai odihnesc bine noaptea, nu-mi gasesc pozitia. Abia astept sa vina sfarsitul lunii sa merg la targul de bb sa-mi iau si eu o perna din aia de gravide...

Cu intalneala cum e? Ati fixat locul si ora (v-am spus ca nu am citit din urma)?

Ma bate gandul sa plecam si noi in condediu o saptamana la sfarsitul lui aprilie sau la inceputul lui mai. Aveti idee pana la cate saptamani se poate zbura? Ca tare as vrea sa merg in Turcia, la mare si la soare, sa stau sa lenevesc. Oare m-or mai lasa sa zbor atunci (o sa am in jur de 30 de saptamani) la linii din astea low-cost?

Hai ca trebe sa fug la treaba . Dar mai trag cu ochiul si pe la voi.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca(23+sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Salut Caprioara,ma bucur ca esti bine.Nici eu nu mai dorm asa bine noaptea dar inca nu ma pot plange.Spor la treaba si nu te stresa prea tare la job ca nu e bine .
Pupici

23+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici...
stiti cumva...oare e normal sa treaca o zi intreaga si eu sa nu o simt pe bebelina????...acum o sapt - doua....ziceam ca-mi rupe burta de tare ce misca.....acum...NIMIC....ca la 19 sapt...ori eu am intrat in 23 spta...in 2 zile fac 23....

cami 22+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Caprioara, cred ca depinde de companie daca te lasa sa zbori sau nu, si cel mai probabil o sa iti ceara adaverinta de la medic cum ca esti ok medical si ai voie sa zbori; mai bine intrebi la compania respectiva inainte sa cumperi bilet.

Cami, nu trebuie sa te ingrijorezi daca mai sunt si perioade in care nu simti miscari; parca mai erau si alte fete care se speriasera ca nu au mai simtit cateva zile, dar totul era ok.

Azi stau foarte comod cu laptopul in pat, ca aseara mi-a fabricat sotul un suport din lemn, un fel de masuta pe care o pun peste mine in pat, si laptopul pe masuta (ca un fel de masa de mic-dejun, dar cu picioarele ceva mai inalte)

Didi 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Buna, fetelor!
Vin si eu pentru a completa statistica. Asadar: se pare ca este FETITA, data probabila a nasterii 9 iulie, dar cum va fi a doua cezariana, probabil cu cateva zile mai devreme.
Spunea cineva in paginile anterioare ca va avea baiat si mai are o fetita acasa, era putin speriata, cum se va descurca cu un baiat, nu stie nimic despre baietei, cica se cresc mai greu... Exact acelasi lucru l-am simtit si eu, cand mi s-a confirmat ca e fetita. Mai avem un baietel (diferenta intre copii va fi de aproape 7 ani), parca m-am simtit dezorientata in fata perspectivei de a avea o fetita, nu stiu nimic despre fetite, or fi mai sensibile, dar si mai cuminti... Acum mi-am revenit, mai uit pe strada dupa bebelusi fetite si sunt din ce in ce mai incantata. Ba chiar i-am cumparat si un sac de dormit pentru peste 6 luni, roz cu alb... Imi place!
Va doresc multa sanatate tuturor! Eu intru mai rar din lipsa de timp, abia la sfarsitul lui mai voi fi mai libera, sa ma alatur voua pe ultima suta de metri!
Toate cele bune, Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Neata fetelor, am intrat sa doar sa va pup dupa care dispar pentru ca e frumos afara.
Sun incerc azi dupa amiaza cu pozele daca nu reusesc tip.

Tecky ce am inbteles eu ca Iosup, Pop de la Diagnosis si Pelinescu de la Medlife ar fi cei mai buni echo. La Pop eu am platit 350 lei la 16 sapt acum cred ca o sa platesc undeva la 450...de ce nu stiu... deci e mai scump la Pop. La Pelinescu cred ca este undeva la 200- 250.

Cami asa am fost si eu o zi panicata ca nu mi-a miscat bebe in ideea ca era activa inainte si dintr-o data nu am simtit-o o zi si o noapte dar ieri dupa ce m-am plans aici fetelor a inceput printesa mea sa loveasca cu putere. Sora mea mi-a zis ca cei din state iti recomanda sa bei un pahar cu lichid rece dupa care sa te intinzi relaxata pe partea stanga si in maxim 1 ora trebuie sa se miste. Succes

Caprioara eu am foat in Turcia de Revelion si pentru ca ma balonam tare de la Progesteron aveai impresia ca sunt la 5 luni asa ca cei de la agentia mi-au cerut o aprobare scrisa de la doctor dar cand le-am arata echo si-au dat seama ca sarcina era mica. Am inteles ca poti calatori cu avionul pana la 7 luni dar de la 5 luni ai nevoie de aprobarea medicului. Nu stiu exact...

tiberica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Ioana felicitari pt fetita. Si eu sunt tot la a doua cezariana.

tiberica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!...nu cred ca e necesar sa va mai spun ca va citesc zilnic .

I s-a mai spus cuiva ca uterul cicatriceal declanseaza de regula la 37-38 de saptamini?
Eu am mai avut o cezariana acum 7 ani.

Ati luat utrogestan si magnerot la 21 de saptamini?
Mi s-au recomandat pentru contractii dureroase.

va pup pe toate si va doresc multa sanatate, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Camy nu te stresa, o sa miste. Poate trage si ea un pui de somn mai lung. Aaa si am uitat sa te felicit pt marire. Buna afacere ai facut
Caprioara pana la 28 sapt poti calatori fara adeverinta de la medic. Intre 28-36 sapt numai cu adeverinta, iar dupa 36 nu te mai ia nimeni. Acum poate sa difere cu 1-2 sapt in functie de companie. Dar cel mai bine ar fi sa te interesezi din timp cu ce companie vrei sa mergi si sa intrebi care este politica lor.

bujo 22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ioana, eu am baiatul nascut pe 7 ianuarie 2002 si o sa am o fata acum, DPN 09 iulie 2008. Ei, ce zici ? Avem cate ceva in comun, nu?
Si eu am ceva emotii ca va fi putin altfel, insa fetita mi-am dorit, ca sa am pereche. Ne descurcam noi, nu-ti face griji!

Am reusit sa citesc capitolul asta de la inceput, acum ma duc la cel dinaninte, poate gasesc si messajul cu intalneala, despre care tot vad ca pomeniti.

Boti, vad ca stai in pat. Nu am ajuns la mesajul in care spui de ce, dar oricum iti doresc sanatate!

Bun venit noilor burtici! Pe Tiberica o nominalizez ca o am mai proaspata in minte (a postat pe pagina asta, deh!).

Dara, si tie sanatate! Nu am ajuns nici la postul tau cu nodulul inca...

Nati, tu esti bine?

Camy, felicitari pentru evaluare!

Sunule, cum reusesti mama sa raspunzi la toata lumea? Esti un fenomen...

Pupici speciali pentru Anaxena, Mada, Narcisa, Anka, Bujo, Marimar, Mona,Sursula,Anna, Didi, Tecky, Nushu. De fapt, pentru toate burticile, ca iote ca nu-mi vin acum in cap toate numele, na! Neuronul asta...

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput