pute-ti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

quote:
Originally posted by alexa38

Mai, dar v-ati gandit cati tiganusi apar in urma acestei alocatii?
Nu va ingrijoreaza inmultirea tiganilor si a boschetarilor, sau a celor needucati, analfabeti, nespalati...aparuti pe lume doar din considerente materiale si apoi lasati de izbeliste sa creasca pe marginea drumului?
E adevarat ca primul ministru e meschin si chiar badaran cu afirmatia lui dar exista si reversul medaliei.

Cum ceea ce se naste din om copil se numeste, nu ma cuprinde niciun fior al ingrijorarii. Dupa umila-mi parere, mesajul tau denota o absurditate vulgara din motive ce nu are rost sa le dezbatem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by Oliv75

quote:

Nu va ingrijoreaza inmultirea tiganilor si a boschetarilor, sau a celor needucati, analfabeti, nespalati...aparuti pe lume doar din considerente materiale si apoi lasati de izbeliste sa creasca pe marginea drumului?
E adevarat ca primul ministru e meschin si chiar badaran cu afirmatia lui dar exista si reversul medaliei.

Cum ceea ce se naste din om copil se numeste, nu ma cuprinde niciun fior al ingrijorarii. Dupa umila-mi parere, mesajul tau denota o absurditate vulgara din motive ce nu are rost sa le dezbatem.

Oliv 75, dupa umila-mi parere, mesajul alexei 38 este foarte veridic si denota ca ne sufocam in propriile greseli.

un burtoi de 35+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Cu toate astea, sunt familii extrem de numeroase care-si cresc copiii exclusiv cu alocatia, si continua sa-i faca...In cazul ca nu beau alocatia si-i trimit pe aia mici la cersit.

Eu nu cred ca un copil se creste cu 200 RON ( asa cum s-a si spus mai sus...) si ca o familie ar trebui sa faca atatia copii cat sa poata creste decent...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Eu nu sunt de acord cu alocatiile pentru copii.Tie ca mama de buna credinta ca ti-o da sau nu nu conteaza ca copilul l-ai facut pt tine si bucuria ta.Insa multi copii sufera tocmai din cauza existentei acestei alocatii si mai putin din lipsa ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Amina_Marina

quote:

quote:

Oliv 75, dupa umila-mi parere, mesajul alexei 38 este foarte veridic si denota ca ne sufocam in propriile greseli.

Cre' ca de la prea multa sufocare (sufocare = lipsa de oxigen la criir) se ajunge la asemenea aberatii!

Si, ca sa raspund si Alexei38, ca sa fiu sincera, m-ar ingrijora mai tare daca as sti ca e vecina mea , decat nasterea de prea multi 'tiganusi' .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

quote:
Originally posted by Amina_Marina

quote:

quote:

Ce inseamna o greseala in contextul acesta? Faptul ca toleram tiganii, analfabetii etc si nu-i castram pentru ca apoi sa putem mari alocatia, linistiti fiind ca numai oamenii de bine o sa se mai inmulteasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

quote:

pai tiganii de cand e lumea au facut copii ca sa-i trimita ori la furat ori la cantat- nu sa-l saraceasca pe nea prim motociclist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

De acord cu alexa38, prea multi oameni fac copii ca sa triasca de pe urma lor. Si asemenea gen de oameni nu le pot da o educatie progeniturilor, nici macar o minima atentie, de aici rezulta multimea de aurolaci de pe strada sau mai rau, cand cresc iti dau in cap ca ei n-au avut de unde sa invete ceva bun.
Parerea mea e ca alocatia aia de 2 milioane trebuia lasata cum era inainte in contributia pentru mame, aia de 8 milioane si ceva. Iar contributia aia data mamelor care au contribuit la asigurarile sociale, nu asa oricui. Asta era solutia sa nu se transforme procreerea intr-o afacere.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by dana d

. Asta era solutia sa nu se transforme procreerea intr-o afacere.

Exact la asta ma refeream eu.La cei care fac copii de dragul alocatiei, nu la cei care ii fac de dragul de a-i avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Oare alde CVT, www.nouadreapta.org/" target="_blank">dragutii astia sau ai' de au papat cu fulgi cu tot banci intregi, vietuiesc printre noi numai fiindca mamicile lor au avut nevoie de banii pt. alocatie?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput